Je word vriendelijke geholpen

Auto word goed onderhouden

Prima, snel en vriendelijk

Snelle service bij het oplossen van een mankement.

prima geregelt, snelle service.

nvt

van afspraak tot uitvoering alles naar wens

zie boven

Werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd

De opgegeven prijs voor de werkzaamheden was aanvakelijk onjuist. Na enige onderhandeling zijn we daar prima uitgekomen en zijn de werkzaamheden - voor zover ik heb kunnen beoordelen - goed uitgevoerd. Bovendien werd een leenauto ter beschikking gesteld.

Positief

Personeel is vriendelijk en professioneel. Na apk en beurt kreeg ik de auto schoon terug.

Snel en goed

Ik merk aan de auto dat er goed onderhoud is uitgevoerd, Het rijgedrag is weer optimaal.

Reparatie volgens afspraak en naar wens gerealiseerd.

Fijn geholpen; receptionist denkt mee in mijn wensen. Probleem van auto opgelost.

Prima!

Uitstekend!!

Vriendelijk en behulpzaam

top!

vriendelijk personeel en goede service.

Goede service!

Onderhoudsbeurt van begin (afspraak maken incl. vervangende auto) tot einde (gewassen en schoongemaakt opgeleverd) perfect. Mijn complimenten!

service op goed niveau.

Vriendelijk geholpen. Gehaald en thuisgebracht.Tussenbeurt lijkt me goed uitgevoerd. Jammer dat de garantie van Mazda niet accu vergoed, die binnen 1 jaar weer stuk ging. Oorzaak is verkeerd ontworpen start/stopsysteem en Mazda weet dit ook. Mazda zou dit als erezaak moeten zien en niet zo moeilijk doen.(4 accu's in 5 jaar) Hierdoor weer fikse rekening. Plezierig was, dat de auto ook gewassen was.

Alles prima geregeld.

Alles is prima verlopen.

Zoals altijd, TOP!

Ik word altijd snel en vriendelijk geholpen. Ben er geen nummer, Jacqueline weet echt wie ik ben. Zoals afgesproken stond de auto klaar en gewassen op de afgesproken tijd klaar.

Personeel van de receptie ( werkplaats ) meer dan vriendelijk en denken mee, visitenkaart voor de dealer volgens mij moet het bedrijf het daarvan hebben ( tevreden gevoel )

In een woord: uitstkend!

Plezierige ontvangst. Kreeg op mijn verzoek direct een fiets ter beschikking om even boodschappen te doen in Zwolle. Werd van te voren gebeld over extra kosten vanwege vervanging van de multiriem. Kortom: een professionele klanten benadering.

Naar tevredenheid geholpen.

Auto voor service beurt en een onbekend gebleven (geluids)probleem aangeboden. Gelukkig op het laatste moment toch nog een leenauto mee kunnen krijgen. Erg blij met deze service.

Alles goed en correct met uiterste vriendelijkheid afgehandeld

Alles goed geregeld

Top service

Snel en goed werk geleverd door de garage van Freeroad!

ik ben betere Mazda sevice gewend

Piepen van remmen of wielen bij vorig onderhoud gemeld aan monteur Hiervan is in dossier geen notitie gemaakt. Er is toen niets gevonden. Ik voelde mij ook niet echt serieus genomen. Kraken en piepen later zo luid dat ik de Mazda Euro Service heb moeten bellen. Na loshalen en vastzetten van de wielen was de klacht tijdelijk weg. Nu bij groot onderhoud het probleem opnieuw gemeld, nu zijn de remblokken vervangen. Het gepiep is nu weg, alleen als ik rem is het nog een beetje hoorbaar.

Goede service, staan snel voor je klaar.

Door de goede relatie met een van de verkopers bij de Mazda garage zijn wij in aanraking gekomen met Mazda. Wij rijden op dit moment een Mazda 2 en deze auto bevalt ons uiterst goed gezien de kinderen nu de deur uit zijn. De service bij Mazda is zeer goed te noemen en het personeel is vriendelijk en behulpzaam te noemen. Bij binnenkomst staan zijn zij direct voor je klaar om je probleem op te lossen. Alleen jammer dat de laatste keer niet geheel aan onze wensen is voldaan want extra dingen vervangen die niet nodig zijn vind ik "not done" Ik had verwacht dat zij mij telefonisch hadden benaderd maar helaas. Dat neem niet weg dat ik tevreden ben maar dingen als het boven beschreven moeten niet voorkomen.

vriendelijke mensen en goede service..

alles volgens afspraak verlopen, en een monteur die echt met je mee denkt.

Deze balk is niet te lezen (te licht grijs)

Deze balk is eveneens niet te lezen, te licht grijs

De afspraak was snel gemaakt. De leenauto stond klaar. De werkzaamheden (onderhoudsbeurt en bandenwissel) zijn goed en vlot uitgevoerd. Samengevat: prima ervaring.

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere