Heeft een totaal van 64 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Positief sentiment100%
Klanten melden een vlotte aankoopervaring en heldere inruilprijzen. Het personeel wordt als vriendelijk en betrouwbaar ervaren. Over het geheel genomen is de ervaring positief door duidelijke communicatie en een vlotte afhandeling.
Sterke punten
Soepele communicatie
Afspraken nagekomen
Duidelijke en eerlijke inruilprijs
Gebaseerd op 6 reviews
Zou hier gerust over een paar jaar weer een auto kopen!
Adriaan is een hele rustige en nette verkoper. Heel flexibel en denkt met je mee. Hij heeft zelfs op zondag (buiten openingstijden om) voor ons tijd gemaakt om de nu onze Tiguan te bekijken en proefrijden. Wij moesten een rit afleggen van 2,5 uur enkele reis en voor de Bovag garantie mochten wij gewoon onze eigen vertrouwde garage bij ons in de buurt gebruiken mocht er iets mee zijn wat onder de garantie valt! Kortom; betrouwbaar bedrijf en verkoper!
22 May 2023
Christiaan
Oudenbosch
Ouderwetse service!
Uitstekende ervaring (aankoop auto) met dit bedrijf! Omdat we van ver moesten komen hebben we van tevoren de prijs afgesproken. Daar waar tegenwoordig de meeste bedrijven weigeren iets van korting te geven, sterker nog extra geld voor de afleverbeurt vragen, deed Adriaan niet moeilijk over een korting bij geen inruil, en toen uit de onderhoudshistorie bleek dat de auto binnenkort weer aan onderhoud toe was, heeft hij hem ook nog de benodigde grote beurt gegeven. Zoals ik al zei: ouderwetse service. Bedrijf komt betrouwbaar over, de auto was tiptop in orde, historie was aantoonbaar; kortom een heel goed gevoel bij dit bedrijf!
19 March 2023
Yvonne
Heerlen
Fantastische auto gekocht.
Adriaan is eerlijk en oprecht. We hebben een prachtige auto gekocht en hopen over een paar jaar weer zaken met hem te doen. We raden Weernink aiuto’s zeker aan.
11 February 2023
Martin
Blaricum
Voor herhaling vatbaar
Wij zijn al 12/13 jaar klant bij Weernink Auto’s. Wij hebben inmiddels de 5de nieuwe bestelbusje vernieuwd bij Weernink Auto’s.
Zeer betrouwbare, vriendelijke & professionele eigenaar. Ons zie je weer terug als we zijn uitgekeken op onze V klasse, Adriaan! :)
21 January 2023
Mert
Amsterdam
Top service, top prijsvoorstel en perfect nakomen van de afspraken.
Woon zelf in de buurt van Delft en heb op maandag ochtend een Mazda CX 5 gekocht bij Adriaan. Zonder deze auto gezien te hebben. Kende de CX5 uiteraard wel.
Adriaan heeft alles in het werk gesteld zodat ik de zaterdag erop de auto op kon halen en mijn KIA sportage kon inleveren. Alles top geregeld. Erg blij met de auto.
17 January 2023
Jan Pieter
Schipluiden
Mooie auto's, prima aanbieding en zeer prettig contact!
Ik heb hier een zeer mooie Mazda CX-5 gekocht.
Na een proefrit was de koop snel geregeld, ik kon de auto een week later ophalen (moest nog op kenteken gezet worden). Ik kwam met de trein en Adriaan kwam me 's avonds netjes van het station opgehaald. Super service en ik ben heel blij met mijn nieuwe auto!
17 January 2023
Robert Volkers
's-Gravenzande
Vriendelijk en in 1x een goed inruilvoorstel
Adriaan komt vriendelijk en rustig over. Op mijn verzoek om in 1x een goed voorstel te maken werd adequaat gereageerd met in mijn ogen een goed voorstel. Zo hoort het, geen ge*** er omheen. Dik tevreden. Ik hoop dat Adriaan over vier jaar weer iets moois heeft staan!
15 March 2022
J.
Opende
Keurige, snelle, en eerlijke afhandeling
Na de auto te hebben gezien op Marktplaats wat heen en weer geappt met foto’s van onze auto en inruilvoorstel gekregen. Deze was redelijk, daarna telefonisch een en ander besproken en mondeling overeen gekomen dat de deal zo goed als rond was. Een paar dagen later met auto naar het oosten vertrokken en alles met Adriaan in orde gemaakt. Vervolgens met de andere/nieuwere auto blij en tevreden huiswaarts/naar het westen gekeerd. Kortom fijne man Adriaan. Mooi bedrijf. Zeker aanbeveling waard.
11 February 2022
Jeroen Bentvelzen
Voorschoten
Eerlijk bedrijf, scherpe prijzen en goede aftersales.
Wij waren op zoek naar een geschikte Volkswagen Transporter T6 L2 vrachtbus, om door www.Ba****pers.nl professioneel om te laten bouwen tot camper. Wij vonden bij BOVAG-bedrijf Weernink Auto's een mooi en voordelig geprijsd exemplaar, met weinig kilometers en ideale opties. We hebben prettig onderhandeld en afgesproken dat de BOVAG-garantie pas zou ingaan nadat de ombouw tot camper – na 4 maanden – klaar was. Dingetjes die ons toen pas aan de bus opvielen zijn prima door Weernink Auto’s opgepakt. Zo kregen wij kosteloos een origineel en hagelnieuw sleepoog opgestuurd.
Ergo: een prettig en pienter BOVAG-bedrijf zonder poespas, maar met goede prijzen.
16 May 2021
Bart
APELDOORN
snel een deal gemaakt waar beide ermee tevreden waren en alles goed geregeld
Adriaan je bent een eerlijke verkoper die zijn klanten geen vel over de neus trekt en je woord nakomt.
Ik ben zeer tevreden over je zoals je mij op een eerlijke manier behandeld hebt.
Meer autodealers/handelaars kunnen een voorbeeld van je nemen zoals je met je klanten omgaat.
4 May 2021
sabit
nijverdal
Perfect.
Goede service. Prima prijs/ kwaliteit verhouding. Ik raad Weernink auto's zeer zeker aan.
1 May 2021
Jeroen Achterbosch
Oldenzaal
Zeer goed ge en behandeld
Tot nu toe alles nagekomen wat we hebben afgesproken.
24 April 2021
Gerard
Oldenzaal
Zeer betrokken ondernemer
Ondanks externe problemen toch transparant op de hoogte gehouden met als een nette aflevering tot gevolg, Top!
25 February 2021
Raymond
Haaksbergen
Prima en komt (garantie)afspraken na.
Gastvrij en komt na wat beloofd is. Nette inruilprijs gekregen en eerlijk verhaal over de auto die we gekocht hebben. Op dit.moment dus nog zeer positieve ervaring. Heeft ook nette auto's op voorraad.
1 February 2021
Wolters
Ootmarsum
Betrouwbaar bedrijf. Komt afspraken goed na en reageert goed, snel en adequaat op vragen
Wij kwamen daar om een Mazda CX5 re bekijken en te kopen. Het proces verliep prettig en snel gemaakte afspraken werden snel en keurig nagekomen.
1 February 2021
Bert
Vaassen
17 November 2020
Ivo
Tubbergen
Adrian goed mee te onderhandelen en komt prima zijn afspraken na
23 October 2020
Johannes
Finkum
Top bedrijf
Adriaan is een zeer betrouwbaar zaken man verkoopt geen rommel en komt z’n woord na.
8 July 2020
Mo
Tilburg
Een autobedrijf zoals ik gehoopt had en zoals het was!
Wij waren op zoek naar een andere auto en liefst een MAZDA CX5.
N.a.v. een advertentie in VIABOVAG bij deze garage terecht gekomen.
Daar een bezoek gebracht en een goede proefrit gemaakt, waarna een uitermate prettig gesprek volgde. Zo prettig dat we na een paar dagen en wat telefoontjes met vragen die naar volle tevredenheid beantwoord werden besloten hebben de MAZDA te kopen.
Ook de aflevering werd weer prima uitgevoerd! Dank daarvoor.
Hulde aan autobedrijf Weernink en specifiek Adriaan.
6 May 2020
Pierre
Baarlo
Fijn gevoel
Garage Weernink staat bekend om zijn uitstekende service. Je wordt er vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Een echte aanrader. Een prima dealerbedrijf, ook voor particulieren! Afspraken worden nagekomen..... ouderwetse "dorpsgarage", zoals ik ze graag zie. Aardig en behulpzaam.
6 May 2020
Seyid Yil
Arnhem
gewoon heel goed
Mooie auto's op voorraad; goede informatie en netjes naar een deal gewerkt. Gewoon heel goed en geen gekke fratsen.
10 March 2020
marcel
Melderslo
Super vriendelijke en nette service!
Weernink auto’s is een fijn bedrijf, absolute aanrader!
4 March 2020
Stephan
Rhenen
Perfecte en snelle service
Bedrijf geeft goede service. Betekend ook dat als er iets geregeld moet worden hij gaat meedenken en niet direct nee roept.
7 December 2019
Jan
Rossum
Netjes en correct
6 December 2019
Walter
Bornerbroek
4 sterren: goede service, goed behandeld
I bought my car around two years ago from Adriaan. My car is still in a super good shape. It was worth driving from Amsterdam. Adriaan is very helpful and honest. He bought my old car, and gave a good price for it. The buying & selling process was smooth, and everything was arranged quickly. I definitely recommend Weernink auto\'s!
9 April 2019
Samira Ahabri