Super bedrijf

goed en betrouwbaar

niet voor niets ben ik al vele jarten trouwe klant

Eerlijk & betrouwbaar.

Klantgericht!

Vakkundig snel betrouwbaar goede service garage is aanrader!

Goede service ze doen er alles aan om je te helpen.

Mijn auto had storingen gehad tijdens een weekendje weg. Vervolgens heb ik ze gebeld . Ik moest er een end voor rijden en moest op tijd terug zijn voor mijn werk smiddags.. ze deden er alles aan ze leeste hem uit fixte alles.. ik was op tijd. Maar anders deden ze er alles aan om vervoer voor me te regelen. Zo dat ik op tijd zou zijn. Top garage en super vriendelijk personeel

Super staan altijd klaar!

Super staan altijd klaar en eerlijk.

Je maakt een afspraak en alles komt goed Prima

Geweldige snelle service

Heel vriendelijke mensen en ik werd zeer goed geholpen. Bedankt Jos!

super service!

We worden al jaren supergoed geholpen. Ze doen altijd net ff dat stapje extra.

Ik had gelijk een goed gevoel bij deze garage!

Na online precies de auto bij Borgdorff te hebben gevonden die ik zocht en ook nog eens voor een goede prijs ben ik gaan kijken. De reviews waren uitstekend en dat kan ik alleen maar bevestigen. Heel fijn geholpen en al snel besloot ik tot de koop over te gaan. Vrijdag de auto gehaald en die aardige man had er ook nog nieuwe vloermatten en een nieuwe accu in geplaatst. Super!! Het bedrijf zag er ook heel verzorgd uit. Al met al een fijne ervaring.

Erg fijne en vriendelijke service, nette garage en over het algemeen een erg goede ervaring

Gewoon top service

Super snelle service. Voel me hier gewoon thuis. Mooi bedrijf

goede service en vriendelijk personeel

wij zijn jaren bij Borgdorff auto''s en zijn zeer tevreden.

Het enigste betrouwbare auto bedrijf van het westland

Al jaren het betrouwbaarste auto bedrijf van het westland

Zeer verdienstelijk

Mijn 3e ervaring sinds dat ik naar monster verhuisd ben en de Ford het eerste jaar geen plek had heb ik een goede keuze gemaakt. Altijd snel een afspraak en goed geholpen .

Geweldig!

Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald bij Borgdorff Auto's. Ik ben ontzettend blij met mijn occasion – hij ziet eruit en rijdt als nieuw! Tijdens het aankoopproces ben ik heel prettig geholpen. Ook de afhandeling van de koop verliep soepel en duidelijk. Wat ik erg waardeerde, was de tijd en moeite die genomen werd om alles goed uit te leggen, vooral omdat dit een totaal andere auto is dan ik hiervoor had. In de toekomst kom ik hier zeker terug. Een dikke 10 voor dit bedrijf!

To dealer met snelle service

Auto daar gekocht netjes en goed geholpen. Snel afgeleverd met vriendelijke verkoper.

Een woord geweldig bedrijf

Heb vandaag een renault twigo gekocht met een onderhoudsbeurt. Geweldig service en vriendelijke bediening komt zeker terug in de toekomst.

Top!

Vriendelijk en snel!

Snel geregeld en goede service!

Mijn auto neergezet in het weekend. Maandag werd ik direct gebeld met de vraag wat ermee aan de hand is. Halverwege de ochtend was mijn auto alweer klaargezet.

Zeer tevreden!

Heel erg blij met de goede en snelle service bij Borgdorff Auto's. Zeker een aanrader!

Heel goed

Ik ben heelgoed geholpen en mooie advies en beleveefde medewerkers

klantvriendelijk

Molenstraat 71 B