Super Vertrouwd!

Ik vond het altijd super gezellig en natuurlijk ook heel leerzaam. Het voelde heel vertrouwd en ik zou hier zeker lessen. Ik kom hier zeker nog een keer terug.

Goede rijschool!

Op een super goede en plezierige manier lessen! Super!!

Fijne instructeurs. Duidelijke uitleg en leuke rijlessen.

Goede voorbereiding voor aanhanger rijbewijs

Aandachtspunten op gebied van afmetingen, lading en koppelen van een aanhanger duidelijk uitgelegd. Tijdens het rijden veel bijzondere verrichtingen uitgevoerd om alles onder de knie te krijgen. Bedankt voor de goede lessen!

goede service

prima rijschool met een gezellige sfeer. zowel motor als auto rijbewijs hier behaald.

Zeer fijne ervaring met de rijschool

Ik had een super fijne ervaring. Alles word goed en duidelijk uitgelegd. Snap je het niet kan je het altijd opnieuw vragen en er word serieus met de mensen omgegaan. Ook worden er grappen gemaakt wat ook goed is voor de zweer. Voelt je er al gauw op je gemak.

Beste rijschool!

Heb er niet veel over te zeggen! Heb er een top ervaring aan overgehouden. Het koste bij mij iets meer tijd als bij andere mensen maar die tijd heb ik nodig gehad en dat heeft er wel voor gezorgd dat ik uiteindelijk geslaagd ben.

Goede rijschool

Een fijne rijschool waar je goed het auto rijden leert. De lessen zijn goed en duidelijk, ook wordt er alle tijd voor je genomen.

Hele fijne begeleiding

Veel goede tips en begeleiding gekregen tijdens het behalen van mijn motor rijbewijs. Veel plezier gehad tijdens de lessen!

Vriendelijke en duidelijke instructeur

Prettige sfeer en een duidelijke uitleg

Zeer gezellige rij-instructeur. Serieus wanneer die dat moet zijn. Zorgt dat je jezelf goed voelt tijdens het rijden. En je vertrouwen hebt in je rij gedrag.

Fijne rijschool.

Ik heb hier veel fijne en goede rijlessen gehad.

Uitstekende uitleg en een gezellige sfeer!

Ze geven goede en duidelijke uitleg waar je iets mee kunt! Een gezellig bedrijf!

Kei leuk en leerzaam!

Ik heb een hele leuke ervaring gehad. Ik heb veel geleerd en alles in een keer gehaald! Het was altijd erg gezellig met de lessen en het word op een fijne manier uitgelegd. Het is zeker een aanrader :)

Super rijschool duidelijk recht door zee geen poespas en gezellig.

Top rijschool!

Onlangs mijn motorrijbewijs gehaald bij De Klein. Kundige en kritische instructeurs, en goed materiaal. Al met al een fijne rijschool en zeker een aanrader!

Heel tevreden met rijschool de Klein

Echt tevreden over rijschool de Klein. De eerste keer geslaagd!

Snel alles geregeld

Snel alles kunnen regelen en leuke instructeurs zeker een aanrader

Super goede les gehad en in een keer geslaagd voor mijn scooter!

Ik ben in een keer geslaagd voor mijn scooter praktijk. De les was erg duidelijk en het heeft me enorm geholpen mijn rijbewijs te halen.

Goede en fijne begeleiding

Goede en duidelijke uitleg. Daarbij ook gezellige sfeer tijdens het rijden. Voor iedereen aan te raden! In 1x geslaagd :-)

Goeie rijinstructeur met duidelijke uitleg!

Rijn heeft mij alles duidelijk uitgelegd. Als er iets niet duidelijk voor mij was, kon Rijn mij prima duidelijkheid geven over de vraag waarmee ik zat. Daarnaast is hij een vriendelijk persoon en heeft hij een open karakter.

Hele fijne rijschool

Ik ben altijd erg zenuwachtig en gespannen voor examens. Ze gaan daar heel goed mee om en de lessen worden goed en leerzaam gegeven.

Leerzaam

Goede en leerzame rijschool, heel klantvriendelijk ik heb er veel geleerd en gezellig gehad

Top rijschool echt top!!!

Ik heb hier mijn brommerpraktijk pakket gedaan en er zaten lessen bij. Top instructeur Rein van Lieshout! Alles goed uitgelegd en veel dingen geleerd!! Echt een top dag was het! Natuurlijk geslaagd met dank aan deze rijschool en Rein vooral!!! Mvg, Glenn

Erg prettig en leerzaam

In de tijd dat ik hier rijlessen heb kunnen volgen heb ik erg veel plezier gehad maar ook zeker veel geleerd!