Netjes!!!

super geweldig en opnieuw super 100% raad het aan:)!!!

Goeie en snelle service. Zeer gastvrij en behulpzaam.

Fijne mensen en goede service. Behulpzaam bij problemen en vakkundig bij het vinden en zoeken naar een nieuw auto.

Geen aanmerking. Prima.

Vriendelijke ontvangst.Alles naar wens.

Niks mis mee,leuk bedrijf

Via internet een inruil voorstel gestuurd en foto’s via WhatsApp van mijn auto kwam er een leuk inruil voorstel uit.Afspraak gemaakt voor proefrit,auto stond netjes klaar en reed geweldig had nog enige twijfel want er was ook nog een blauwe uitvoering.mocht ik ook in proefrijden .maar naar genoeg koffie zonder dat je onder druk gezet word met een goed gevoel toch in silver grijze BMW naar huis gereden.Roland bedankt voor je tijd.

Geweldig!!

Uitstekende services. Vriendelijk. Klantgericht. Ruime keuze. Netjes afgeleverd. Echt een aanrader.

Fijn en hartelijk bedrijf voelde me er zeer welkom

Bij de aankoop van onze auto prima geholpen door Willem van Bentum, goeie prijs en afspraken worden nagekomen, klasse, zeer tevreden.

Prima geholpen

Ik ben prima geholpen bij het uitzoeken van mijn nieuwe auto.

Prima geholpen

Snel geholpen, aandacht voor detail en goede aflevering zoals besproken

Informeel professioneel

Goede service, met veel vertrouwen en een informele professionaliteit!

snel, duidelijk, correct

Ik kom al heel veel jaren bij Schouten. Correct bedrijf, betrouwbaar, doen wat ze beloven!

Komen afspraken na auto wordt keurig keurig afgeleverd

Ik zou wel wat meer initiatief van de verkoper verwachten i.v.m. de aankoop van de auto zonder inruil , wat ik heel vreemd vindt is dat als je garantie wilt hebben op de auto je euro 550,= extra moet betalen . Dat is in de autowereld niet gebruikelijk .ik kan dat beoordelen want ik heb, ca. 35 jaar auto's verkocht.

Positief verrast door de professionele uitstraling van het bedrijf

na mijn inruilaanvraag ontving ik al snel een nette reactie en na het sturen van foto's werd er (wederom snel) een mooi inruilvoorstel gedaan. Genoeg reden om 1,5 uur te rijden en dat bleek de moeite waard. Mooi bedrijf om te zien, ruime keus in veel mooie en deels ook exclusieve auto's. Alles straalt professionaliteit uit waarbij de eigen broodjeszaak ook een leuke aanvulling was. Daarbij zelf de broodjes getest en ze waren heerlijk. Echter ook het belangrijkste, nl. de auto zelf, was een fijne ervaring. Keurig te woord gestaan, voldoende uitleg en ondanks de drukke dag heb ik nooit het gevoel gehad dat we opgejaagd werden. met excuses werd de tijd op een goede manier verdeeld tussen ons en de andere klanten. uiteindelijk zijn we geslaagd en ook de afhandeling is prima verlopen en alles volgens afspraak. In ons geval krijgt verkoper Willem van Bentum alle credits maar ik ben ervan overtuigd dat dit ook voor de rest van de collega's geldt.

Ze staan altijd voor me klaar, beste service ooit

Ik kan altijd met alles terecht, nu onderhoudsbeurt gehad. Schaamde me een beetje voor de vieze auto. Kreeg hem met onderhoudsbeurt schoon terug wat een service.

Fijne service!

Fijne service. Werd goed gehoord als ergens nog twijfels over waren. Lief personeel en na het afronden van de verkoop nog een fles wijn kado gehad! Top.

Wat een enorm fijn bedrijf!

Enorm goed en netjes geholpen! Alles was duidelijk en goed gecommuniceerd! Al het personeel super vriendelijk. Een echte aanrader!

Zeer mooi bedrijf, vriendelijke medewerkers. Goede en snelle communicatie. Klant gericht en transparant. Perfect en helder geholpen door Rik, word uitgebreid de tijd genomen voor je. Zeker een aanrader.

Prima contact en behandeling.

Over het contact (afspraak) onderhoud ( de onderhoudsbeurten) zijn wij zeer tevreden, daar hebben wij vertrouwen in, al vele jaren.

Goed geholpen en een goed gevoel aan overgehouden.

Er wordt naar je geluisterd en zijn zeer klantvriendelijk. Ik kan het iedereen adviseren. Het gevoel wat je soms bij andere autobedrijven hebt van dat je wordt afgezet en/ of gladde praatjes, heb je bij Schouten totaal niet. Het is een goed en professioneel bedrijf.

Ik ben tevreden!

Ik ben erg vriendelijk én geduldig geholpen door Willem. Ik had een afspraak gemaakt voor een proefrit...verkocht! De auto kon ik dezelfde dag meekrijgen, inclusief volle tank en gewassen aan de buitenkant. De attentie bij de overdracht van de autosleutels was een leuk extraatje!

Zeer prettig geholpen

Vriendelijk, duidelijk en eerlijk.

Prima autobedrijf, eerlijk, transparant, klantgericht

Niets mis mee!

Fijn geholpen, we konden rustig kijken en proberen.

Fantastisch

Geen verdere toelichting nodig.

goede service en vakkundige begeleiding

cc

Lokhorstweg 3