perfect, zeker aan te bevelen

- goede ontvangst - nette en betrouwbare uitstraling van het bedrijf - goede uitleg van de verkoper - afspraken worden nagekomen - leuk, zo\'n flesje wijn als attentie

goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk ontvangen en goede begeleiding gekregen bij de aanschaf van een jonge occassion. De verkoopprijzen zijn uiterst scherp en bieden weinig ruimte in de onderhandeling. De auto werd perfect afgeleverd inclusief 6 maanden garantie en een jaar Bosch garantiehulp. Ik ga ervan uit dat ik tijdens de garantieperiode dezelfde service mag/kan verwachten. Kortom, een uiterst goed gevoel heb ik overgehouden aan Autobedrijf Schouten en in het bijzonder aan de service van Mark!

erg goed netjes behandeld

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk .en goed geholpen en mooie auto,s .en lekkerre broodjes .

goede service, goed behandeld

Ik heb dit bedrijf op internet gevonden tijdens zoeken naar occasion. Zowel aan de telefoon als bij bezoek prettig geholpen door zeer vriendelijke verkoper Willem We zouden de auto de week erop ophalen omdat er nog een apk keuring moest worden gedaan maar de volgende dag was dit al klaar en konden we de auto ophalen. Hij was nog eens gewassen en zag er keurig uit. Al met al een prettige ervaring.

voldoende, een redelijke ervaring

Vriendelijke, spontane en correcte ontvangst en behandeling.

voldoende, een redelijke ervaring

Prettig geholpen. Ik kwam voor een nieuwe venga,maar na dat de verkoper mijn verhaal had aangehoord (5000 km per jaar)had hij nog een mooie gebruite staan. en zo is het gekomen. DE AFLEVERING VIEL WAT TEGEN KRASSEN OP DE MOTORKAP EN NOG WAT KRASJES. GEEN GEVARENDRIEHOEK - GEEN PARKEERKAART!!!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Eind april zochten we een andere (goede ) gebruikte benzine auto. Op de website van de Firma Schouten vonden we een Mercedes die ons aansprak. Wij reden naar Ermelo en werden vriendelijk en deskundig ontvangen. Ter plekke viel ons oog op een C 180 Mercedes uit 2012. De bedrijfsleider, die ons hielp maakte een vertrouwelijke en professionele indruk. Dusdanig zelfs, dat wij de auto zonder ook maar een proefrit te maken kochten. Ook hadden we de mogelijkheid om onze twee auto\'s te weten een Mercedes B en een Citroen C 1, in te ruilen. Enkele dagen later konden we onze auto ophalen en de vragen die we nog hadden werden alweer zeer professioneel en deskundig beantwoordt. Ook werden nog de goede en juiste instellingen ingevoerd.Kortom we zijn heel erg tevreden met de Firma Schouten. Tenslotte rest mij nog te vermelden, dat deze referentie en score gebaseerd zijn op onze ervaringen met de Firma Schouten tot op de dag van vandaag en we hopen natuurlijk dat we ook in de toekomst op de Service en deskundigheid vertrouwen kunnen. Dan verdient de prijs/kwaliteit verhouding ook een dikke 10. Conclusie: wij zijn bijzonder tevreden met de Firma Schouten en heel erg gelukkig met onze nieuwe ( gebruikte ) auto.

goede service, goed behandeld

Wij, mijn echtgenote en ik, kunnen hier alleen maar lovend over spreken. Afwikkeling, service, de prettige wijze waarop we door Willem te woord zijn gestaan en niet te vergeten \"de broodjes met koffie\" zijn zaken die we bij geen enkel Automobielbedrijf eerder zijn tegen gekomen. Onze hartelijke dank daarvoor en wij zullen U zeker verder aanbevelen! Groeten, Fam. Vogelsang.

voldoende, een redelijke ervaring

goed geholpen i.v.m aanschaf nieuwe auto,vriendelijk en geduldig.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

Keurig net bedrijf met een vriendelijke uitstraling.Vriendelijke verkopers en de koffie en broodjes zijn heerlijk.Een bedrijf om zeker nog eens naar terug te keren.

voldoende, een redelijke ervaring

Auto ingeruild voor andere gebruikte auto.

goede service, goed behandeld

Goed advies bij aankoop gebruikte auto, nette aflevering.

Lokhorstweg 3

3851 SE Ermelo