Goede nette eerlijke service
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.827 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke personeel en de professionele benadering. De service wordt als betrouwbaar en efficiënt ervaren. De communicatie is helder en de afhandeling verloopt vlot.
Top!
7 October 2026
Bianca
MONSTER
Ik raad deze garage van harte aan. Ze zijn eerlijk, professioneel en helpen echt met aandacht. Ik ben super tevreden over hun service.
5 October 2026
M
Rotterdam
Mijn auto met een lekke band naar deze garage gebracht en direct fantastisch geholpen. Geen wachttijden, maar meteen persoonlijke aandacht. De medewerker was zeer vriendelijk, behulpzaam en transparant in zijn advies. Een erg fijne en snelle afhandeling. Dik verdiende 5 sterren!
4 October 2026
Reggie
Honselersdijk
Ik heb bij Borgdorff een hele mooie Aygo gekocht. Auto prima afgeleverd, als nieuw! Voor een eerlijke prijs. TOP garage. Ik zit alleen nog op mijn foto te wachten van mij met mijn Aygo!
3 October 2026
Sjak
Piershil
Eén van mijn banden verloor spanning op de dag voor we op vakantie zouden gaan. Even langs bij Borgdorff en ‘‘s middags kon ik terecht. In 20 minuten ventiel vervangen en met een gerust hart op weg.
30 September 2026
Reinier
Monster
Fijne bedrijf waar je geen nummer bent. Zoek je een auto, ga dan zeker hier kijken :-) Ik ben in ieder geval erg tevreden met mijn auto en de vriendelijke benadering door de eigenaar.
30 September 2026
Sandra
Pijnacker
29 September 2026
Danique
Monster
Vanmorgen m’n Kia Picanto opgehaald. Toen ik aankwam stond hij voor de zaak met een grote blauwe strik er omheen. heel leuk. Echt aanlacht aan besteed . En super vriendelijk behandeld.
26 September 2026
Maria
Leidschendam
Ik heb gisteren mijn auto opgehaald en ik ben enorm tevreden over de service. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd. De auto stond keurig klaar met leuke strik, helemaal netjes en zoals afgesproken. Enig minpuntje was dat de tank een kwart gevuld was bij het wegrijden. Verder een erg prettige ervaring. Zeker een aanrader.
26 September 2026
Rubin
Den Haag
Borgdorff Auto's is een garage die betrouwbaar is en kwaliteit levert!
24 September 2026
Hans
Den Haag
Ik ben er heel vriendelijk en fijn geholpen.
23 September 2026
Altyd ok
14 September 2026
Maurice
Naaldwijk
Reparatie aan de turbo hebben ze netjes opgelost.
12 September 2026
Robert
Spijkenisse
Auto elders gekocht en viel nog in garantie vandaar dat wij even niet bij Borgdorff zijn geweest. Garantie vervallen dus nu weer terug. Prima geholpen, auto rijft weer als een zonnetje.
10 September 2026
Michel Spaans
Monster
behandeling en oplevering zonder nonsense.
7 September 2026
Burg
Monster
Relaxte mensen die goed werk leveren en prettig communiceren
4 September 2026
Jeroen
Den Haag
Ze hebben goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe auto. Daarna was hij snel klaar en kom ik hem ophalen.
3 September 2026
Daphne
‘S-Gravenzande
Zeer goede garage, die meedenken en/of zaken snel oplossen. Altijd hulpvaardig en vriendelijk!
1 September 2026
Jeroen
Den Haag
Garage personeel was vriendelijk en behulpzaam om de APK uit te voeren terwijl ik kon wachten, en dat noem ik service!
30 August 2026
Rickie
29 August 2026
Koos
Monster
Ik ben goed geholpen bij het vinden van een auto die bij mijn wensen past. Er werd eerlijk advies gegeven en duidelijk aangegeven welke auto’s populair en snel verkocht zijn. Een tip voor de website zou zijn om bij kleine, betaalbare auto’s duidelijker te vermelden dat deze erg gewild zijn en dat het verstandig is om snel langs te komen. Zelf heb ik dit ervaren doordat ik voor twee auto’s kwam die bij aankomst al verkocht bleken te zijn. Gelukkig werd ik vervolgens goed geholpen bij het zoeken naar vergelijkbare auto’s. Al met al een prettige en behulpzame ervaring.
29 August 2026
Lisanne
Vlaardingen
Ik ben ontzettend vriendelijk geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe auto. Erg tevreden en zeker een aanrader.
27 August 2026
Jan
Rotterdam
Erg vriendelijk geholpen door Jeffrey. Goede informatie ontvangen en er werd meegedacht. Kom zeker terug bij een volgende aanschaf van een auto
26 August 2026
Jolanda
Monster
Een fijn bedrijf, goede service en aardige mensen
20 August 2026
Petra