Perfect.

Goede en snelle service voor een eerlijke prijs.

Snel, en goede vriendelijke service.

Mijn familie komt hier al jaren, nu dat ik terug verhuisd ben naar Monster was de keuze snel gemaakt, is er iets met mijn auto dan ga ik naar Borgdorff.

Wordt altijd netjes geholpen

SUPER Service.

Top service

Met grote zorg naar de auto gekeken geen onnodige kosten maken als het niet nodig is

Topbedrijf

Uitstekende service, staan altijd klaar en prima prijzen.

Al jaren een voorbeeld hoe een garage er voor de klant is

Vandaag de APK gedaan, was de tijd vergeten maar dan toch maakt men even tijd voor je. Olie bijvullen is dan service. Bij Borgdorff heb ik alle vertrouwen dat de werkzaamheden nodig zijn

Fijne koop ervaring

Top service :)

Fantastisch geholpen

Hele fijne zaak, meteen geholpen!

Goede en snelle service

Altijd vriendelijk en vehulpzaam

uitstekend

Uitstekende service

Beste garage in het Westland

Altijd goed geholpen, super goeie garage! Woon momenteel niet meer in Monster , maar Den Haag. Maar rijd graag even naar Monster. Blijf hier mijn auto brengen. En doe dat al jaren!

Altijd snel, vriendelijk en goed!

De mannen staan altijd klaar en leggen goed, duidelijk en vriendelijk uit wat er aan de hand is. Ook als je onaangekondigd binnen stapt, doen ze hun best je zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Top service

Ik kom binnen en word gelijk geholpen. Eerlijke prijzen. Een aanrader voor iedereen

Betrouwbaar en prima service!

Fijne garage met vakkundig en vriendelijk personeel Prettige balans tussen maken en vervangen van onderdelen Ruime nette werkplaats met mooie apparatuur

snel en betaalbaar

Betrouwbaar en goed.

Betrouwbaar en eerlijk!! Goede sfeer en de klant staat centraal. Super fijne service!!

Al jarenlang ervaring met goede, snelle service en verdedigbare prijzen; aanrader !

Auto werd direct opgehaald om defecte parkeerremkabel te fixen met mogelijkheid voor vervangend vervoer. Zonder meer reden voor een goede klantervaring.

Geweldige service. Open en eerlijke communicatie

Prima locatie en Geweldige service. Open en eerlijke communicatie. Geeft zelf op tijd feedback over de duur en het werk dat gedaan moet worden. Fijn om je auto voor onderhoud te brengen

Duidelijk en klantgericht

Ik ben al vele jaren vaste klant en heb een goede band met het bedrijf.

Top bedrijf. Komt afspraken altijd na. Eerlijk en behulpzaam.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen zoals altijd.

Toppers

Super service. Auto vanmiddag gebracht en nu al klaar.

Mega klant vriendelijk

Bij ieder gebrek aan de auto en al het onderhoud worden we heel goed geholpen. De communicatie is fantastisch en de tarieven heel vriendelijk. Beste garage die ik ken.

Erg tevreden

Altijd goed