Transparant en eerlijk!
Liever eerder bekend zijn hoeveel iets gaat kosten. Ik moet soms zelf bellen of auto klaar is of hoe duur de reparatie kost.
ervaringen zijn goed vakkundig geholpen en voor redelijke prijzen
Uitstekend bedrijf , wij verwonderde ons dat na de APK en de onderhouds beurt de auto van binnen en buiten schoon gemaakt is. zal dit bedrijf ook aan bevelen aan mijn familie en vrienden.
Ik kom hier al twintig jaar. Een prima bedrijf als mijn auto aan vervanging toe is zoeken ze ook een andere gebruikte voor me.
goed en vriendelijk geholpen
Wim houdt zich altijd aan de afspraken, geeft goed advies en helpt ons altijd. Fijne garage.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Top service!
Toppers komen met duidelijke uitleg en kosten plaatje.
Zeer vrouwvriendelijke garage! Goede kwaliteit en service staan voorop.
Prima ervaringen kom er graag goede service en ook snelle service
Heel vriendelijk, altijd behulpzaam, goede ideeën en oplossingen. Als iets spoed heeft, wordt er tijd vrij gemaakt. Ook superfijn is dat dit bedrijf enorm veel ervaring heeft. Wij komen er al 14 jaar. Een echte aanrader.
Moerbergplantsoen 23
1972XG Ijmuiden