Prima autobedrijf met goede communicatie, goede service. Ik kan op ze vertrouwen en ze rekenen redelijke prijzen!
Onlangs een BMW aangeschaft bij Schouten. Goed ontvangst, fijne communicatie en een perfecte afhandeling! Ook denken ze goed mee. Ondanks dat het een stuk rijden is vanaf Den Haag, kom ik hier zeker terug voor onderhoud en een nieuwe auto in de toekomst! Bedankt Rik!
Ha David, Bedankt voor je mooie review en het plezierige contact! Veel rijplezier toegewenst maar dat zit wel goed met jouw auto. ;-) Groeten Rik | Autobedrijf Schouten
Moest met spoed nog APK keuring doen. Ze maakten meteen tijd en ben top geholpen. Ik ben vooraf gebeld voor toestemming om onderdelen te vervangen zodat er geen verrassingen waren qua prijs. Dank!
Vanmorgen mijn nieuwe Jaguar XJ op gehaald oude Jaguar XJ ingeruild voor een mooie prijs. Betrouwbaar en correct bedrijf.
Keurig en deskundig geholpen. Alles is precies volgens afspraak en tijdig afgehandeld.
Geachte heer Boone, Bedankt voor uw mooie review. Wij wensen u veel plezierige kilometers toe met uw nieuwe auto! Team Autobedrijf Schouten
Prima ervaring, afspraken kloppen altijd.
Vriendelijke, deskundige en behulpzame mensen. Ook de service achteraf is perfect.
Prima service , eerlijke uitleg
Goed bedrijf dat meedenkt over problemen en dat te aller tijden oplost
Snel behulpzaam . Komen afspraken na.
Sinds kort een gebruikte auto gekocht , de service na een wat *lastig* begin is bijzonder prettig , en deskundig.
Bedankt voor uw positieve review meneer De Groot! Groeten, Rik van Leeuwen Autobedrijf Schouten
Professionele dienst verlening, klantvriendelijk.
Lang gezocht naar een mooie eerlijke auto en heb die uiteindelijk bij autobedrijf Schouten gevonden. Een bedrijf die wel aan alle voorwaarden voldoet,mooie occasion een prima service en goede verkoop. Wil met name Sander bedanken voor het goede contact over de aflevering,top!
Beste André, Bedankt voor deze mooie review. Wij hebben het verkooptraject ook als zeer plezierig ervaren. Nogmaals veel plezier met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Vriendelijk en gastvrij ontvangst . Zeer mooie garage. Nette behandeling ook voor een kleinere gebruikte auto. Makkelijk in een testritje maken. Leuke attentie bij ophalen van de auto. Kortom een aanrader.
Beste Jozefien Denessen, Fijn om te lezen dat u ons bedrijf als prettig heeft ervaren! Wij wensen u veilige kilometers en veel plezier toe met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
We zijn prettig geholpen en hebben een nette deal kunnen maken. Aflevering van de auto verliep zonder meer goed.
Klantvriendelijk en deskundig. Gedegen indruk
Betrouwbare garage, zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.
Geweldig geholpen en zeer tevreden
Goed en flexibel geholpen. Ook toen ik onbedoeld een steekje had laten vallen konden we dit soepel oplossen. Al met al zeker positief.
Lokhorstweg 3
3851 SE Ermelo
Autobedrijf Schouten, uw betrouwbare partner voor het kopen en onderhouden van uw auto. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche en hebben een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij onze persoonlijke aanpak en hoogwaardige service. Welkom in Ermelo!