Zeer klantgericht

Fijn contact, vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel. Niet van die gladde verkooppraatjes en verder erg behulpzaam.

Zeer gedreven en in mijn ogen vakkundig personeel.

Zeer plezierige ervaring in een hartelijke omgeving.

Super goed!

Jeffrey is heel erg behulpzaam en denkt met je mee! Ik zou ze zeker aanraden!

I highly recommend it

high-level service and professional approach to the customer

Een vakbekwaam en service gericht bedrijf!

Een fijn bedrijf om de auto te laten keuren!

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Hartelijk ontvangen

Gastvrij en meedenken

Ik ben goed geholpen.

Ik ben vriendelijk ontvangen. Er werd ruim de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden, wat ik erg waardeerde.

Super snel en zeer klantvriendelijk.

Je wordt altijd zeer vriendelijk en netjes geholpen ze denken in alles met je mee als er wat mankeert aan de auto . Auto in ochtend gebracht altijd voor de middag gereed je wordt via sms en mail geïnformeerd , en gebeld bij extra kosten .

Toptentje

Ik had een probleem met mijn auto en dat heeft Jeffrey weer perfect opgelost

Altijd eerlijk en top geregeld.

Altijd snel en eerlijk behandeld staan altijd klaar en zoeken beste man oplossing.

Heel positief

ik word altijd vriendelijk ontvangen, tijd voor je genomen en serieus genomen, dat vind ik heel belangrijk. Ik ben heel blij met mijn auto.

Top service !!

Plotseling oplopende temperatuur ivm koelvloeistof, zonder afspraak even geïnspecteerd, onderdeel besteld om paar uur later weer klaar te staan. Zo fijn en snel geholpen , Hartelijk dank daarvoor !!

Uitmuntend

Zeer prettige ervaring, geen verkooptechnieken maar een garage waar zichtbaar goed en hard gewerkt wordt

Altijd goede service!

Deze mensen zijn hun gewicht in goud waard! Deskundig, altijd behulpzaam, vriendelijk en niet te duur! Ik breng mijn auto nergens anders meer naartoe! Een oprechte aanrader!

Gewoon top bedrijf

Goed bedrijf met ervaren krachten. Al jaren ben ik klant en altijd wordt ik naar tevredenheid geholpen

Geweldige auto

Als extra een trekhaak er onder laten zetten en een set all season banden. In een woord super service.

Hele goede ervaring met dit autobedrijf!

Heel fijn geholpen aan een auto! Er was 2x een reparatie nodig, dit is super netjes verholpen. Heel blij mee!

Uitstekende service

Goede communicatie tussen uitvoerder en klant. Halen en brengen naar en van huisadres.

Prettig geholpen en goede service

Prettig geholpen en snel verholpen

Goed geholpen vandaag gebeld en kon gelijk terecht! Het probleem is gelijk verholpen met een topservice!

Altijd goede service.

Uitstekende service en vakkundig

Medewerkers staan direct voor je klaar. Niets is ze teveel. Leveren echt kwaliteit.

I recommend it with a clear conscience

Kon er super snel terecht.

zie hier boven.

Molenstraat 71 B