Goede service, vakmanschap en communicatie

Samen een goed moment kunnen kiezen en tijdens de APK en beurt vooraf overleg over bevindingen, met keuze voor wel of niet reparatie. De reparatie duidelijk terug te vinden en ook met me meegedacht over de oplossing

Betrouwbaar en super deskundig

Betrouwbaar bedrijf, zeer deskundig en denken goed mee.

Keurig vriendelijke mensen en reparatie prima en snel.uotgevoerd

Zie boven

geweldige garage met goede service

Je wordt snel geholpen met een probleem. Personeel is altijd vriendelijk en beleefd. Gewoon een Topgarage!

Zeer goed geholpen!

Netjes geholpen!

Topgarage

Ben al zeer ruime tijd klant.en altijd zeer goed geinformeerd,over de beste oplossing om de auto te repareren.ik ben zeer tevreden over autogarage de Blaaij.

Vakkundig en betrouwbaar bedrijf

Vlotte en correcte uitvoering van de werkzaamheden aan onze kampeerauto. Ze nemen alle tijd voor je als klant met duidelijke uitleg.

Top service

Lekke band, werd direct geholpen

Perfect geholpen

Controlelampje ging branden; meteen opgelost

Zeker een aanrader.

Prima service;vriendelijk en vakkundig personeel Gemakkelijk om een afspraak te maken

Goede en eerlijke service!

Super service!

Altijd correct en op tijd en de prijs vooraf is goed! Kom er graag met de camper! Top bedrijf!

Doen wat ze zeggen

Tp bedrijf

Goede afspraak en correct werk.

Ruim tijd eea. Te bespreken en goede afspraken gemaakt met kosten indicatie Ook het werk is naar tevredenheid afgerond .

Veel expertise in huis.

Door de goede service is de wachttijd wat aan de lange kant. Tenminste, dat is wat ik denk.

Top service

Top service in alles. Communicatie, snelheid, afspraak plannen, duidelijkheid

topspeed door de scherpste bochten

De Blaay & Co staan probleemgericht onmiddellijk klaar, lossen euvels in no time klantvriendelijk op en tonen begrip voor à la minute problemen

gewoon goed

alles is keurig nagelopen

Gericht vakwerk.

Ondanks drukte en een zieke monteur toch gezorgd dat de camper gerepareerd was.

Goed bedrijf

Ik ben al meer dan 25 jaar klant bij de blaay Nog altijd naar volle tevredenheid

Centrale beteidwillig en vriendelijk

Jl zondag met band op pin gereden waardoor gehele band moest vervangen. Uitvoerder wilde auto optakelen en naar Rdam brengen voor rep. Belde terug met opm dat transportvoor rek van mij was. (Of ik dat wel wist). Toen afgehaakt en gezegd dat ik mnd kontakt met de Blaaij zou opnemen. Probleem door de Blaaij soepel opgelost. Tip: bij aanmelden van klacht door centrale procedure en kosten aangeven. Lekke band Roosendaal en auto naar Rdam…. bezopen!

Vakkundig bedrijf

Allerlei punten die aan reparatie toe waren zijn netjes en met zorg gerepareerd. Nadien heb ik nog uitleg gekregen over de werking. Vriendelijk personeel.

Alles geregeld volgens afspraak

Gewoon tevreden

Perfecte service

Het maken van een afspraak is makkelijk. Het nakomen ervan is correct en de uitvoering van de opdracht professioneel.

Herelsestraat 159

4726AD Heerle