Bijzonder goede service

Mijn ideale auto gevonden via de makkelijk werkende website van autobedrijf Schouten BV. Na kort overleg een goede deal gemaakt, waarbij de auto ook een grote beurt zou krijgen. Tijdens deze beurt ook werkzaamheden verricht die er aan zaten te komen. Na aflevering bleek de airco niet goed te werken, lastig als je twee dagen later naar zuid frankrijk vertrekt. Maar dit is maandagochtend direct opgelost! We hebben de heenreis achter de rug en zijn allemaal super tevreden over de auto en de geleverde service van het team van autobedrijf Schouten BV. Voor de volgende auto beginnen we bij dit autobedrijf!

Gisteren mijn 3 auto daar gekocht na het ophalen 1 klein dingetje maar alles was goed geregeld prima ontvangst ga zeker terug voor auto nummer 4

Perfecte service

Aandacht voor de klant

Prettig en vakkundig

Eerste bezoek aan Schouten als zeer prettig ervaren en derhalve ook direct een auto gekocht bij Rik. Snelle levering was mogelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden. Professioneel universeel autobedrijf met de uitstraling en werkwijze van een merkdealer, top!

Op een prettige manier zaken gedaan!

Fijn en relaxed geholpen bij het kopen van onze Up! Onderhandelingen waren prettig, vertrouwd en open. Al met al zeker de reis naar Ermelo waard!!

Fantastisch bedrijf!

Een super goed bedrijf met uitstekende service. Ik zou hier zo weer een auto kopen.

We zijn goed tevreden

we werden netjes gebeld over wat er allemaal ge beuren moest voor de APK. Keuring bedrijf.

Snelle pech onderweg service

Met een oververhitte motor aan de kant van de weg. Binnen 45 min opgehaald en met een leenauo kon ik verder mijn weg vervolgen.

Prima autobedrijf en goede verkoper Rik van Leeuwen

Goede ervaring met Schouten Ermelo, auto gekocht eind juni 2020. Rik van Leeuwen was de autoverkoper, heeft ons prima geholpen en toonde veel kennis en klantvriendelijkheid. Zeker een aanrader!

Fijne garage en sfeer

10 jaar geleden zochten we een andere auto. 2 nachtjes naar putten en we zijn toen gestopt en hebben rondgekeken. En daar stond een 5 jaar oude Peugeot automaat 4 deurs enz. Die hebben we toen aangeschaft e nu weer 10 jaar verder nachtje Putten geboekt en weer gekeken en daar stond een 4 Deurs zwarte golf automaat . Die is het geworden en we zijn hopelijk weer 10 jaar blij.

Goede garage

Er wordt naar de klanten geluisterd, vriendelijke verkopers, goede aflevering. Zeker een aanrader voor de volgende aankoop.

Netjes en goed geholpen

Zeer netjes en goed geholpen .duidelijke afspraken die ze nakomen.deze garage raadt ik zeker aan.top!

Prettige verkoper Willem

Keurig ontvangen, netjes en heldere uitleg, meer hoeft het niet te zijn. Verkoper Willem is duidelijk en verkoopt geen praatjes maar goed advies.

Perfect!

Mijn ervaringen met Gijsbert de Ridder van Schouten in Ermelo zijn echt goed. Meer dan correcte communicatie, afspraken nakomen, dienstbaar en kundig! Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren. Arno

zeer tevreden

vriendelijkheid, oplettendheid, aandacht, goede informatie zeer tevreden

Snel en met service

Ze zijn professioneel, snel en erg vriendelijk, plus dat extra beetje service. Ze belden ons dat de banden aan vervanging toe waren. We hadden toevallig nieuwe banden in de schuur, maar dus geen auto om ze te brengen dus kwamen ze de banden ophalen zodat alles voor ons gemakkelijk op 1 dag kon gebeuren. En er waren lekkere pepermuntjes in onze auto.

Denken mee

Accu was na aankoop ( 3 weken terug) kapot , ondanks dat er geen garantie as, hebben jullie toch de helft betaald, chapeau

Een gastvrije ontvangst

Goed ontvangen, mooi volgens afspraak, duidelijkheid over wat we gaan doen. Proefrit met de nieuwe auto, daarna de aankoop met inruil en betaling regelen. Een prima begeleiding met banktransacties en vrijwaring kenteken RDW. Vooraf Is via telefoon en E-mail goed gecommuniceerd en zijn er duidelijke afspraken gemaakt om teleurstelling te voorkomen.

keurige ontvangst, snel en gemakkelijk gesprek helder en duidelijk. Auto sprak voor zich en direct keuze gemaakt en overschrijving geregeld.

Zeer klantvriendelijk en correct ontvangen

Verkoper is een bekendstond mij in het verleden al wel eerder een auto gekocht. Gewoon een plezierige man die goed met klanten om kan gaan

Betrouwbaar bedrijf.

Ik kan een lang verhaal schrijven maar dat doe ik niet. Perfect geholpen. Afspraak is afspraak bij de firma Schouten. En dit was niet mijn eerste auto die ik daar gekocht heb.

Meedenkend en klantvriendelijk

Tijdens een eerder garagebezoek was de koeling niet volledig gemaakt. Jammer dat er geen controle is geweest alvorens de auto als klaar te aanmerken. Tijdens een tweede afspraak is wel het hele systeem aangepast en gecontroleerd. De kosten zijn gedeeltelijk niet dubbel berekend.

Een snelle probleemdiagnose met gelijk daarna de oplossing en reparatie..

Zie boven.

Klantvriendelijk autobedrijf

Altijd alles netjes geregeld.

Lokhorstweg 3

3851 SE Ermelo