Goede en vriendelijke service en geen onnodige vervangingen wat resulteert in een fatsoenlijke prijs
Ben tevreden
Snel Goedkoper dan andere bedrijven Vriendelijk Eerlijk
goede serviceverlening; er wordt goed naar de klant geluisterd.
heel goed vriendelijk en zeer behulpzaam
De afgesproken verwachtingen waren zeer matig.
behulpzaam, prima service, houden zich aan afspraken.;
Al jaren vaste klant bij dit bedrijf en tot nu toe naar volle tevredenheid. Je krijgt prima service van deskundig en vriendelijk personeel.
Eerlijk.Goed. Betrouwbaar
deskundig en open over verwachte kosten en aandachtspunten over te verwachten onderhoud
goed ervaren personeel
gewoon goed
Staat altijd klaar voor z\'n klanten. Helemaal super
Zeer goed in behandeling, uitleg en reparatie van mijn auto een Renault modus met o.a. een elektrisch schuif-kanteldakprobleem. Sneller beter en goedkoper dan de merkgarage.
Bedrijf wat meedenkt, niet alleen voor hun eigen portemonnee maar ook voor de klant. Vriendelijke, snelle service. En als extra een schoongemaakte auto!
Het is een goed bedrijf en de service is uitstekend .