Fijne garage met vakmensen!

Werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd. Een goed beeld gekregen van hoe je met kwaliteitsproducten en vakmensen het onderhoud van de auto betaalbaar kan houden. Universeel Autobedrijf Bijlsma is echt een aanrader voor autobezitters die niet perse naar een merkdealer willen gaan.

Top vakmensen.

Uitstekende garage waar mensen werken met kennis en kunde. Hoge kwaliteit voor een redelijke prijs. Eerlijk en betrouwbare garage.

Waardeloos

De eigenaar lult aan stuk door, (maar heel gezellig) We zijn tevreden met de uitleg en wat er allemaal met de auto is gebeurt! hadden we dit maar eerder geweten, hadden wij hem na de garantie bij Stormvogels bij jouw gebracht!

goed en betrouwbaar adres

Vlot en netjes geholpen.

Betrouwbaar en goed

Klantvriendelijk.

Kom al jaren, steeds goed geholpen. Erg vriendelijk.Geen negatieve punten.

Goed overleg vriendelijk

Goed overleg wat de beste optie is De auto doet het weer prima!

erg goed eerlijk en direct weten waar je aan toe bent.

Zeer goede service

Dit bedrijf verleend topservice, niets is teveel wat je vraagt. Echt een aanrader.

Betrouwbaar

Betrouwbaar en meedenkend.

keuring bus meer gedaan dan gevraagd - top

Voor de keuring van de bus, bleek achteraf het nastellen van de koplampen vereist. Dit is tijdens de keuring meteen opgepakt waardoor er zonder onnodig gebel of herkeuring de bus is goedgekeurd. top

Word altijd goed geholpen

Wordt altijd goed geholpen en ze zijn eerlijk. En de service is ook goed heb eigenlijk geen min punten

Zeer goede service

Goede en duidelijke overleg over de reparaties

Zoals gewoonlijk was er niets aan te merken op de afhandeling van de reparatie van de auto.

Prima service.

Weten waar ze over praten en denken mee. Zeker aan te raden.

Goede service,top

Goede service,alles goed geregeld.bedankt!!!!

klantvriendelijkheid

goede zorg voor mijn auto en voor mij

Strakke service

Goede communicatie , prijs en service.

Klantgerichte garage.

Ze denken mee en proberen de kosten zo klein mogelijk te houden.

Accuraat en keurige service. Toppie

Heel goed.

Goed en degelijk bedrijf

Een oude auto kost altijd geld, maar na de reparatie en de controle is de auto weer in orde.

Goede service en zeer kundige medewerkers

Auto gekocht bij dit garage bedrijf. Goede prijs, goede service. Vriendelijke medewerkers. Zeer kundige medewerkers in de garage. Aanrader dit bedrijf.

Duidelijk en eerlijk

Geen minpunten. Dikke pluim

zeer goed

een prettige garage waar je goed wordt geholpen

Moerbergplantsoen 23

1972XG Ijmuiden