Alles volgens afspraak snel en vakkundig geregeld.
Steeds uitmuntend, zowel onderhoud, reparaties of aanschaf nieuwe of gebruikte auto\'s
Auto gekocht volvo xc
Vriendelijke en prettige benadering. Snelle en goede service.
Hele fijne service en heerlijke koffie!
Voor controle afspraak weer even langs geweest. Zoals gewoonlijk weer prima geholpen. Geen gestress! Lars heeft me tussentijds naar huis gebracht en toen de auto klaar was heeft hij me ook weer opgehaald. Extra service van de zaak wat heel fijn is als er niemand anders is die je hiermee kan helpen. De twee J,s zijn top monteurs. Gewoon een heel vakkundig bedrijf waar je als klant behandeld wordt en als mens gezien. Betrouwbaar, betaalbaar en bekwaam. Auto rijdt weer als een tierelier. Lars, Peter, Jan en Jan nogmaals bedankt!
Wij zijn erg goed geholpen door Lars. Het contact was prettig, Lars was erg behulpzaam en gaf ons een aangenaam gevoel bij het kopen van de auto. Het advies was eerlijk en geen loze verkooppraatjes.
Ik kom al jaren bij Jan, Peter en Lars, en ik ben zeer tevreden met de geboden service en persoonlijke benadering. Je voelt je hier echt klant en word serieus genomen Kortom, ik kan dit bedrijf aan een ieder aanbevelen.
Prima service en volledige medewerking door Lars
eerlijk.oprecht en vooral klantvriendelijk,daar is de klant nog koning. supper bedrijf.ben al jaren klant en kan bij deze dit bedrijf aanbevelen.
Hele vriendelijke en vrijblijvende bediening. Niet zo opdringerig als we vaker gezien hebben. Doen niet moeilijk als je vragen hebt. Heb het als zeer prettig ervaren en een super mooie auto gescoord die goedkoper was dan in de rest van Nederland
Door een bekende verwezen naar Auto Parkstad, ik had namelijk een lekkende kleppendeksel pakking, en nu werd mij door een ander bedrijf verteld dat deze reparatie 800 euro ging kosten, dit gebeurde na het uitvoeren van een grote beurt van 350 euro. Auto parkstad kon het probleem verhelpen voor iets minder dan de helft van 800 euro. Dus zeer tevreden over de service en de mensen achter het bedrijf. Meteen 2 auto\'s in onderhoud bij dit bedrijf.
Eerste ervaring was heel positief, heel vriendelijk(ondanks de hitte). Eerlijk en oprecht geholpen.
Staan altijd klaar voor de klant. Top service, hoge deskundigheid, snelle afspraken mogelijk voor reparaties. APK zonder afspraak. Extra service zoals haal- en brengservice is ook een optie. Betrouwbaar punt voor al je autozaken.
We waren op zoek naar een new beetle cabrio en hadden in ons budget al meerdere auto\'s gezien die op de site perfect leken, maar in werkelijkheid tegenvielen. Totdat we bij Auto Parkstad kwamen. Zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Geen verkooppraatjes maar eerlijke uitleg en deskundig advies. Enkele kleine puntjes ontdekt tijdens de proefrit die direct verholpen werden. De volgende auto wordt zeker bij dit bedrijf gekocht.