Ik word netjes geinformeerd wat er moet gebeuren en of wij daarmee akkoord gaan. Prettie en vriendelijke medewerkers. Alom heel tevreden.

Betrouwbaar en prima service

Ik ben blij dat ik bij hen mijn auto in onderhoud heb. Er worden geen overbodige dingen gedaan en de service en info betreffende uit te voeren werkzaamheden is uitstekend

Kundig

vriendelijk

Goede service en klanten behandelijg.

Mijn ervaring is positief. Altijd een rustige afspraak regeling. Netjes van te voren eventuele reparatie kosten. Een gesprek over toekomst en behandeling word netjes gedaan.

Goede service.

Altijd weer een uitgave maar de auto rijdt weer als een ☀️Plus hij/zij was weer heerlijk schoon gemaakt. Top.

Behulpzaam, vriendelijk, attent

Behulpzaam, vriendelijk, attent

Helemaal super

Eerlijk en zeker niet al te duur. Snelle reparatie an mijn autootje.

Betrouwbare garage.

Net bedrijf die de auto grondig na kijken en schoon af leveren.

Staat altijd voor je klaar

Op zaterdag heeft Wim mij ondanks dat hij eigenlijk gesloten was geholpen met de reparatie van de motor... super service !

Goed geholpen vriendelijke mensen

Gewoon een "TOP" bedrijf!

Zeer vriendelijke en met de klant meedenkende medewerkers. Zijn er niet op uit om jou de centen uit je zak te kloppen, maar zoeken juist voor jou de voordeligste optie. Zijn zeer vakbekwaam en plezierig, kortom een aanbeveling waardig!

zeer tevreden

zeer tevreden

Keurig behandeld.

Wordt keurig behandeld.

Betrouwbaar en kundig

Altijd vriendelijk en deskundig geholpen

keurig

snel keurig service

Goede en snelle service

Een absolute aanrader ,vakkundig en goed personeel en goede service

Prima geholpen

Prima gelhopen zoals altijd. De auto loopt weer zoals hij moet lopen. Een belletje eerder is wel wenselijk.

eerlijk,snel en behulpzaam

eerlijk,snel en behulpzaam

Uitstekend!

Mijn ervaring is uitstekend en vriendelijke service.

Persoonlijk goed en duidelijk geholpen

Fiat kleine beurt gehad. Autobedrijf pijlsma controleert, het voertuig goed, bij de kleine beurt. Om onverwachte kosten te verkomen. Dus kijkt verder waar anderen stoppen. Ik ben erg te vreden over de zorg van mijn auto. Veiligheid staat voorop

Goede service en deskundig.. Al jaren een tevreden klant.

Zeer goed geholpen en een eerlijk advies na controle van de auto. Hier door een andere auto bij hem gekocht.

Zeer goede en prettige ervaring met verkoper/eigenaar dhr. Bijlsma.

Goede uitleg met kennis van zaken, alsmede snel handelen (binnen 2 dagen) bij het overzetten en rijklaar maken van de auto! Mensen met hart voor de zaak, ja die bestaan nog!

Prima!

Voor herhaling vatbaar