Denken mee

Accu was na aankoop ( 3 weken terug) kapot , ondanks dat er geen garantie as, hebben jullie toch de helft betaald, chapeau

Een gastvrije ontvangst

Goed ontvangen, mooi volgens afspraak, duidelijkheid over wat we gaan doen. Proefrit met de nieuwe auto, daarna de aankoop met inruil en betaling regelen. Een prima begeleiding met banktransacties en vrijwaring kenteken RDW. Vooraf Is via telefoon en E-mail goed gecommuniceerd en zijn er duidelijke afspraken gemaakt om teleurstelling te voorkomen.

keurige ontvangst, snel en gemakkelijk gesprek helder en duidelijk. Auto sprak voor zich en direct keuze gemaakt en overschrijving geregeld.

Zeer klantvriendelijk en correct ontvangen

Verkoper is een bekendstond mij in het verleden al wel eerder een auto gekocht. Gewoon een plezierige man die goed met klanten om kan gaan

Betrouwbaar bedrijf.

Ik kan een lang verhaal schrijven maar dat doe ik niet. Perfect geholpen. Afspraak is afspraak bij de firma Schouten. En dit was niet mijn eerste auto die ik daar gekocht heb.

Meedenkend en klantvriendelijk

Tijdens een eerder garagebezoek was de koeling niet volledig gemaakt. Jammer dat er geen controle is geweest alvorens de auto als klaar te aanmerken. Tijdens een tweede afspraak is wel het hele systeem aangepast en gecontroleerd. De kosten zijn gedeeltelijk niet dubbel berekend.

Een snelle probleemdiagnose met gelijk daarna de oplossing en reparatie..

Zie boven.

Klantvriendelijk autobedrijf

Altijd alles netjes geregeld.

Correct en zorgvuldig

Correcte afspraak. Goede afstemming uit te voeren werkzaamheden.

Alles volgens afspraak verlopen

Het bedrijf belde keurig op of ik akkoord ging omdat de airco opnieuw gevuld moest worden. De auto werd gewassen en al afgeleverd na de apk-keuring en kleine beurt. Ook werd er een nieuw bakje met pepermunt in de auto gelegd.

Prima autobedrijf

Prima auto bedrijf , netjes geholpen . Alleen moest gelijk 4 andere banden aanschaffen. Terwijl de auto wel gekeurd was . Dit is wel wat tegen strijdig . Er is wel mede gedeeld dat de profiel diepte minimaal was . Dus we wisten bij de koop wel dat dit er aan zat te komen . Maar dat dit eigenlijk gelijk moest is wel een kleine tegenvaller .

Professioneel en deskundig bedrijf, aanrader!

Fantastisch geholpen door Rik. Deskundige verkoper, zakelijk, vriendelijk en to the point. Eerlijke prijs voor mijn inruilauto gekregen, en erg tevreden over de aangeschafte auto. Naar mijn mening een zeer professionele organisatie waar de klant centraal staat! Rik bleef zonder moeite na sluitingstijd wachten zodat we nog een proefrit konden maken. Bij een volgende auto ga ik 100% eerst terug naar Autobedrijf Schouten.

Degelijk en vertrouwd.

Ons vertrouwen is nog nooit beschaamd en als er al eens een probleempje is wordt het altijd naar tevredenheid opgelost.

Een aanbeveling waard

`Bij de aankoop van onze nieuwe auto en daarbij inruil van de huidige een goed en eerlijk advies ontvangen.

Niets op aan te merken

Er waren wat problemen enkele weken na aankoop van een auto. Ondanks ‘zo meenemen’ is het probleem in goed overleg opgelost.

Keurige behandeling

Er wordt netjes gewerkt en meegedacht. Alles volgens afspraak, vriendelijk. Fantastische elektrische leenfiets....

Goed, vriendelijk

De gemaakte afspraken worden gerespecteerd. Vriendelijke benadering.

Goede ervaring.

Duidelijke uitleg, niet opdringerig. Prettige verkoop, blij met de nieuwe auto!

Top en vriendelijk geholpen.

Netjes geholpen en de auto afgeleverd we rijden met veel plezier in onze auto.

Niet goedkoop maar je krijgt wel waar voor je geld. Vriendelijke mensen en goede service.

Houden zich aan de gemaakte afspraken.

Autobedrijf Schouten is voor mij een bedrijf waar de klant centraal staat ,en dat er naar de wensen van de klant wordt geluisterd . Een bedrijf dat alles zeer goed op orde heeft .

Vriendelijk, goede service, mooie auto's...

In een dag een mooie auto kopen ..

Mooie auto’s, indien nodig wordt er zeer goede service verleend

Na een aantal weken kwam er een storing in de auto. Deze is grondig onderzocht, en kosteloos verholpen. Kreeg keurig een leenauto mee. Goeie service! Super

Altijd verbaasd dat je zo,n goeie service krijg

Altijd verbaasd dat je zo,n goeie service krijg , toen ik de Mercedes kocht was ik heel verrast over de goeie service en de know how . En ook hoe vriendelijk iedereen bij schouten is , dat zag ik ook vrijdag terug toen ik voor het eerst met de auto een service beurt kreeg.....en ja hoor echt top.

Mooie locatie, goede prijsstelling, fraai aanbod. Vooral: vriendelijke ontvangt, ter zake kundig!

Plezierige ervaring juist ook door de wijze, waarop Sander zich verkoper, maar vooral als mens manifesteerde.

Lokhorstweg 3

3851 SE Ermelo

Over Autobedrijf Schouten BV

Autobedrijf Schouten, uw betrouwbare partner voor het kopen en onderhouden van uw auto. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche en hebben een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij onze persoonlijke aanpak en hoogwaardige service. Welkom in Ermelo!