Staan altijd direct voor je klaar....
Goed en snel
Eerste ervaring met het inbouwen van een levelsysteem. Zeer professioneel en vakkundig. Corne neemt alle tijd voor de klant. Top!!!
Goed en deskundig geholpen.
Mijn eerste ervaring met het bedrijf van C de Blaaij is uiterst positief. Denkt mee in oplossing en werkt ook mee om inbouw nog op korte termijn te voltooien.
Zeer veel kennis van campers en een vlotte service
Storing met onze satellietschotel is deskundig en klantvriendelijk opgelost
Ik ben al jaren trouwe klant bij de Blaaij en dit tot zeer grote tevredenheid. Deskundig, nauwgezet, vriendelijk en betaalbaar.
Na jarenlange tevreden klant voor het onderhoud van mijn auto nu ook mijn camper hier ondergebracht voor onderhoud en reparatie. Duidelijke afspraken, goed vakwerk voor een correcte prijs.
Ervaringen met hun zijn prima: goede service, klantvriendelijk ,behulpzaam
De auto niet alleen gerepareerd maar ook van binnen en buiten schoon gemaakt. Hartelijk Dank
vriendelijk en cliënt gericht bedrijf
zeer goede ervaring. Auto is na schade door bedrijf opgehaald en gerepareerd. Keurig en boven verwachting weer zeer netjes binnen de afgesproken reparatietijd afgeleverd
Ging voor nieuwe schokdempers netjes ontvangen gratis koffie ! Helaas door geklungel en achterstallig onderhoud cq prutswerk vorige garage duurde het allemaal wat langer en viel de vooraf opgemaakte offerte duurder uit , na de camper 3 D uitgeballanceerd was reed hij weer als nieuw ook al is hij 17 jaar oud , Een Bosch carcenter blijkt toch wel net dat stukje extra service te kunnen verlenen en waar je auto camper weer vertroeteld wordt tegen een faire prijs
zeer goed
Vriendelijk en deskundig personeel, snelle service, duidelijke uitleg over de verrichte werkzaamheden.
Altijd vriendelijk, vlot en betrouwbaar!