voldoende, een redelijke ervaring

Zo ver ik dit kan beoordelen goed.

goede service, goed behandeld

Op de dag dat ik de auto op kon halen werd ik gebeld dat het navigatiesysteem niet werkte. Ik pissig natuurlijk, maar er werd alles in het werk gesteld om het zo snel mogelijk werkend te krijgen door dhr. Mallegrom. En inderdaad, aan het eind van de middag telefoon dat het gerepareerd was en de auto op kon halen. Netjes, vlot geregeld, vriendelijke mensen!

• Deskundigheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

Goed geholpen voor de koop van een andere auto. Prettig contact en mooie showroom. Ruime keuze.

perfect, zeker aan te bevelen

Het was een eerste kennismaking met het bedrijf. Ik vind het een zeer klantvriendelijk bedrijf die graag mee denkt en zoekt. Ik ben zeer tevreden en het was prettig zaken doen.

goede service, goed behandeld

Gastvrije ontvangst! Goede en vriendelijke medewerking om de auto dezelfde dag mee te kunnen nemen. En we hoefden niet met een lege maag huiswaarts, er is een broodjesservice in het pand.

perfect, zeker aan te bevelen

Hele goede en gastvrije ontvangst. Prettige manier van zaken doen.

goede service, goed behandeld

Het was de eerste kennismaking. We zijn heel goed ontvangen en hebben leuk zaken kunnen doen. Ik kan deze garage alleen maar aanbevelen.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Toen de deuren van mijn auto niet meer open gingen, heeft iemand van Schouten mij geholpen de deuren alsnog open te krijgen. (Paul Krugerweg Ermelo)

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

zeer goed vriendelijk personeel

goede service, goed behandeld

Ik ben 26 jaar klant bij dit mooie autobedrijf. De reden dat wij hier iedere keer weer terugkomen is de klantvriendelijke behandeling en de goede service. Wij hopen nog erg lang plezier te hebben van onze Opel Zafira

goede service, goed behandeld

Als nieuwe klant(en) was ik verrast door de grote verscheidenheid aan auto\'s die ik op de showvloer aantrof. Als je nog niet (precies weet wat je wilt, kun je hier heerlijk kijken en zoeken. De ontvangst was correct, netjes, vriendelijk, inlevend en gastvrij (Mark). Wij gaven hem al complimenten voor de wijze van behandeling. Dat tref je in 2015 nog wel eens anders (vaak en veel!!!). Tot en met de aankopen van twee (!) auto\'s bij jullie bedrijf zijn wij heel vriendelijk en to the point geholpen. Rustig overleg gehad en tevreden weggegaan. Wij komen terug voor onze volgende auto\'s bij Schouten in Ermelo!

goede service, goed behandeld

Je wordt hier goed geholpen. zeer klant gericht en meedenkend in de kosten. bellen netjes wat er mis is met de auto en wordt i goed overleg gerepareerd.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

wij zijn heel netjes ontvangen op een zaterdag was vrij druk maar er is voldoende plek om even bij te komen van de reis met gratis koffie de auto welke wij gingen kopen was bijzonder netjes opgeleverd en werden heel correct en zakelijk afgehandelt wij zijn nu de trotse eigenaar van een nwe gebruikte auto met nap

goede service, goed behandeld

Keurige, vriendelijke ontvangst, zeer klantgericht. Ons contact laat een prettige herinnering achter.

goede service, goed behandeld

Zeer professioneel. Met name met de Marvin waarmee Ik de deal afgehandeld heb. Over deze persoon ben ik zeer tevreden. Marvin is een prettig persoon, duidelijk en komt zeer betrouwbaar over. Klein minpuntje is dat er niet echt over de prijs valt te onderhandelen. ik zou de eigenaar willen adviseren te zorgen dat Marvin aan het bedrijf verbonden blijft. Het is een absoluut talent.

goede service, goed behandeld

Professioneel bedrijf met behulpzame medewerkers en een goede service

Lokhorstweg 3

3851 SE Ermelo