Gewoon goed.

Wij komen er al jaren

goede prima service,

Met apk keuring werd netjes gebeld met wat er aan mankeerde en wat vervangen moest worden. Uitstekend gedaan er wordt niet ongevraagd reparaties uitgevoerd.

Vlug geholpen

Heb alleen maar goede ervaringen

De baas van dit bedrijf is een prettig persoon, niet opdringerig of commercieel. Ik vond het weer een prettige gebeurtenis om hier mijn auto te laten keuren.

Goed en betrouwbaar adres

Ik kom al jaren en staan altijd voor me klaar en rekenen normalen tarieven bij al mijn 3 auto’s

prima garagebedrijf

Aardige mensen, goede service, eerlijke prijs. En als bonus hebben ze de auto gewassen !

word snel geholpen

Goede service en vriendelijke mensen

Snelle goede service

Naar tevredenheid geholpen

Bedrijf denkt mee om probleem op te lossen en dat stel ik zeer op prijs.

Als altijd weer zeer tevreden

Goede communicatie en weer prima geholpen.

Snelle service,goed vakmanschap.

Weer goed en professioneel geholpen!

Autobedrijf Bijlsma denkt altijd goed met je mee en geeft goede adviezen. Mijn autootje is weer een jaartje goedgekeurd.

Toppers!

Goede garage met eerlijke prijzen!

Geweldige garage

Mijn auto wordt hier prima onderhouden. Aardige monteurs, staan altijd voor je klaar. Auto komt gewassen en zelfs van binnen helemaal schoon gemaakt. Top dus!

top

super geholpen met opstarten auto en vervanging accu

Goede service, klant gericht.

De auto staat na APK en onderhoudsbeurt netjes gewassen en gestofzuigd weer klaar.

topper

Ik ben een paar jaar klant geweest, tussendoor een andere garage, nu weer terug en dat is prima bevallen, geeft goede uitleg over wat er is gedaan, ik heb er een tevreden gevoel aan over gehouden,

Betrouwbaar en deskundig

Mijn man en ik komen al jaren bij Bijlsma en worden altijd goed geholpen. Het is een deskundig en betrouwbaar autobedrijf!

Prima service voor een betaalbare prijs. Zeer vriendelijke en bekwame medewerkers.

snelle en goede service

snelle en goede service

zeer fijn geholpen bij het vinden van een gebruikte auto

Ruime keus en een goed technisch advies.

Ik ben blij dat Autobedrijf Bijlsma mijn garage is!

Altijd erg prettig contact! Eerlijke mensen die goed meedenken met mijn situatie! Erg goede service!

Zeer klantvriendelijk!! Denken met de klant mee.

Heb mijn auto al jaren daar in onderhoud. Altijd naar de volle tevredenheid. Bij de aanschaf van een tweede auto heeft het autobedrijf mij geweldig geholpen!! Zeer tevreden.

Heel goede ervaring

Goeie service

Doen wat ze beloven binnen de afgesproken tijd

Keurig autobedrijf die apk regelt binnen de afgesproken tijd. Reparaties worden ook naar behoren uitgevoerd!

Moerbergplantsoen 23

1972XG Ijmuiden