Snel en netjes afgeleverd

De beurt is snel uitgevoerd en de auto was in de ochtend al klaar om weer opgehaald te worden. Ik was blij verrast dat hij ook nog was gestofzuigd!

Top!

Goede ontvangst. Afspraak zoals afgesproken.

Positief

Goede ontvangst, duidelijke informatie over kosten.

Betrouwbare vakkundige garage

Tot nu toe de beste garage die ik heb gehad, hebben veel kennis, zijn zeer behulpzaam, betrokken, geven tips en adviezen en je kan snel bij ze terecht.

Vakbekwaam geholpen

Ben vriendelijk en vakbekwaam geholpen

ouderwets goed

Prima service, fijn dat de auto ook opgehaald wordt en teruggebracht door een medewerker die dichtbij woont.

Professioneel en vriendelijk

Auto moest voor APK keuring en ik kreeg een vervangende auto zodat ik kon doen wat ik wilde. Na het telefoontje dat de auto weer klaar was, stond er een schone, gestofzuigde en gekeurde auto op je te wachten. En de receptioniste was weer even vriendelijk en behulpzaam als altijd. In 1 woord: TOP.

Auto voor service beurt proefrijden andere gekocht.

Netjes geholpen, Proefgereden in andere auto Swift ingeleverd. Vr Gr Ron van der Geest

zeer prettig geholpen ,doen wat is afgesproken.

Full service

Van koffie tot eigen werkruimte bij het wachten

ZZeer tevreden met het onderhoud van de auto, snel en conform afspraak

Het jaarlijks onderhoud ging naar verwachtingen, snel en volgens afspraak, tussentijds genoten van lekkere thee en praatje.

Tevreden

Altijd netjes en correct geholpen.

goed en snel geholpen

ik ben er dinsdag goed en snel geholpen. ondanks dat het wat langer duurde dan gepland ,heb ik de kale prijs betaald. dus goede service.

Betrouwbaar, goede informatie, klantvriendelijk

Werd goed ontvangen. Bij het wachten een lekker bakkie koffie en later nog een frisdrank. Goede informatie vooraf en achteraf. Betrouwbaar.

Goed geholpen

Snel en vakkundig geholpen

Ben zeer tevreden werd snel en vakkundig geholpen

Prettig

Ik ben tevreden met de geleverde service.

Goed klant gerichte service.

Goede afspraken te maken met korte doorlooptijd.

Wederom een prima ervaring.

Wij hebben voor de eerste keer onze Ford Eco Sport in onderhoud gehad bij Freeroad. Vooraf e.e.a. besproken om de verwachtingen te managen. Tijdens de onderhoudsbeurt gebeld vanwege een aantal noodzakelijke kleine reparaties af te stemmen. Derhalve de service en kwaliteit die we van Freeroad al gewend waren als klant met onze Susuki Ignis,

Freeroad overtreft de verwachtingen

Freeroad neemt de tijd voor je vragen, voert het werk professioneel uit en goes the extra mile voor hun klanten. Ondanks dat de garantietermijn al verstreken was, heeft Freeroad een reparatie uitgevoerd onder coulance.

Geweldig!

Super garage, kundige en betrouwbaar.

Betrouwbaar en goed

Wordt altijd eerlijk en goed geholpen, vriendelijk personeel.

Hulpvaardig

Moeilijke storing. ANWB kon het tot 3x toe niet oplossen.

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere