Goed geholpen ondanks drukte.

Na een telefonische vraag kon ik even langs komen. Mijn koelkast doet het soms niet op gas. Oorzaak kon niet direct gevonden worden. Z.n. een afspraak maken. Ben ook tevens keurig geholpen met een ander verzoek.

geweldig

positief en meedenkend wat de beste oplossingen zijn, en ook tegen welke prijs.

Netjes en vakkundig geholpen

Hoewel iedereen het erg druk had, toch netjes geholpen.

Zoals altijd een goede en snelle service !

Ondanks dat ik uit Drachten moest komen voor de "bandenwissel" (winter/zomer) ben ik zeer tevreden , jammer dat het de laatste keer was.

god overleg en uitgebreide toelichting over uitgevoerde werkzaamheden.

Correct geholpen.

Auto apk laten keuren, netjes afgehandeld.

Geweldige service en voor een goede prijs.

Ik ben erg goed geholpen

we zijn goed geholpen en klantvriendelijk.

we zijn goed geholpen en klant vriendelijk.

Duidelijke communicatie en snel geholpen

Aanvankelijk stond mijn auto bij een collega autobedrijf. Die had geen tijd om er op korte termijn naar te kijken. Autobedrijf de Blaaij heeft het probleem binnen een dag verholpen ook al was ik geen klant.

Professioneel

Proffesioneel,

Transparant en komen afspraken na.

Vakkundig en vriendelijk. Men wordt op de hoogte gehouden over de voortgang en denken met je mee. Goed bedrijf dat wij iedereen met een camper aanbevelen.

Prima prijs/ kwaliteit verhouding

professioneel vakwerk met zeer klantvriendelijke benadering.

prima communicatie over extra werkzaamheden

KLEINE BEURT EN APK. AFSPRAAK GEMAAKT ALS ER BIJZONDERHEDEN ZIJN, DEZE TELF DOOR TE GEVEN . DEZE AFSPRAAK IS NETJES NA GEKOMEN. TOP

Tevreden

Zag wel dat de vloerbedekking niet echt schoon meer was. Snap wel dat je niet iedere keer je schoenen uit doet maar mogelijk toch een aandachtspuntje. Zal hier de volgende zelf keer rekening mee houden en deze eruit halen.

Alles volgens afspraak

een geweldige service

zijn vriendelijke mensen een geweldige service verhelpen je probleem goed

We zijn top geholpen

Zowel het onderhoud als de reparatiewerkzaamheden zijn top en zo nodig in overleg met ons uitgevoerd. De bejegening van medewerkers was correct, behulpzaam en vookomend.

Prima adres voor mijn camperonderhoud

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Heel goede garage

Punctueel en niet duur . Staan snel voor je klaar.

Weer top!

goede en fijne service!!

Vlotte service ook in Coronatijd

Vlotte service volgens afspraak ook in Coronatijd

Top monteurs. Zeer vriendelijke benadering

Klantvriendelijk en meedenkende eigenaar.. Veel expertise

Als ik bel kan ik vaak meteen terecht en de prijs valt meestal ook mee

Service okay, de arbeidskracht heeft teveel uren gemaakt.

Aanvankelijk gemaakte afspraak was in eerste instantie niet meer bekend, later wel goed gecommuniceerd en gemaakte afspraak nagekomen. Fijn, dat er een auto te leen was. C. de Baay zelf was uit de running, waardoor een ander de camper onder zijn hoede kreeg. Waarschijnlijk viel daardoor de rekening hoger uit dan verwacht. Schatting was geweest rond €1000,--. Nu werd het ruim €1400,--.

Vriendelijk, goede info, goede service

Zie boven

Herelsestraat 159