perfect, zeker aan te bevelen

Twee maanden geleden een auto gekocht bij Schouten, mijn zoveelste. Helaas was ik al heel snel niet blij met mijn keuze. De auto paste niet bij mij. Gijsbert begreep het volkomen, kent mijn auto-tic en heeft dan ook wederom weer zijn best gedaan om mij blij te maken. En dat is gelukt, ik ben nu trotse eigenaar van een Mini Clubman en zeer blij. Bedankt, Gijsbert.

goede service, goed behandeld

Voor het eerst een auto gekocht bij de firma Schouten. Enorm veel keuze in jonge auto\'s. Vriendelijk en kundig personeel. Top ga zo door

goede service, goed behandeld

Prima ervaring met vriendelijk personeel

goede service, goed behandeld

Perfecte service Auto gekocht netjes afgeleverd er mankeerde een paar dingetjes aan , gebeld en gelijk afspraak gemaakt leenauto stond klaar was 10 min later weer weg. Volgende dag auto klaar en weer ophalen en tevreden netjes allemaal. Er bleek een van de dingen die gemaakt waren ,toch niet 100% opgelost ,weer gebeld en nogmaals een afspraak gemaakt was geen probleem een hele goede service en medewerkers die hadden verstand van zaken. Zeer prettige ervaringen en zal iedereen auto bedrijf Schouten aanbevelen,een goede prijs en een uitstekende service.

perfect, zeker aan te bevelen

In beginsel had ik problemen met mijn auto(welke zonder garantie was gekocht) ondanks het gebrek aan garantie hebben ze mij zeer netjes geholpen met het oplossen van het probleem. Waarvoor nogmaals bedankt! Bij de volgende auto neem ik zeker een kijkje bij jullie.

goede service, goed behandeld

Wij zijn erg prettig geholpen en naar volle tevredenheid geslaagd in de aanschaf van onze mooie Audi.

goede service, goed behandeld

Reden bezoek: aanschaf gebruikte auto en eigen auto ingeruild, goed contact gehad en kwam mij betrouwbaar over , deal gesloten en overdracht perfect afgewerkt niks op aantemerken zelfs meer dan ik verwacht had top! Keurig bedrijf met vriedelijke verkopers die betrouwbaar over komen

goede service, goed behandeld

Mooie auto’s. Goede service en klant vriendelijk.

goede service, goed behandeld

Prettige ervaringen met Autobedrijf Schouten bij reparatie en onderhoud. Oplossingsgericht en goede service!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Netjes, flexibel en komt garantie afspraken goed na zonder discussie.

voldoende, een redelijke ervaring

Komen netjes hun afspraken na. Wat iedere keer een domper is dat ik na een onderhoudsbeurt moet betalen voor een leenauto. Alternatieven zijn er maar wellicht kunnen ze dat aanbieden voor de 9+ ervaring. Auto wel gewassen TOP

voldoende, een redelijke ervaring

We werden vriendelijk geholpen en we kregen voldoende informatie over de aankoop van een auto.

goede service, goed behandeld

Prettig zaken doen, eerlijk advies, snelle en juiste afwikkeling

goede service, goed behandeld

Bij ons eerste bezoek zijn wij zeer gastvrij ontvangen met koffie. De verkoper was nog even in gesprek met andere klanten maar een collega verkoper kon ons op een prettige manier (niet opdringerig) wat vertellen over het bedrijf en de auto. Verder heeft deze collega een aantal auto\'s verplaatst zodat deze klaar stond voor een proefrit. De uiteindelijke verkoper Willem heeft ons prima en zeer begripvol geholpen. Ook kwam hij betrouwbaar over en vertelde hoe het zat, zonder \"verkooppraatjes\". Uiteindelijk zijn we tot een deal gekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

deskundig personeel, goede service, auto zeer netjes gewassen na servicebeurt

goede service, goed behandeld

zeer goed en net bedrijf. heel erg goed geholpen. doen zich zeer veel moeite.

goede service, goed behandeld

Goede service en auto netjes afgeleverd

goede service, goed behandeld

Prima. Afspraken die gemaakt worden, zijn duidelijk. Prettige benadering. Nette uitstraling van het bedrijf.

goede service, goed behandeld

Keurig bedrijf, aardige en geen opdringerige verkopers en stuk voor stuk nette gebruikte auto\'s.

perfect, zeker aan te bevelen

Goede en snelle service. Geen onverwachte zaken

Lokhorstweg 3

3851 SE Ermelo