Goede uitleg en voldoende tijd.

alles goed geregeld

Fijne service altijd vervangend vervoer.

Gewoon goed en vriendelijk

Mazda 3 gebracht voor onderhoudsbeurt, en hij rijdt weer als nieuw. en gewassen en uitgezogen prima service!

Vriendelijk en goede service

In het voortraject zijn de vragen goed beantwoord, de auto is keurig thuis afgeleverd met een goede uitleg over het gebruik van de auto.

Bijzonder klantgericht en vriendelijk

Het contact en uitvoering van de onderhouds beurt voldoet aan mijn verwachting

Prima service.

Altijd zeer correct geholpen ,zowel verkoop als service.

Voldoet volledig aan mijn verwachting.

Voldoet volledig aan mijn verwachting, d.w.z. dat de service is zoals ik dat tegenwoordig, ook bij andere dealers, gewend ben.

prima bedrijf met goede service

prima bedrijf met een goede service en goede communicatie naar de klant toe. Houden zo

Klantvriendelijk

Ben gebeld door medewerker van Freeroad met duidelijke uitleg en over wijze van afleveren nieuwe auto. Heel vriendelijke en behulpzaam.

Alles prima in orde incl. Het wassen en het ophalen van de auto.

Zie de tevredenheid.

Goed zoals ik gewendt ben vanaf dat ik de eerste keer binnen kwam

Wij werden geweldig geholpen

Kundig.

De hartelijke ontvangst met heerlijke koffie. De goede montage van nieuwe banden en als verrassing is mijn auto gewassen en gezogen; wat een service.

service zoals het moet

De service en de coulance die werd betracht bij de vervanging van een relatief jong onderdeel getuigt van professionalisme.

prima. goede sevice.

door gaan zo.

snel en goed uitgevoerd

Altijd vriendelijk lekkere koffie en goede service

Prima service.

Reparatie aan je auto is vaak niet prettig. Het team van Freeroad zorgt er voor dat je toch met een goed gevoel weer vertrekt. Dank jullie wel voor de vriendelijke en professionele afhandeling.

Punctueel

Precies op tijd geholpen en ook op de afgesproken tijd klaar. Lekker kopje koffie en krant. Meteen even de cryptogram opgelost👍🏼 Ik heb me niet verveeld. Auto ook nog gewassen en uitgezogen. Nog extra feedback gehad over het updaten van de navigatie.

zoals altijd prima

Goede vlotte service

Afspraken goed nagekomen. Prettig geholpen door de receptionist Duidelijke afspraken voor de benodigde reparaties

Uitermate goed.

Probleem gehad met de voorremmen. Bleek een remklauw te blijven hangen. Prijzige reparatie, terwijl de auto net geen 4 jaar oud is. Coulance gehad vanuit Mazda en extra korting van Freeroad Almere. Uitermate tevreden!

Goede service MAAR niet goedkoop

zie bovenstaand.

Uitstekende service!

Luisteren naar mijn wensen/meedenken Eerlijkheid Geen moeite te veel

Zeer tevreden.

Geheel volgens afspraak

Ik kom binnen lopen bij Freeroad (+/- 5 min voor de afgesproken tijd). Wordt opgewacht door een zeer vriendelijke medewerkster die weet waar ik voor kom. Auto is binnen afgesproken tijd gereed, Ik krijg duidelijke uitleg over de Android Auto. Helemaal tevreden rijd ik weer naar huis.

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere