Wat een fantastische zaak (mensen)

Hoe druk ze het ook hebben altijd het gevoel dat ze met je meedenken en de verantwoordelijkheid over nemen van jouw probleem.

Aardig personeel .snel geholpen Toppie

Goed en zeer klant gericht

Service is goed en er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant

Uitstekend service

Al meer dan 20 jaar een uitstekende garage voor onderhoud, reparatie, advies en vervanging!

Altijd vriendelijk en goed geholpen, En betaalbaar.

eerlijke en snelle service

Ik heb al jaren goede ervaringen bij Borgdorff Auto's

Top garage die je niet in de maling neemt

Ik heb alleen positieve ervaringen met Borgdorff, nemen altijd contact op als er iets moet gebeuren, staan altijd klaar voor je, nooit gekke verrassingen, Super blij met ze.

Netjes geholpen

Goede servers tegen een eerlijke reële prijs voor een goede vakmanschap.

Nog snel een APK kunnen inplannen. Goede ervaring al jaren met deze garage.

Fantastisch geholp. Zeer tevreden met het resultaat !!

Snelle service, eerder klaar dan verwacht. Een goede en eerlijke afhandeling.

Geweldig bedrijf en goede service!

Garage met vriendelijke en kundige mensen. Wordt goed geluisterd en meegedacht over een oplossing. Ook eerlijk over de prijzen en je kan er altijd terecht. Aanrader om daar een auto aan te schaffen of ernaar toe te brengen voor onderhoud.

Zoals altijd top!

Goede en snelle service! Ik kom er dan ook al jaren.

Altijd goed

Binnen 1 uur was de APK klaar

Altijd vriendelijke professionele hulp !

Een eerlijk bedrijf

Altijd eerlijk en netjes

Geweldige service zoals altijd!

Geweldige service. Voor de APK geweest, en alles is prima verlopen!

Betrouwbaar en snel

Ik breng al jaren mijn auto's naar Borgsorff en ze zorgen altijd boor veilige km's voor mij en mijn kinderen. Ik kon nu ook gewoon wèèr binnen 12 uur terecht en dezelfde dag stond mijn auto gewoon weer klaar. Borgdorff is duidelijk, open, eerlijk en snel.

Een vertrouwd adres.

Ik ben zuinig op mijn auto en weet dat hij daar bij ervaren mensen in goede handen is en goede service geven.

Alles goed geregeld

Alles olgens afspraak

Goede ervaringen.

Ik ben heel tevreden over deze garage. Het personeel is erg vriendelijk en professioneel.

Helemaal top!!

S ochtends mijn auto gebracht voor een APK. Later opgebeld door borgdorff auto's met de mogelijkheden en prijs voor vervanging. S middags gebeld dat ik de auto weer kon ophalen. Het was een uitstekende service!

Goed geholpen. Ook netjes uitgelegd wat er is gebeurd en kapotte onderdelen laten zien. Echt een aanrader.

Altijd deskundig en eerlijk

Jos en zijn medewerkers zijn zeer vakkundig en denken altijd met je mee. Eerlijke lui.

Altijd eerlijk advies, super vriendelijk en goede kwaliteit!

Al jaren lang krijgen we een goed en evenwichtig advies als er iets aan de auto moet gebeuren. Ook het onderhoud is altijd snel en goed geregeld. Daarnaast zijn Jos en André altijd vriendelijk en gezellig. Prijs kwaliteit verhouding ervaren wij als goed. We bevelen ze van harte aan!

Molenstraat 71 B

2681BN Monster