Vriendelijke en attente medewerkers.

Vriendelijke medewerkers, lekkere koffie. De auto om wie het uiteindelijk gaat, straalt weer en rijdt als een zonnetje.

prettig en vertrouwd

vriendelijk en prettig bedrijf waar je met een glimlach wordt ontvangen. En waar service, veiligheid en vakmanschap voorop staan.

Dienstverlening snel en efficient

Vriendelijk ontvangen en snel geholpen

Wielenwissel prima uitgevoerd. Wachten in aangename ambiance

Wielenwissel prima uitgevoerd. Wachten in aangename ambiance

Snel, uiterst vakkundig en zeer vriendelijk geholpen

Snel, uiterst vakkundig en zeer vriendelijk geholpen

ben zeer tevreden over de service

Wordt vriendelijk en correct te woord gestaan. Er wordt duidelijk aangegeven wat mogelijk defect is en vooraf wordt er een prijsopgave gedaan. Auto elke keer na een beurt keurig gewassen en van binnen gezogen. Prima hoor !

Na uitbouw en keuring RDW kon de APK gedaan worden en de remvloeistof vervangen worden alles primaof

Gelukkig vielen de kosten hiervan mee , kosten grote beurt daarintegen waren hoog met €1217. Gelukkig staat er altijd een vervangende auto kosteloos klaar , eind april komt de Sebring voor APK en remvloeistof verversing.

De service is uitstekend.

Goed ontvangst. Duidelijke werkzaamheden. Prijs-Service goed. Uitstekende afhandeling.

De betrokkenheid van de personen van service en onderhoud is helemaal top.

Goed contact met Tom. hij is voor mij de persoon dat mijn volgende auto waarschijnlijk weer een Mazda wordt. Ik heb in het verleden een auto gereden waar de afdeling service en onderhoud niet waar kon maken vat de verkoper had beloofd. Met Freeroad Zwolle is het contact perfect. Ga zo door!!!!

Alles volgens afspraak en extra informatie

Online afspraak gemaakt voor onderhoud en airco service. Alles netjes uitgevoerd en meteen informatie gekregen dat er bij de volgende onderhoudsbeurt, de remschijven remblokken vervangen moeten worden. Fijn om dit vooraf te weten, voorkomt onverwachte kosten

Goed geholpen Misschien wilt u mijn gegevens aanpassen. Mijn achternaam is Pappot van Buuren

Fijn, klantvriendelijk en meedenkend.

Het betrof een wielwissel van winter naar zomerbanden. Bleek dat de bouten inclusief slotset niet aanwezig was. Ik was er zeker van dat wat ik bij de voorgaande wissel heb meegekregen is dat wat nu aanwezig was. Kortom, het foutje leek bij Freeroad Almere te liggen. Daarop was de reactie dat die kosten voor een nieuwe set niet in rekening werd gebracht. Ook langs deze weg, mijn dank daarvoor!

Uitstekende service

Winterbanden laten vervangen door zomerbanden. Zowel het maken van een afspraak als de vervanging liep soepeltjes. Goede on5vangst aan de balie.

Goede klantbenadering

Vriendelijk personeel

Top, mijn auto is zelfs gewassen. Zeer tevreden over de service.

Alles zoals afgesproken behandeld en tijdig geïnformeerd over extra zaken.

Onderhoudsbeurt

Onderhoudsbeurt, alles nagekeken, prima service, goede koffie en een met name een eigen kantoor om door te kunnen werken. Prima geregeld!

Fantastisch!

Vanaf het eerste contact tot het weer ophalen van de auto, alles is tot in de puntjes verzorgd. Thom Schaap is zeer klantgericht en van absolute meerwaarde.

Goed geholpen

Er is uitgebreid naar mijn probleem geluisterd en de auto is heel goed nagekeken waarbij ik het laatste deel zelf mee mocht kijken en goede uitleg heb gehad. Super opgelost!

Was heel goed

Alleen jammer dat er op de bon stond dat we een Vitara als leen auto zouden krijgen en het dan een Ignis was. Anders hadden we een soort van proefrit met de Vitara kunnen doen.

Auto na aankoop afgehaald geen reparatie bezoek

De spoedreparatie in no time geregeld en in tussentijd prima vervangend vervoer georganiseerd!

Van hoge kwaliteit, goede communicatie en snel!

Zoals altijd weer prime geholpen en gastvrij ontvangen

Zoals altijd weer prime geholpen en gastvrij ontvangen

klantvriendelijk en goede service

Medewerkers erg klantvriendelijk, auto super schoon en netjes terug gekregen. Top service.

klantvriendelijk en meedenkend

ik had een onderhoudsbeurt en ik kreeg als service vervangend vervoer mee in de vorm van een auto, terwijl ik uitging van een fiets

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere