Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf.
Deskundige rijschool met heldere afspraken over de kosten en de lestijden worden tijdig duidelijk gemaakt.
Ik heb een theoeiecursus gevolgd bij de Klein en ik ben in een keer geslaagd. Ook heb ik rijlessen bij de rijschool gevolgd en ook voor mijn praktijk ben ik in een keer geslaagd.
Ik was heel blij met deze rijschool. Ze hebben mijn binnen de ingeschatte les uren alles kunnen leren
ik heb goede lessen gehad.
uitstekend, goede en duidelijke instructie. leerpunten krijgen voldoende aandacht.
Goede ervaring met dit bedrijf, keek goed naar mij als persoon.
Goede ervaring met autorijschool de Klein, goede service mbt aanvragen examens , duidelijk en correctye afspraken.
geweldige mensen
Heel erg fijne begeleiding, ik heb veel geleerd.
Zeer prettige samenwerking. Neemt de tijd om alles goed en rustig door te nemen. Komt altijd vrolijk en gezellig over.
Mijn ervaring met dit bedrijf was erg goed. Goede service, erg goede rijinstructeur.
Goede leuke rijlessen waar je veel van leerde.
Na goed overleg tot een geschikte tijd gekomen. Lesinstructeurs waren duidelijk
Goede rijschool met goede en vriendelijke leraren
Heel goed
Ik vond het een prettige leerbedrijf, heb veel geleerd en ben erg tevreden. Ik raad het aan iedereen aan op bij P de Klein te gaan lessen.
Ik heb met veel plezier gelest!