I recommend it with a clear conscience

Kon er super snel terecht.

zie hier boven.

snelle service

- snel en vriendelijk - had 2 meldingen gekregen - binnen 30 minuten klaar!

Relaxed een nieuwe auto zoeken.

We vonden het heel prettig om bij Borgdorf een auto te kopen, een grapje tussendoor en een paar saucijzen broodjes voor de harde werkers!! Top!

Prima garage

Vlotte beurt en APK, goed overleg!

Vriendelijk en snel

Snel en goed geholpen bij de aanschaf van mijn auto.

Aardige mensen, denken mee, goed geholpen.

Aardige mensen, alles heel schoon en netjes, goed geholpen en hele ruime sor******.

fantastisch

goudeerlijke meningen en mensen en geen rommelverkoop

Fijne service en eerlijk advies

Prettige dealer in voornamelijk kleine auto's.

Vriendelijke mensen en goed advies

Heb een heel goed gevoel bij onze aankoop van een occasion. Vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen en een eerlijk advies geven.

Super ontvangst!

Respectvol met de klant. Serieus genomen

Snelle service, mooie prijs.

Topservice, snel handelen.

Veel keuze uit goede auto's

Goed begeleid bij de koop van een Kia Picanto en de juiste gevonden. Bedankt jos.

Super service!

Condensor lekte (airco). Viel nog onder de garantie. Kosteloos vervangen en binnen een uur klaar. Top!

Uitstekend!

Klantgericht, vriendelijkheid en geen misbruik maken van je gebrek aan expertise!

Lekker dicht bij huis, goede garage.

Meedenkend, oplossingsgericht en helder communiceren..fantastisch!!!

Meedenkend, oplossingsgericht en helder communiceren..fantastisch!!!

Geweldige service!

Ik ben supergoed geslaagd voor een auto en de service was top!

betrouwbaar

ik heb een auto gekocht en zeer tevreden !!! goede service en betrouwbaar

De snelle service.

Ik had mijn ruitensproeierpomp stuk en die werd vervangen en binnen het uur kon ik de auto al weer ophalen bedankt voor de snelle service.

Hele snelle en goede service!

Goed service, snel afspraaken. Jefry heeft me geholpen, hij is topper dankjewel.

prettig bedrijf met een duidelijke diagnose een eerlijke arbeid uren

ik kan iedereen aanraden hier je auto te laten maken. fijn personeel auto altijd op tijd klaar voor een reëel bedrag.

Betrouwbare garage voor elke klus

Goede service en fijne communicatie met het oog ook op het kostenplaatje. Leveren altijd goed en tijdig werk af. Geen minpunten die in mij op komen! Gewoon een echt prettig punt voor onderhoud en reparaties aan mijn auto.

Altijd super goede service en heel klantvriendelijk!

Klantvriendelijk, krijgt nog gewoon monteur aan de telefoon die met je meedenkt in oplossingen! Echt heel blij met deze samenwerking!

Molenstraat 71 B

2681BN Monster