super

Erg fijn en professioneel geholpen met het aanschaffen en inruilen van een auto. Auto is zeer fijn, rijd beter dan verwacht . Zeer klantvriendelijk geholpen!

gezellige en goede ervaring

Vriendelijke ontvangst en goede voorlichting vwb de auto waar ik voor kwam. Redelijke inruilprijs. Helemaal tevreden.

prima service

bezichtiging, proefrit en uiteindelijk levering uitstekend verzorgd.

Fijne mensen!

Onlangs mijn auto hier aangeschaft. Wat opviel is dat het stuk voor stuk vriendelijke mensen zijn. Geen gladde verkopers maar een familiebedrijf en dat merk je. We hebben ook gewoon een leuk gesprek gehad. Heel blij met de auto.

Uitstekend!

Onze eerste ervaring met een Peugeot dealer in Nederland en die is ons uitstekend bevallen! We hebben hier een occasie gekocht en het personeel was heel vriendelijk, gemoedelijk en behulpzaam. Als Belgische inwoner van Zeeland komt er net iets meer bij kijken om een auto op naam te zetten maar ze hebben ons hierover heel duidelijke uitleg gegeven en bijgestaan waar nodig. Wagen was op afgesproken datum klaar om af te halen en zag er piekfijn uit.

uitstekend

Hulp bij aanschaf auto

Ervaren erkend Automobielbedrijf

Service gericht,verstand van zaken. En maakt het persoonlijk

• Deskundigheid/Vakmanschap

Van aankoop tot levering tot tevredenheid verlopen.

Onderhandelingen netjes en tot tevredenheid verlopen.

Perfect bedrijf

Goede service komt afspraken na goede service en uitleg mooi bedrijf

• Deskundigheid/Vakmanschap

prima service en zeer prettig contact

prima!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede en prettige ervaring met verkoopafd.

Bij De Nobelpoort een gebruikte auto gekocht bij een enthousiaste verkoper. Levering na 1 week was prima in orde; afspraken zijn nagekomen en uitgebreide oplevering was goed verzorgd met kennis van zaken. Het bedrijf wekt een betrouwbare indruk; over onderhoudsafdeling kan nog geen oordeel worden gegeven.

Super geregeld!

Voor mijn bedrijf een bestelbus gekocht. Bij het eerste bezoek aangegeven alleen rond te kijken en eventueel wat informatie te willen. Dit is zeer uitgebreid gedaan zonder enige druk. Bij het tweede bezoek een proef rondje gedaan in een bus en aangegeven die bus te willen kopen, Met alle financiële zaken zeer goed en deskundig geholpen. En ondanks de vakantie periode kon ik de bus binnen een week ophalen. Alle afspraken zijn nagekomen en daarom super geregeld! Nogmaals bedankt Team Nobelpoort!

Hele goeie service

Heel goed geholpen met het kopen van onze auto Netjes op de hoogte gehouden wanneer die klaar was en wat ze allemaal aan het doen waren! Zeker aan te bevelen

Goed advies .

Correct geholpen . Zeer tevreden ,!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Netjes bij het inruilen van de auto

Vriendelijk behulpzaam

Ouderwetse service. Vriendelijk en ook behulpzaam in de praktijk.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Gezellig familiebedrijf, vakkundig en gastvrij

Nobelpoort Autobedrijf biedt uitstekende service, een vriendelijke benadering en een topselectie auto's. Absoluut een aanrader!

Zeer Vriendelijk

Er is altijd een deskundig antwoord, en ook deskundige hulp indien nodig. PRIMA.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbare garage met vakkundige mensen

Wederom goed geholpen.

geweldig

Ik ben altijd zeer tevreden met de service van het bedrijf, het onderhoud wordt altijd netjes en zorgvuldig uitgevoerd. Ook in de aanschaf van mijn auto ben ik goed geïnformeerd en geholpen

Perfect.

Een zeer correcte opvang, en gezellig.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een goede garage met een persoonlijke benadering

Wij zijn hier als klant zeer netjes geholpen en de aankoop is in volle tevredenheid verlopen

Klantgericht, no nonsense, prettig

Gestroomlijnde verkoop en afhandeling

Geen enkele minpunten

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijn bedrijf zowel in verkoop als onderhoud.

Deskundig, goed in problemen oplossen. Luisteren naar de klant. De klant is hier nog koning!

Oudeweg 2 6

4301TC Zierikzee

Over Automobielbedrijf De Nobelpoort BV

Autobedrijf De Nobelpoort te Zierikzee is hét Peugeot en Citroën gezicht voor Schouwen-Duiveland (Zeeland-Noord) Naast service en onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Peugeot of Citroën. Er is altijd een ruim assortiment personenauto’s van de merken Peugeot en Citroën op voorraad van groot naar klein. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsauto’s van Peugeot en Citroën. Er is altijd een ruime voorraad bedrijfsauto’s aanwezig. Als compleet autoservicebedrijf beschikken wij tevens over een Avia-24hpin tankstation en volautomatische Washtec-Carwash. Daarnaast ook een inbouwstation voor bluetooth carkit en navigatie.