vriendelijk en authentiek vakmanschap

Als tevreden bezitter van een young-timer 8-cilinder kom ik nog wel eens voor een probleem te staan. In de jaren '80 moest het woord 'probleem' worden vervangen door 'uitdaging'. Wel, ik garandeer jullie dat de mannen van Borgdorff Auto's groots hebben bijgedragen aan deze andere manier van denken. En ze brengen het nog een stap verder, want niet alleen kennen zij geen problemen, zij hebben voor iedere uitdaging ook altijd een oplossing. Dus krijg ik iedere keer weer het verlossende telefoontje: "Kom je hem halen? Alles doet het weer." Daar word ik nou blij van!

In alle opzichten een uitstekende garage, geen enkel minpunt. Een dikke TIEN!

Mijn ervaring is zeer goed en dat qua planning, snelle afhandeling, communiceren: vriendelijkheid, uitleg! En zover ik kan beoordelen kwaliteit.

Top bedrijf

Zeer tevreden, prima en kundig personeel. Uitstekende service. Een aanrader

Een garage die meedenkt en eerlijk en duidelijk is in zijn beoordeling. Top bedrijf.

Gewoon goed

Gewoon goed

Hele positieve ervaring!

Ik ben goed en snel geholpen met de reparatie aan mijn auto, super fijn.

Goede service en vriendelijk personeel!

Als je met een probleem komt zoeken ze goed door en lossen het op. Ze zijn ook nog eens heel vriendelijk.

Prima garage.

Eerlijke en vriendelijke dienstverlening.

netjes geholpen

je word gebeld als er iets extra moet gebeuren in overleg

gewoon uitstekende service

goed en positief, goeie verstandhouding tussen zaak en klant. doen wat jij verwacht

Helpen je altijd en denken mee in alles!!

Top garage, vakmensen en zijn er altijd voor je!

Vriendelijke snelle professionele service!

Van harte aan te bevelen!

ZEER BETOUWBAAR !

ZEER BETOUWBAAR !

Top bedrijf

Vriendelijk personeel, eerlijkheid en goede service

Snel, kundig en uiterst vriendelijk

Eerste auto aangeschaft, werd erg goed geholpen. Proefrit aanvragen ging snel en werd netjes geregeld op locatie. Aanschaf proces wat volgde verliep net zo soepel. Zeer tevreden!

Bandensensor vervangen van mijn Opel Karl

- vriendelijk - snel - bekwaam - goed advies - hier kom ik graag terug!

Snelle en goede service

Ik ging voor een proefrit, maar had binnen een dag mijn nieuwe auto! Super snelle en fijne communicatie/service. Erg vriendelijke mensen.

Snel en kundig geholpen

Afgelopen donderdag een auto daar gekocht en maandag opgehaald. Kleine garage met veel kleine auto’s zoals Toyota Aygo, Kia picanto en nog veel meer.

Top service!

Afspraak voor keuring van auto was snel gemaakt en was nóg sneller klaar! Top monteurs en vriendelijke bediening

Super fijn geholpen!

Super fijn geholpen. We kwamen langs om een auto te bekijken, maar die voldeed toch niet aan onze wensen. Samen met Jeffrey gekeken naar andere opties, waarbij hij met onze eisen de opties kon laten zien. Verder wist hij goed advies te geven en dacht met ons mee.

Fijne autohandel / voor herhaling vatbaar.

In de categorie occasions / kleine auto veel keus. Redelijke vraagprijzen, snelle en correcte afhandeling.

Supersnel geholpen

Onze accu was kapot. Kon zonder afspraak gelijk terecht. Binnen 10 minuten kon ik weer rijden!

Snelle en goede service.

Zeer warm welkom

Na een lange rit kwamen we aan bij de autogarage, werden we netjes geholpen waarna we een proefrit mochten maken.

SUPERRRRRRRR

De eerst keer is even rond gekeken, zag er allemaal netjes uit. Gesprekje gehad met Jeffrey. Na een week wilde ik wel proefrijden met een zwarte Kia, dus gebeld en een afspraak gemaakt. Bij aankomst stond deze klaar, maar zag mijn oog op een witte vallen, was geen probleem. Gereden, en die zelfde middag mijn beslissing gemaakt. Het werd de witte, alles rond gemaakt en 5 dagen later stond de auto klaar met een grote mooie blauwe strik er op. Top Jeffrey, bedankt en hij rijdt heerlijk, heel blij mee

Molenstraat 71 B

2681BN Monster