Bij autobedrijf Schouten een auto gekocht. Allereerst netjes ontvangen en vrijblijvend auto kunnen bezichtigen en proefrit mogen maken. Daarna netjes te woord gestaan en een deal kunnen sluiten. Bij aflevering ook weer goed geholpen.
Geachte heer Meeuws, Bedankt voor uw mooie review! Wij wensen u nog veel fijne kilometers toe! Team Autobedrijf Schouten
Vandaag gestrand met onze Mini. We hebben de fa. Schouten kunnen bereiken. Vrijdagmiddag ca. 16:00 uur! Na twee koppen koffie en gastvrije ontvangst stonden we na een uur met een vervangen wiellager weer buiten.
Wij hebben een kia sportage gekocht .Wij konden rustig rond kijken het was geen probleem om de auto van binnen te zien.een proefrit alles ging lekkere vooral geen gezeur.en ze hebben veel auto,s staan dus keus genoeg..dus wij zijn zeer tevreden
Leuke en prettige verkoper, scherpe prijzen van de aangeboden auto, wel weinig ruimte met de in te ruilen auto, bij levering een leuk presentje van speciallbiertjes!
Wij hebben bij de aanschaf een zeer prettige behandeling gehad. Er werd niets opgedrongen en service perfect. Ook aan de aflevering viel niets aan te merken.
Occasion gekocht.
Goede informatie en transparant.
Ik ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid, deskundigheid en de tegemoedkoming om de auto eerder in ontvangst te nemen. Geen onnodige verkoop praatjes maar op een vriendelijke en ontspannen manier to the point. Willem, bedankt voor deze prachtige Mercedes!
Ik heb vandaag de rs4 b7 gekocht Wat ben ik er blij mee wat een plaatje Bedankt kees
Deze zijn zeer prettig, door service kwaliteit en behandeling
Vriendelijk en deskundig personeel
Uitstekende service en kundige mensen!
Heel goed
Uitsluitend positieve ervaringen met dit bedrijf. Ik heb mijn bijzondere auto (nu te koop bij Schouten...) ingeruild voor een nog mooier exemplaar. Beschaafde verkoopmedewerker, alle aandacht, begrip en geduld. Bedrijf waar de klant serieus genomen wordt.
Mijn tweede auto die ik bij dit bedrijf heb gekocht. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Na een persoonlijke attentie van Willem over mijn eventuele nieuwe auto uiteindelijk over kunnen gaan tot aankoop. Het hele traject was erg plezierig, precies als de vorige keer. Het verschil bij Schouten is dat men totaal niet moeilijk doet over een proefrit, ook wanneer het gaat om de wat duurdere modellen. Dat maak ik lang niet overal mee. Ga zo door!
Ha Jeroen en Linda, Bedankt voor jullie mooie review, Veel rijplezier van jullie prachtige auto! (en tot de volgende :-)) Groet Willem
Prima autobedrijf met goede communicatie, goede service. Ik kan op ze vertrouwen en ze rekenen redelijke prijzen!
Onlangs een BMW aangeschaft bij Schouten. Goed ontvangst, fijne communicatie en een perfecte afhandeling! Ook denken ze goed mee. Ondanks dat het een stuk rijden is vanaf Den Haag, kom ik hier zeker terug voor onderhoud en een nieuwe auto in de toekomst! Bedankt Rik!
Ha David, Bedankt voor je mooie review en het plezierige contact! Veel rijplezier toegewenst maar dat zit wel goed met jouw auto. ;-) Groeten Rik | Autobedrijf Schouten
Moest met spoed nog APK keuring doen. Ze maakten meteen tijd en ben top geholpen. Ik ben vooraf gebeld voor toestemming om onderdelen te vervangen zodat er geen verrassingen waren qua prijs. Dank!
Vanmorgen mijn nieuwe Jaguar XJ op gehaald oude Jaguar XJ ingeruild voor een mooie prijs. Betrouwbaar en correct bedrijf.
Keurig en deskundig geholpen. Alles is precies volgens afspraak en tijdig afgehandeld.
Geachte heer Boone, Bedankt voor uw mooie review. Wij wensen u veel plezierige kilometers toe met uw nieuwe auto! Team Autobedrijf Schouten
Lokhorstweg 3
3851 SE Ermelo