Nette service.

Nette ontvangst bij aankomst. Keurig te woord gestaan en men nam tijd voor vragen en uitleg over de verkoop. Algehele goede indruk van het bedrijf.

Super geholpen.

Proefrit aan huis gehad! Waarna ik telefonisch heel goed ben geholpen. En wij een mooie auto hebben gekocht.

Super bedrijf

Ik kocht hier mijn bmw x3.. super klantvriendelijk geholpen geen druk. Nemen de tijd voor je ... vertellen uitgebreid over de auto..

Prima service.

Vooraf correct geïnformeerd over reparaties en planning.

Gewoon perfect

Ik kwam bij deze garage om een occasion te kopen, een toyota. Bij binnenkomst viel me op dat er voornamelijk hele dure auto's in de showroom stonden. Daar viel mijn toyota bij in het niet. Toch gaf de verkoper ons het gevoel alsof we daar zaten voor een van de dure auto's. Een kopje koffie erbij en er werd de tijd genomen voor ons. Ik heb dit als zeer prettig ervaren en zal deze garage dan ook zeker aanbevelen.

Vriendelijke dienstverlening

Van afleveren, prijsafspraak tot reparatie conform afspraak. Alle vertrouwen in deze garage!

Altijd goede en snelle service!

Wij komen al jaren met veel plezier bij Schouten. Zeer vriendelijk en attent personeel, snelle en professionele service engined advies. Wat ons betreft de beste garage in de regio!

Positief

Concrete aanpak, aantrekkelijk voorstel en goede afwikkeling

Zeer nette service

Zeer nette service

Heel fijn autobedrijf !

Zeer goede ervaring !! Goede service

Goed gesprek

Wat onduidelijkheid over de rekening. Gelukkig opgelost na overleg met bedrijfsleider. Service is prima.

Een goed en correcte verkoper gehad en nette afwikkeling.

Ontvangst was goed, verkoop onderhandeling was duidelijk en zeer correct. Kortom kan ik anderen aanbevelen om bij Schouten een auto te kopen.

Net bedrijf

En werd zeer vriendelijk te woord gestaan

Zeker netjes geholpen

Super geholpen door verkoper en goede service

goed gevoel en betrouwbaar

Komen afspraken na echt professioneel bedrijf super aardige mensen

Prima geholpen, betrouwbaar

Goede keuze, dienstverlening en communicatie.

Autobedrijf heeft voor ieder wat wils en komen vakkundig over. Afspraken worden nagekomen en auto's worden goed en netjes opgeleverd.

Geweldige keuzes en veel is mogelijk.

Leuke diversiteit, goede begeleiding van Ronald. Correcte aflevering volgens afspraak. Had wat meer ondersteuning van directie of verkoopleider verwacht.

Op een prettige manier professioneel geholpen door en zaken gedaan met de verkoper.

Heb enige weken geleden mijn BMW 320i ingeruild voor een BMW 330i. Na een proefrit in de regen nog in staat gesteld om de auto enige dagen later gepoetst en wel te bekijken in de showroom. Uiteindelijk al snel akkoord gegaan met de meer dan reële inruilprijs voor mijn oude auto. Ben erg tevreden over de zakelijke, maar tevens ook prettige manier van communicatie. Gemaakte afspraken zijn ook netjes nagekomen. Goed gevoel overgehouden aan de aankoop van de auto. Mocht dat zo uitkomen, dan zou ik zeker terugkomen voor de aanschaf van een volgende auto.

prima ervaring en service wel prijzig

Afspraak snel een eenvoudig kunnen maken, Daarnaast service van leenfiets en snelle afhandeling van kleine beurt. Wel prijzig voor alleen een kleine beurt. Bij ophalen was opmerking geen bijzonderheden alleen olie verversen. Uiteindelijke kosten €325

Na aarzelende start garantiegeval correct opgelost

na in eerste instantie alleen verwijderen foutmelding toch kapotte sensor vervangen.

Fijn en betrouwbaar autobedrijf

Prima ervaring met autobedrijf Schouten. Na aanschaf occasion bleek er een groot motorisch probleem te zijn aan de auto. Dit was natuurlijk wel erg vervelend, maar het autobedrijf heeft dit probleem netjes verholpen, wat enkele weken in beslag nam. Al die tijd kosteloos een leenauto ter beschikking gekregen. Kortom: prima ervaring!

de eerste, maar vast niet de laatste keer!

hebben hier een prachtige BMW 420I gekocht. vriendelijk en correct ontvangen door verkoper Geert. voor wie op zoek is voor een mooie auto is Schouten een aanrader. wij zijn vanuit Heiligerlee hier naar toe gekomen.

Na zoektocht uitgekomen bij autobedrijf Schouten en zeker geen spijt van.

Na een zoektocht naar een Mazda mx5 nc uitgekomen bij Autobedrijf Schouten in Ermelo. Via de mail en telefonisch contact gehad over de mx5, en op al mijn vragen keurige antwoorden gehad. Echt het gevoel dat zodra je iets wilt weten, ze er alles aan doen voor je. Afspraak gemaakt voor proefrit en de mx5 stond bij aankomst al glimmend buiten op ons te wachten. Naar de proefrit waren wij verkocht, en toen keurig op een rustige manier alles besproken en besloten voor de mx5 te gaan. Deze nog een beurt laten doen en verder nakijken. Een week later stond de mx5 wederom op ons te wachten om met ons mee naar huis te gaan. Onze ervaring met Autobedrijf Schouten is zeker heel positief. Prima geholpen en een goed gevoel bij. Dus nogmaals bedankt voor de goede zorgen en wij hopen op veel rijplezier, zeker met het dak open.

Geen auto gekocht wel goed gesprek

Niet tot overeenkomst gekomen, maar wel een goed gesprek met de eigenaar

Lokhorstweg 3

3851 SE Ermelo