goede service, goed behandeld

ik had geen nieuwe auto maar gebruikte in mijn verhaal stond nieuwe zie mail hier onder

goede service, goed behandeld

gelukkig goed bedrijf gevonden ik heb net 2 weken mijn rijbewijs en was op zoek na een auto en mijn geluk kwam ik hier terecht even gebeld welke auto ik leuk vond en ze hebben hem vast gehouden en die stond al klaar om te kijken ik ben er zaterdag geweest en ja hoor geslaagd na een proefrit vond ik hem zo heerlijk rijden de auto is van binnen net als nieuw nu kan ik hem zaterdag op halen deze mensen waren vriendelijk ik weet al waar ik heen ga als ik een auto zoek dat scheelt al weer lang zoeken op internet

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

voldoende, een redelijke ervaring

Omdat dit de eerste keer is dat ik een auto koop bij Schouten kan ik over de toekomst niet veel vertellen en zal ik zodoende de onderstaande scores in het midden houden. Wel kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over de inruil van mijn oude auto en de aanschaf van de nieuwe. Het geheel maakt op mij een solide indruk. Met verkoper Willem van Bentum was het leuk zakendoen. Ik vertrouw er dan ook op dat eventuele onvolkomenheden aan de auto op een nette manier zullen worden opgelost

goede service, goed behandeld

Laagdrempelige benadering, vriendelijke mensen, snel antwoord op je vragen.

voldoende, een redelijke ervaring

Vertrouwens-waardig. Snel. Goed.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

Medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker niet opdringerig. Ze nemen de tijd voor je. Goed geholpen. Bent u op zoek naar een andere auto, ga hier zeker naar toe.

goede service, goed behandeld

Prima service.no nonsense(vooral zo houden)

goede service, goed behandeld

We zijn uitstekend begeleid e geholpen door Willem van Bentum. Heldere info en goed verzorgd. Bedankt.

goede service, goed behandeld

ik ben al jaren vaste klant en heb het volste vertrouwen in deze onderneming!

goede service, goed behandeld

Auto keurig opgeleverd incl. 2 nieuwe banden. In eerste instantie vergeten af te tanken, maar vervolgens een volle tank geleverd.

goede service, goed behandeld

Vriendelijk en deskundig personeel. Bij de kleine beurt had de auto een wasbeurt gehad. Leuke en onverwachte service!

perfect, zeker aan te bevelen

Klant vriendelijk, Goed geschoold personeel zowel der receptie , verkoop en de werkplaats. Er is goed aandacht voor klant. Ben er al jaren en nog steeds goed zeer tevreden

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Marvin was de verkoper die ons te woord heeft gestaan en de aankoop heeft afgehandeld. We zijn steeds vriendelijk en correct te word gestaan. Het proces verliep in een uiterst prettig sfeer. Onze complimenten voor deze jonge verkoper! Wat wij bij onze eigen VW garage hoorden was dat de auto een servicebeurt nodig had, namelijk het verversen van de olie van de versnellingsbak. Dat hadden we liever al bij Schouten gehoord, en zij hadden het wellicht zelfs al kunnen organiseren?

goede service, goed behandeld

in eerste instantie een degelijk betrouwbaar bedrijf met een grote keuze auto\'s, netjes en schoon, komt betrouwbaar over en goede adviseurs

goede service, goed behandeld

Op internet geschikte auto gespot. Auto bekeken en proefgereden. Onderhandeld en deal gesloten. Alles op correcte en prettige wijze. Auto volgens afspraak netjes afgeleverd. Pas 50 km. mee gereden, sofar so good. Hoop dat de wagen goed gaat bevallen en garantie overbodig blijkt.

perfect, zeker aan te bevelen

- goede ontvangst - nette en betrouwbare uitstraling van het bedrijf - goede uitleg van de verkoper - afspraken worden nagekomen - leuk, zo\'n flesje wijn als attentie

Lokhorstweg 3

3851 SE Ermelo