Prima !

goed contact bedrijf/klant

Een klantvriendelijk bedrijf, waarbij het personeel met je meedenkt.

De bovenstaande zin zegt alles.

Top!

Haal & brengservice, echt superfijn!

Correct geholpen.

Juiste voorlichting.

Plezierig

Wij waren klant bij Kreijne in Hilversum. Vanwege het feit dat er op een reparatie, binnen de garantie termijn, van de airco ruim 6 weken op zich liet wachten ben ik overgestapt naar freeroad Almere. Daar kon ik binnen een week terecht. Ook heel fijn is het online afspraken systeem dat door freeroad wordt gebruikt. Effectief, prettig, meedenkend en vriendelijk, zijn de woorden die bij mij naar voren komen als ik denk aan de freeroad service Almere. Ik voel mij als gezien, gehoord en gewaardeerd!

Flexibele en klantvriendelijke Mazda dealer

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe auto in de vorm van private lease snel en adequaat geholpen. Klantenservice altijd bereikbaar, correct en vriendelijk.

Prettig geholpen.

een geweldige service mogen ontvangen

als ik de receptie bel en vraag hebben jullie nieuwe winter banden word er meteen door geschakeld met het magazijn die de bestelling opneemt en terug zal bellen als ze er zijn voor montage. dat gebeurt inderdaad en ik maak via de receptie een afspraak voor montage. tevens wordt meteen geregeld dat de auto word op gehaald en weer terug gebracht word, dit is een geweldige service van de fa. Freeroad.

Fijn, dat de auto werd opgehaald en weer teruggebracht, geweldige service.

Deskundig en klantgericht

Receptie is zeer vriendelijk en klantgericht. Staan helemaal klaar voor je. De servicebeurt van de auto ervaar ik als zeer goed. De auto rijd weer geweldig. Kortom ik ben zeer tevreden.

Prima geholpen

Goede ontvangst en afhandeling

Prima ervaring

Prima ervaring, auto is weer onderhouden. Nu zijn de mazda betrouwbare auto's en komen er weinig verrassingen naar boven, wat ook weer fijn is.

In een woord geweldig

Helaas had ik schade gereden aan mijn Suzuki Vitara. De service van Freeroad is super. Snel en adequaat geholpen. De papierwinkel werd tijdens een kopje koffie geregeld (lekkere koffie trouwens). Er stond een bijna nieuwe, gelijkwaardige leenauto klaar. En op de afgesproken dag stond mijn eigen auto weer gereed. Keurig. Van schade was niets meer te zien. Heel blij ben ik ermee. Dit bedrijf is echt een aanrader!

Prima service beurt.

Prima geholpen.

Alles weer prima geregeld, vanaf de afspraak tot het ophalen van de auto.

Zoals te doen gebruikelijk is alles weer naar wens verlopen. Vanaf het afspraak maken tot het weer ophalen van de auto ging alles vlot en naar wens. Ook de prijsopgave vantevoren was exact. Ben er weer blij mee.

Vriendelijk en oplossingsgericht

Ondanks dat er even miscommunicatie was ontstaan over de uit te voeren werkzaamheden, is dit uiteindelijk zeer netjes opgelost

Zoals altijd een zeer persoonlijke en klantgerichte service. Zeer tevreden over Freeroad Almere!

en 10

alles perfect

Totaalservice dat net even verder gaat

Bij Freeroad word je echt als mens gezien en nemen ze de tijd voor mij. Een heerlijk kopje koffie, open communicatie over wat ze gaan doen en wat ze gedaan hebben. Dat geeft een fijn gevoel. Mijn auto (Suzuki Celerio) rijdt heerlijk en fijn. Kortom, een zeer tevreden klant.

Prima binnen afgesproken tijd uitgevoerde servicebeurt

Jaarlijkse Onderhoudsbeurt van mijn CX-5 in combinatie met eerste APK, goed en overeenkomstig afspraken uitgevoerd. Kosten zoals vooraf afgesproken, meerkosten overlegd, precies als je mag verwachten. Wederom uiterst vriendelijke en behulpzame receptionisten, een uitstekende Mazda dealer

Altijd goede service!

Goeie ontvangst en prima afhandeling werkzaamheden

Goed geholpen

Duidelijke afspraak en prijs opgave

Altijd fijn om daar weer langs te komen.

Altijd een goede ontvangst met gezellige werknemers. Een goed overleg en uitleg voordat ze wat aan de auto moeten doen.

ik ben helemaal tevreden over het verloop van de onderhouds beurt vooraf werd er mede gedeeld wat de kosten zijn en de gratis leenauto is ook een hoog waardering's cijfer waardig

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere