Snelle, goede en klantvriendelijke service

Perfect geholpen en de pech snel en vakkundig verholpen. ook de AA- pechservice via Schouten was goed.

Snel, kwalitatief, klantgericht

Alles is weer uitstekend geregeld. Alles goed en volgens afspraak afgehandeld. Je weet dat de auto in goede handen is en dat je als klant wordt gezien. Bedankt en tot de volgende keer,

Een bedrijf waar de klant koning is.

De eerste indruk was zeer positief. Werden keurig geholpen door de verkoper. Erg vriendelijk. Wij raden Autobedrijf Schouten aan!

Vlotte , keurige service

Online een afspraak gemaakt, en de auto daar op die datum wat afgesproken was gebracht! Netjes gebeld dat de auto klaar was. Top.

Garage die verstand heeft van Porsche.

positieve ervaring

Contact met verkoper Ronald van den Berge verliep heel aangenaam, waarna wij tot een koopovereenkomst zijn gekomen/. Naar ik hoop blijf ik nog lang en probleemloos van de Toyota IQ gebruik maken.

Top bedrijf en TOP medewerkers

Een mooie Dodge RAM ( 2020 ) gekocht, vriendelijk personeel, en wanneer er een aanpassing gemaakt moet worden in het garantiecertificaat wordt daar niet moeilijk overgedaan. Goed ontvangen en komen afspraken goed na. Het was prettig zaken doen.

Fijn even overleggen

Zelf de auto niet gebracht, maar werd wel gebeld om te vragen wat wel of niet gedaan moet worden.

Prima contact. nette aflevering en blij met de auto.

Als het gaat zoals gewenst dan is er weinig aan toe te voegen.

Fantastische klantvriendelijke service

In een paar dagen de deal rond,....fantastisch contact over de status, gewoon via de watsapp met Willem... Mooi bedrijf

Aanrader!!!

Prettige mensen om een zaak te doen Hier is de klant nog koning.

Prima service, vakkundig en vriendelijk.

Schouten had de auto die ik zocht, in precies de uitvoering die ik wilde. Voor een goede prijs. Het was allemaal snel voor elkaar, naar volle tevredenheid.

uitstekend opgevangen met goede terugkoppelingen

Voor de eerste keer was het goed,ik kan zeggen dat het professioneel bedrijf is.

Prettig en professioneel geholpen.

Op voorhand zaken gedaan via WhatsApp. Verliep prima en vlot, bij aankomst bedrijf hoefde ik niet meer te onderhandelen en alleen een proefrit te maken. Vervolgens de auto gekocht naar alle tevredenheid, prettig zaken gedaan.

Altijd eerlijk en betrouwbaar

Keurig bedrijf, goede service

Prima service!

Mooie showroom, uitstekende service en lekkere koffie :)

Netjes en professioneel geholpen.

Serieus naar probleem gekeken en opgelost. Tijdens reparatie op de hoogte gehouden, dus goed in overleg met de klant gecommuniceerd.

Gemaakte afspraken werden nagekomen

Uitstekende aflevering!

Alles volgens afspraak afgehandeld,zelfs nog een volle tank bij aflevering, niet volgens afspraak! echte service!

Laagdrempelig en klantvriendelijk

Bij een onaangekondigd bezoek aan de showroom bleek het geen enkel probleem om in twee auto’s proef te rijden. Geen gedoe met formulieren, alleen een check van het rijbewijs. Enkele dagen later realistische onderhandelingen over de inruil van de huidige auto. Ook de aflevering van de gekochte auto verliep soepel. Een volle brandstoftank zonder dat dit was afgesproken. Zo ga je dus met een nieuwe klant om. Klasse! Kortom, tot nu toe zeer tevreden. De gekochte auto moet zich natuurlijk nog bewijzen, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Auto verkocht

Auto nieuw gekocht bij Schouten. Na 9 jaar veel rijplezier en prima onderhoud en zeer klantvriendelijk contact besloten de auto te verkopen. Gekeken bij inkoopsites, maar Schouten bood de beste prijs. Een eerlijk bedrijf met eerlijke mensen.

Top service

Prima geholpen met onze nieuwe auto. Fijn contact gehad met de verkopers en samen tot een mooie deal kunnen komen.

Auto gebracht voor kleine beurt, Kon de auto al weer snel ophalen en was zelfs gewassen. Prijs zoals afgesproken. Goed gevoel overgehouden en ik kom zeker terug.

Keurig en correct met aandacht geholpen.

We werden snel en goed en vriendelijk ontvangen. De deal was toch wel snel geregeld door de goede inruil prijs. Bij af levering werd de auto al snel naar buiten gereden, en waren alle dingen die we besproken hadden correct gedaan. Alleen bij de sleutel overdracht had ik wel een sleutel hanger verwacht van Schouten met hun naam erop. Wel kregen we een goede fles wijn met een heel mooi etiket van Schouten erop, zonde om open te maken. Wij zijn tevreden hoe het af gehandeld is.

Nette service.

Nette ontvangst bij aankomst. Keurig te woord gestaan en men nam tijd voor vragen en uitleg over de verkoop. Algehele goede indruk van het bedrijf.

Lokhorstweg 3

3851 SE Ermelo