goede service, goed behandeld

Een tweede handse auto gekocht. Bijzonder plezierig geholpen. Aflevertijd was kort. Bij ophalen waren alle werkzaamheden uitgevoerd. Prima afwikkeling bij ophalen.

goede service, goed behandeld

heel goed, accuraat en prettig geholpen

goede service, goed behandeld

Hebben een Mercedes Viano gekocht waren zeer behulpzaam en goede service

goede service, goed behandeld

Uitstekende garage die we per toeval op het internet zijn tegengekomen. Klantvriendelijkheid en service staan duidelijk hoog in het vaandel.

goede service, goed behandeld

Toevallig kwamen wij terecht bij Schouten. Wij zagen een mooie auto en zonder al teveel koehandel of gladde praatjes kwamen tot een mooie deal. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer betrouwbaar. Goede service.

goede service, goed behandeld

Bij ons eerste bezoek aan de showroom, op afspraak met een van de verkopers, werden we vriendelijk ontvangen met koffie/ thee en ondanks de bedrijvigheid spoedig geholpen door een collega (Egbert Westerink). Egbert nam vervolgens alle tijd ons te informeren over de auto van onze keus, nieuwer type automaat, dacht met ons mee ivm de praktische kanten over het inladen en vervoeren van de rolstoel, bood een proefrit aan en daarna kwamen we snel tot deal. Na een week wachten was de auto klaar om opgehaald te worden; de bumper had een lichte beschadiging en was gratis overgespoten, er was als service een beschermfolie op de achterbumper geplakt om met de rolstoel in en uitladen beschadigingen te voorkomen. Wederom vriendelijk ontvangen met koffie/thee. Tijdens het afhandelen van de koop heeft Egbert voor ons naar de verzekeringsmaatschappij gebeld om de autoverzekering af te sluiten en werden we aansluitend verblijd met een doosje chocolade. Ruim voorzien van brandstof hebben we de hand geschud en zijn we richting huis gegaan. Kortom Autobedrijf Schouten te Ermelo krijgt van ons uit Tilburg \'de warme douche\'!

slechter dan verwacht

We hebben twee keer contact met uw bedrijf gehad. De eerste keer kwamen wij naar een auto kijken en hebben een andere auto bij u gekocht. De tweede keer kwamen wij het voertuig ophalen. Dus is het logisch dat we niet objectief kunnen beoordelen hoe de service, deskundigheid en eventuele prijs/kwaliteit verhouding is. Natuurlijk hopen wij nooit gebruik te hoeven maken van de service en in dit verband met de deskundigheid. Prijs/kwaliteit is uiteraard subjectief. Welnu, wij hebben de auto gekocht omdat het bedrijf en vooral de bedrijfsleider vertrouwen uitstraalt. We werden vriendelijk, positief en - naar onze mening tot nu toe - eerlijk behandeld. Kortom, we zijn tevreden en zullen ook de volgende wagen bij jullie kopen. Tenminste, als we in de toekomst geen gebruik hoeven te maken van uw service en deskundigheid, en zou dat toch moeten, dan hopen/verwachten wij ook hier een hoge score te kunnen geven. Ook ben ik bereid een en ander nader toe te lichten en als referentie voor uw bedrijf te fungeren. Dus... al met al ... een tevreden klant.

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Aankoop met inruil zijn goed verlopen. Bereidwilligheid om aan te passen aan klantbehoefte ruim voldoende.

perfect, zeker aan te bevelen

mijn ervaring met autobedrijf Schouten, is een ervaring van geweldige service.Klant vriendelijkheid en nog goede waarden en normen. Al meerdere malen heb ik dit bedrijf aanbevolen.

goede service, goed behandeld

Klantvriendelijk, scherp in het onderhandelen, ruime keuze, bijzonder mooie auto\'s.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

Super aardige mensen met een heel mooi wagenpark met hele dure auto\'s en ook goed betaalbare! Ruimte tot onderhandeling is er naar alle redelijkheid! Ik ben zeer vriendelijk ontvangen en geholpen!! Auto\'s worden iedere zaterdag gewassen, super toch!!!!! Ik kom hier zeker terug, al moet ik er meer dan een uur voor rijden!

Ben nu al zo`n 10 jaar klant en nog steeds erg tevreden! Top bedrijf1

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Sinds een jaar of 4 komen wij bij schouten dat is nadat wij daar een auto hebben aangeschaft Nu geven wij de auto daar alle onderhoudsbeurten geweldig

Lokhorstweg 3

3851 SE Ermelo