goede service, goed behandeld

Een fijn en eerlijk bedrijf die jou graag helpen. Alles oplossen voor je zodat je tevreden met je aangeschafte weg gaat. Gewoon Top zo kom je ze maar weinig tegen.

goede service, goed behandeld

Vlotte en persoonlijke behandeling. Ik werd netjes gebeld voor het meerwerk en de factuur was zelfs wat lager dan de opgegeven prijs! Daarnaast is het mooi dat je kunt kiezen tussen een goedkope en een luxe leenauto. Fijne garage!

goede service, goed behandeld

Ik heb al meer dan 13 jaar verschillende auto`s van dit bedrijf en ben zeer tevreden. Ik word goed en adequaat geholpen op een professionele manier. Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Mede door diverse schade en onderhoud aan mijn auto ben ik dit bedrijf gaan waarderen .

goede service, goed behandeld

goed bedrijf, aardige mensen die voor je klaar staan.

goede service, goed behandeld

een erg klantvriendelijk bedrijf,net en deskundig personeel,uitstekende service!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Netjes en gastvrij. Klantvriendelijk en in alle redelijkheid is er over de prijs te onderhandelen.

goede service, goed behandeld

Ik heb bij dit bedrijf een auto gekocht en nadien in onderhoud gedaan. Dit is goed bevallen. De auto heeft natuurlijk onderhoud nodig, APK en dergelijke. Dit verloopt al jaren op prettige wijze. Als ik de auto breng voor APK wordt er over alle nodige maatregelen contact opgenomen. Wat is nodig? Wat kan goedkoop? Wat moet goed gebeuren? Erg fijn. Kort samengevat; Ik breng hier met veel plezier onze auto de komende tijd naar toe.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Service en klantgerichtheid waren goed tot de koop was gesloten en de auto na 4 maanden problemen begon te geven. 7 maanden ellende later (waarin de auto 6x werd teruggebracht en ons werd bezworen dat de auto goed was) hebben we -nadat een onafhankelijk bedrijf ook weer bevestigde dat wij in ons recht stonden- de koop kunnen ontbinden. Hierbij trok de eigenaar ons het vel over de oren en hebben we 10% van het aankoopbedrag (1500,- euro) moeten betalen om de rest terug te krijgen. We waren bereid een gebruikersvergoeding te betalen op basis van de ANWB koerslijst, maar de eigenaar bleef maar herhalen hoeveel verlies hij dan wel niet zou hebben (!) De garage heeft 6,5 maanden gezocht naar het probleem, maar het niet gevonden. uiteindelijk heeft een specialist het probleem binnen twee dagen gevonden(!) Mails werden vrijwel nooit beantwoord en naarmate de schade voor het autobedrijf groter werd, kregen we steeds minder service. we werden paranoide genoemd en er werd beweerd dat dergelijke bijgeluiden\"bij de auto hoorden\". We zijn nu dus 1500 euro kwijt voor 5,5 maand rijden en 7 maanden van leugens, stress en ellende. Voor ons nooit meer garage Schouten!

goede service, goed behandeld

Deskundig, behulpzaam en klantvriendelijk personeel.

Lokhorstweg 3

3851 SE Ermelo

Over Autobedrijf Schouten BV

Autobedrijf Schouten, uw betrouwbare partner voor het kopen en onderhouden van uw auto. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche en hebben een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij onze persoonlijke aanpak en hoogwaardige service. Welkom in Ermelo!