Prettig en professioneel

Goed en snel afspraak kunnen maken. Prettige ontvangst en goede koffie. Tijdsduur klopte met de afspraak. Auto gewassen en gestofzuigd: top! Zou geweldig zijn als de binnenkant van de voorruit ook gedaan zou worden

Super klantvriendelijk

Ik was een dag te vroeg en dat was geen probleem. Mijn auto mocht ik gewoon daar laten staan. Omdat er al een km stand van meer dan 150.000 op de teller stond, hebben ze de auto toch dezelfde dag op de brug gezet. En werd netjes gebeld omdat er een paar dingen vervangen moesten worden die buiten de beurt willen. Super tevreden.

Perfecte service

Alle werkzaamheden uitgevoerd conform de afspraken en begrijpelijk toegelicht. Zoals de “meevaller” dat dit type Kia geen distributieriem heeft en dat die dus ook niet vervangen kan of hoeft te worden. Bij de vorige beurt werd beloofd de auto deze keer een grondige schoonmaakbeurt te geven. Dat is ook helemaal waar gemaakt, mede dank zij een attent seintje vanuit Almere, hulde! Een elektrische fiets voor vervoer vice versa, erg prettig. Kortom: gewoon 10 punten!

Duur

1 zekering bijna €52 gewoon slecht Heb dan ook geen begrip voor de rekening Het was noodzaak om in Zwolle naar de dealer te gaan

Gewoon goede service

Prima garage. Je krijgt van te voren een kosten opgave en als je de auto weer ophaalt is hij van binnen en van buiten gereinigd. Vervangend vervoer was gratis.

Gewéldige uitleg van mijn nieuwe auto!!!

Geweldig rij genot en professionele uitleg over de auto

Top service!

Top service!!!

Nette en attente medewerkers.Klusje was snel geklaard.

klant vriendelijk behandeld na het niet willen starten van de auto

, leenauto gehad ivm garantie, auto goed nagekeken en gelijk ook nog een apk en onderhoud uitgevoerd

Uitstekende klantgerichtheid

Als boven

Prima service en vakmanschap.

Wederom uitstekend geholpen.

Een tgoede ontvangst en verwerking

Bij aankomst werd ik vriendelijk opgewacht en was duidelijk dat ik voor een onderhoudsbeurt kwam. Ook stond mijn leenauto klaar en werden mijn bevindingen goed besproken

Vriendelijk personeel en goede service

Je voelt je meteen thuis

Goed en snel geholpen

Zie boven

Ik ben tevreden.

Wordt altijd vriendelijk behandeld

geen probleem

Geen probleem weinig te melden. Snel en Goed!

Netjes en snel geholpen en alles naar wens uitgevoerd

geweldig

Zeer goede adviezen. Paul de verkoper had ik direct alle vertrouwen in. Een zeer rustige man met een zeer goede benadering naar de klanten. Als ik een cijfer moet geven is het een 10.

Wederom prima onderhoud.

Afspraak weer gemakkelijk en in goed overleg tel. gemaakt. Meteen gevolgd door e-mail met bevestiging en prijs. Tijdens het wachten wederom heerlijke koffie (latte) gekregen. Vos-onderhoud is goed uitgevoerd.

Aardige en hulpvaardige medewerkers.

Ik word altijd zeer goed geholpen en de service is klasse.

Service

De service en persoonlijke behandeling zijn fantastisch. Mijn auto wordt altijd perfect gerepareerd.

Goede en snelle service.

Kapot onderdeel welke binnen de garantie viel werd zeer snel hersteld.

Ronduit super!

In alle opzichten zeer aangenaam.

Zeer klantvriendelijk.

Niets op aan te merken, zelfs nog vlotter dan vorige keren.

vriendelijk, goed advies en zeer schone auto terug

Fijn geholpen, gratis leenauto, ik word altijd keurig te woord gestaan. Goed en eerlijk advies omtrent reparaties.

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere