Goed verzorgde lessen met positief eindresultaat!

De lessen worden goed uitgelegd en waren altijd in leuke sfeer. De lestijd compleet benut en je maakt veel verschillende situaties mee. Ondanks dat Jessy pas een tijdje instructeur is doet hij het super goed!

Veel geleerd en in 1 keer geslaagd

Heb 2 x 3 uur gelesd en veel geleerd en meteen geslaagd

Het liep allemaal anders dan verwacht maar het is verder goed opgepakt door de instructeurs

Door corona duurde het wat langer als normaal maar dit werd eigenlijk wel goed opgepakt. Ook heb ik 2 instructeurs gehad maar daar heb ik niet heel veel van gemerkt.

Uitstekend!

Aanhangwagen rijles en examen BE afgelegd, in een keer geslaagd. Instructeur legt alles duidelijk uit, stelt je regelmatig gerust dat het niet erg is om bang te zijn iets fout te doen. Instructeur zorgt dat je rustig blijft en je goed kunt concentreren. Instructeur vertelt dat je niet in paniek hoeft te raken als een andere weggebruiker haastig gedrag naar je vertoont. Kortom, een goede, rustige en leuke sfeer tijdens de lessen!

Fantastische rijlessen met duidelijke uitleg > Geweldige rijschool

De lessen waren goed, duidelijke uitleg, fijne sfeer en goede begeleiding. Bedankt voor alles!

Super rijschool

Mijn ervaring bij deze rijschool is super goed een goede begeleiding als je een fout maakt word alles heel goed uitgelegd zodat je er goed aan kan werken en bij de volgende rijles ging alles weer beter echt een aanrader deze rijschool is super goed !!!!!!!!!

Super fijn!

Ik heb de rijlessen als heel fijn ervaren. De rijlessen zelf waren altijd gezellig en ik heb er veel van geleerd. De coaching was fijn en een fout maken was helemaal niet erg. Ik voelde me daarom erg op mijn gemak. Het waren fijne rijlessen, dankjewel!

Doelgericht in goeie sfeer

Zie titel

Goede rijschool met fijne begeleiding!

Leerzame lessen gehad waardoor ik het motorrijden op een fijne manier heb geleerd! Goede instructeurs waardoor ik zowel het avb, als het avd examen in één keer hebt gehaald.

Fijne rijschool ik raad het zeker aan

Ik heb hier altijd fijne lessen gehad, veel geleerd, fijne rijinstructeur, goede uitleg.

Goede rij instructeur met duidelijke uitleg.

Gewoon recht toe rechtaan en geeft duidelijke aanwijzingen tijdens de lessen. Is niet te beroerd om het nog een keer duidelijk uit te leggen

Super rijschool!

Fijne rijschool met een gemoedelijke sfeer. Ik zou het iedereen aanraden!

Goede aanpak denkt mee en is kundig

Zeer prettig houden je up to date tijdens heel het corona gebeuren Denken altijd mee als het kan en weten waar ze het over hebben!

Goede kwaliteit en leerzame lessen gehad!

Ik heb hier altijd fijne lessen gehad en alles is goed geregeld.

Gewoon goed!

Gewoon goede instructies van de instructeur. Dan gaat alles op rolletjes

Goede ervaring in een keer geslaagd

Goede ervaringen fijne instructeurs alles goed geregeld

Goede begeleiding

Mijn ervaring was goed. Goede hulp en ze namen de tijd om het mij rustig en goed t leren. Echt een aanrader. Het is mij om een rustige maar ook duidelijke manier uitgelegd zodat ik het goed onder de knie had. Ben blij dat ik het bij de klein heb mogen halen. Een goed en fijn bedrijf.

Heel leuk en leerzaam!

Goede rijlessen, veel geleerd, en een fijne rij-instructeur! Je krijgt ook goede begeleiding bij dingen die je lastiger vindt :)

Hele fijne ervaring gehad bij de Klein! Altijd goed begeleid en fijne feedback gehad. Veel steun gehad aan mijn instructeur Rein.

Super fijne, duidelijke en vriendelijke rijschool. Met een geintje op z'n tijd!

Ik heb hier goede en duidelijke lessen gehad. Ze leren je niet om alleen te slagen maar dragen ook bij aan het veilig deelnemen aan het verkeer in de toekomst en het lekker motorrijden. Alles in een keer gehaald dankzij deze toppers In het bijzonder Peter en Rein bedankt!

Ik vond het een fijne ervaring en heb door de rijschool mijn rijbewijs gehaald.

Leerzaame lessen

Mijn rijlessen waren leerzaam maar soms ook pittig, door een leuke rijinstructeur en een boordevol humor in de auto heb ik me altijd mezelf kunnen zijn en heb ik uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald

Prettig om mee te rijden

Fijne instructeur, sfeer in de auto is prettig... daardoor wordt er een goeie leeromgeving gecreeerd. Tevens wordt alles duidelijk uitgelegd.

Goede rijschool erg veel geleerd

Ik heb erg veel geleerd bij deze rijschool, erg veel hulp gehad en een goede/gezellige rijinstructeur gehad.

Ben zeer tevreden over de klein serieus rijden met nu en dan een grapje bedankt voor het halen van me rijbewijs!