Snel en vriendelijk geholpen

Ik kom hier al een paar jaar voor service an mijn auto. Ik word altijd snel en vriendelijk geholpen.

Top, altijd correct snelle en geweldige service.

Super garage

Goede prijs goede service Jos

Goede service en betrouwbaar

Al vele jaren een tevreden klant.

Altyd super

Ze komen hun afspraken na en zijn betaalbaar. Iedereen gaan

Uitmuntend

Goede deal gedaan Bij aflevering nieuwe voorbanden gekregen gezet en nieuwe apk Terwijl ik had gezegd is niet nodig Zeer goede service Kunnen ëen hoop autobedrijven niet aan tippen

Fijne communicatie, snel geregeld

Met alles dachten ze goed mee. Alles was snel geregeld en ging met een fijne communicatie zoals ik altijd gewend ben hier!

Vlotte service en een persoonlijk contact

Altijd een goede en persoonlijke service. Een bedrijf die de klanten nog persoonlijk kent.

professionele service ze weten wat ze doen, raad ik aan

Beste garage van het Westland. Absoluut. En ik kom er vaak, dus kan het weten. Naar Den Haag verhuisd maar blijf er komen. En de rest vd familie ook. Eerlijke garages zijn schaars maar dit is er een!

Mijn ervaring is zeer goed.

Ik kom er al jaren tot zeer tevredenheid

Top zaak

Altijd vriendelijk, hele snelle service en goede kwaliteit

heel goed

service gericht, vriendelijk, meedenkend!

Afspraak is afspraak

Non nonsens

Eerlijk en commutatief

Komen afspraken na, prijzen zijn fair en communiceren prima met klant als er extra reparaties uitgevoerd moeten worden

Altijd vriendelijk, altijd snel en écht geholpen

Bij Borgdorff word je altijd vriendelijk geholpen. Je kunt altijd meteen terecht en als het even kan word je meteen geholpen. Blij mee!

Hele fijne, kundige en behulpzame garage

Snelle en vriendelijke service

Een blijvertje

Prima!

Altijd weer tevreden!

Geweldige service

Met een lege accu stond ik in het dorp. David is meegelopen met een startkabel. Nieuwe accu de volgende ochtend al binnen. Werd aan huis nog een keer opgestart en kon in de werkplaats wachten. Binnen een half uur blij weer buiten. Top!!

Goede service en goed prijs

Goede monteurs en een gezellig team

perfect

doen wat ze beloven zeer goede service.

Perfect.

Goede en snelle service voor een eerlijke prijs.

Molenstraat 71 B

2681BN Monster