Zeer vriendelijk.

Ik kwam bij Schouten omdat mijn achterklep lekte na/bij regen en maakte een afspraak om een diagnose te stellen. De dames van de receptie waren zeer vriendelijk en meedenkend. Op de dag van de afspraak liep de monteur (Joren?) mee naar mijn auto zodat ik het probleem kon laten zien en uitleggen. Dat vond ik prettig. Al snel bleek dat het probleem direct verholpen kon worden, ik werd gebeld met de vraag of ik dat ook wilde. Meteen maar laten doen. Ik geef nog geen 10 want het heeft sindsdien niet hard geregend dus ik kon nog niet ervaren hoe het nu is. Maar ik heb er wel vertrouwen in. En kom graag een volgende keer weer.

Goed geholpen en afspraken netjes nagekomen

Fijn geholpen en afspraken worden snel en goed nagekomen.

Geweldige service

Goed geholpen. Snel en vakkundig gerepareerd

Een uiterst klantvriendelijke omgeving. Zowel aan de telefoon tot de binnenkomst. In de persoon van Julian Schootbrugge een kundig en vriendelijke verkoper. En natuurlijk tot slot een prachtige auto. Kortom we zijn uiterst tevreden.

Goede service.

Een goede service en competent team. Mijn ervaringen zijn tot nu toe louter positief.

Tevreden

Vriendelijk ontvangen bij de receptie; onderhoudsbeurt vlot uitgevoerd; auto kon dus weer snel worden opgehaald

In 1 woord. Geweldig

Al jaren komen wij daar en nog nooit teleurgesteld. Heel fijn team.

Niet vriendelijk ontvangen

De verkoper gaf geen hand en stelde zich niet voor. Nadat de koop gesloten was ging hij staan en wilde me feliciteren. Toen gaf ik aan ik heb nog geen hand gehad en ik weet je naam niet. De auto is wel netjes afgeleverd. Maar de eerste indruk is erg belangrijk. En rokend personeel bij de ingang is ook niet erg netjes.

Professioneel personeel

I

Alles volgens afspraak gedaan

Omdat het langer ging duren, mocht ik kostenloos een leenauto meenemen. Toen ik thuis kwam zag op mijn auto allemaal vette vegen en handafdrukken, niet zo netjes. Ik had gelukkig geen vette handen toen ik mijn stuur vast had gehad. Ik hoop dat er een volgend keer alles netjes wordt schoongemaakt.

Ik ben een tevreden klant

Positief

goed geholpen

Een gezellige en behulpzame receptie. In de werkplaats de zorg voor een zoveel mogelijk betrouwbare auto voor mij!

Zeer klantvriendelijk en eerlijk bedrijf.

Mooi, groot bedrijf met nette auto’s. Goede klantenservice en hartelijk ontvangst. Snelle en eerlijke afhandeling bij de verkoop. Goed geregeld.

Keurig geholpen

Professioneel geholpen!

Betrouwbaar en eerlijk

Onze ervaring is dat de medewerkers bij Schouten eerlijk en betrouwbaar zijn. Ze geven een reële inruil prijs. Ook de te kopen auto is doorgelicht en gekeurd.

Een garage waar mensen werken en geen chatbots

Als je belt, krijg je een mens aan de telefoon. Je kunt dezelfde dag al terecht en niet 3 maanden later. Je wordt hoed op ee hoogte gehouden van de voortgang van de werkzaamheden.

Mijn redders met snel een nieuwe band toen deze in de ochtend kapot ging

Snel & goed!

zeer klantvriendelijk

meteen goed geholpen, niet van morgen hebben we tijd, aftersales was ook goed. Na gebeld over probleem,

Zeer professionele service

Professionele service

Goed bedrijf en keurig geholpen

Hele fijne auto gekocht en we zijn zeer tevreden Bedankt voor de goede service! Stefan en Siri

Staan altijd klaar

Luisterend oor en oplossingsgericht

Goed geholpen

Super ontvangen. En geweldig personeel.

Goed telefonisch contact

Simpelweg vertrouwen

Het voelt vertrouwd.

Het voelt vertrouwd en ik waardeer de flexibiliteit om altijd voor me klaar te staan.

Deskundig, professioneel en zeer klantgericht

Zeer prettig gesprek gehad, waarbij goed werd meegedacht over wat wel of niet aan te raden was. Het bedrijf ademt in alles een fijne en professionele sfeer uit zonder gladde verkooppraatjes. Autobedrijf Schouten is voor ons zeker een aanrader.

Lokhorstweg 3

3851 SE Ermelo

Over Autobedrijf Schouten BV

Autobedrijf Schouten, uw betrouwbare partner voor het kopen en onderhouden van uw auto. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche en hebben een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij onze persoonlijke aanpak en hoogwaardige service. Welkom in Ermelo!