Top bedrijf met een perfecte service

Freeroad Zwolle, wat ben ik ontzettend tevreden over dit bedrijf. Enorm gastvrij en behulpzaam, dit geldt voor alle werknemers! Ik heb in de 32 jaar dat ik auto rijdt nog nooit zo'n geweldige garage gehad. Over mijn Mazda CX3 ben ik helaas vreselijk ontevreden, wat een teleurstelling is deze auto en wat een slechte maandag morgen monster. Freeroad Zwolle staat gelukkig iedere keer weer in de startblokken om de problemen te verhelpen. Mede vanwege mijn ervaringen met Freeroad toch weer voor een nieuwe Mazda CX30 gekozen die in januari 2020 geleverd wordt.

Receptie medewerkers zijn geweldig met de ontvangst van klanten. Werkplaats medewerkers heb ik geen klachten over alles word keurig gedaan volgens de afspraak, ik ben heel tevreden over Freeroad medewerkers

Prima geholpen

Prima geholpen

Grote beurt en bandenwissel.

Beurt uitgevoerd zoals afgesproken en de winterbanden er op. Vooraf doorgesproken wat wel en wat niet, achteraf nog eens keurig gecheckt of dat is gedaan wat afgesproken.

klantvriendelijk

zie boven

altijd vriendelijk altijd koffie altijd tijd voor je dit is ook voor werkplaats en magazijn groetjes tot de volgende keer.

Goed bezig

Vriendelijk servicegericht, bovendien ben ik tevreden hoe ik mijn auto terug krijg

Positief

Ik ben zeer te tevreden over mijn bezoek

Ook de wegbreng en ophaalservice vond ik heel fijn! De werkzaamheden aan de auto zijn prima gedaan!

Geen vertrouwen in zorgvuldigheid

Afspraken over reparatie word niet naar afspraak afgehandeld extra kosten op rekening. " gebreken " vorige onderhoudsbeurt aan de kaart stellen..nu niets aan de hand. Dat roept geen vertouwen op.

Zeer plezierige regeling en prima uitgevoerd onderhoud

Wegens een recente oogoperatie mocht ik niet autorijden. Geen probleem, de auto werd opgehaald en na onderhoud weer teruggebracht. Top geregeld. Bandenwissel en onderhoud zijn uitgevoerd zoals ik al jaren gewend ben. Deze plezierige omstandigheden zijn voor mij reden trouw te blijven aan Freeroad Almere.

Uiterst vriendelijke ontvangst en prima service.

Wielenwissel prima uitgevoerd.

Al een paar jaar word ik naar volle tevredenheid geholpen. Tevredenheidsonderzoek hoeft niet na elk bezoek aan de garage gesteld te worden.

Goed/matig

Echt altijd als ik ben geweest voor bandenwissel of onderhoud en ik ben bijna thuis, krijg ik een melding van bv bandenspanning. Tevens werken min sensoren niet meer na de bandenwissel. Verder vind ik het een prettige dealer, goede service etc. Alleen is bovenstaande wat vervelend. Ik laat het vaak ook zo omdat ik geen zin heb weer heen en weer te rijden.

Alles is goed uitgelegd en gadaan binnen de tijd.

Geef nooit de hoogste score.

GOED, MAAR DUUR

Het ging op het vervangen van zomerbanden door winterbanden. Het ging snel en precies op de afgesproken tijd. Maar ik vind het wel duur in verhouding tot mijn vorige garage di de bandenwisseling en opslag aanzienlijk goedkoper deed.

Fijn om familielid te zijn

Gastvrij, belofte is belofte, goede service, gemoedelijk, ervaren monteurs, open showroom waardoor er goed contact is met de mensen. Aanbeveling: Soms iets te veel leunend op lease (probeer de particulier ook uit te dagen met aanbiedingen, aanbevelingen of mogelijkheden)

Flexibel, meedenkend en goede service!

Flexibel, meedenkend en goede service!

Ik ben tevreden.

Er wordt goed uitgelegd wat er moet gebeuren of is gebeurd inclusief een indicatie over de kosten. De bejegening is vriendelijk en klantgericht. Wel vind ik het jammer dat Suzuki geen echte hybride versies kent en dat zou kunnen betekenen dat ik toch naar een ander merk zou moeten uitkijken.

snel vriendelijk en goed

op zaterdagmiddag omstreeks een uur of vier werd ik toch tot tevredenheid nog geholpen.

Keurig geregeld

uitstekend

Gevraagde werkzaamheden netjes uitgevoerd,en vriendelijk te woord gestaan

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere