Flexibel en snel geholpen

Ivm klein mankement de grote beurt naar voren gehaald. Was zo geregeld. Enige puntje van kritiek. Reparatie aan kofferbakslot heeft klein deukje opgeleverd op kofferbak. Schoonheidsfoutje...verder altijd tevreden.

Prima service en vriendelijke ontvangst.

Er zijn snel afspraken te maken. Ze staan altijd voor je klaar als het nodig is. Bij binnenkomst en bij het maken van afspraken wordt je altijd vriendelijk bejegend. Dus zeer tevreden.

Alleen jammer dat de mensen die de schade kwamen beoordelen niet om 8.00 uur maar om 8.45 pas aanwezig waren. Reparatie verder keurig uitgevoerd

Volgens afspraak reperatie/accessories unitgevoerd leenauto mee top.

Fijne auto verkocht door zeer prettige verkoper.

De verkoper is zeer goed in de communicatie. Vragen worden altijd snel en duidelijk beantwoord.

Meer dan prima!

Kort gezegd: prima mensen, prima garage, prima auto!

Afspraak maken ging prima Goede ontvangst met inachtneming corona maatregelen Vlotte service Kortom: Zeer tevereden

Top service afspraak is afspraak

👍

Vriendelijk, snel en pro-actief

Vriendelijk, snel en pro-actief.

Positief

Gastvrij en open over de werkzaamheden.

Prima geholpen

heel goed

vriendelijk personeel

Alles zoals afgesproken

Goede en duidelijke communicatie. Werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken. Geen bemerkingen over de kwaliteit! Vervangende fiets was een ebike, perfect dus!

Goede service voor een prima prijs.

Bij Freeroad wordt je altijd netjes te woord gestaan, doorgesproken over hetgeen gedaan moet worden en tussentijds altijd netjes gebeld over de bevindingen en evt. de reparaties. Deze worden altijd professioneel uitgevoerd, heb nooit het idee dat ze op zoek zijn naar onnodige reparaties o.e.d. en er geen onnodige dingen in rekening gebracht worden en zelfs voor mijn 12 jaar oude Mazda 6 mag ik wederom een jaar gebruik maken van de Mazda Europa Service.

Tevreden

Goede afspraken Extra kosten worden gemeld Altijd leenauto Lekkere KOFFIE

Hartelijke ontvangst, goede koffie. De zomerbanden zitten er weer onder en de auto is gewassen.

Prima service, wel prijzig

Ben prima geholpen. Vind alleen de prijs voor een onderhoudsbeurt erg hoog.

Prettig

Goede dealer met aardig personeel.

goede service, prettig contact

goede service, prettig contact

Gewoon weer een prima ervaring.

Persoonlijke benadering en het werk aan de 100.000 km beurt van mijn auto is hier dik voor elkaar. En de koffie is ook prima ;)

Goede service.

Alle contact momenten heb ik tot nu toe als positief ervaren. Maar ook de herinneringen die ik regelmatig en tijdig krijg toegestuurd, vind ik een toegevoegde waarde. En ik kom er graag.

Snel, binnen de tijd en eerlijke prijs

Afspraak maken ging makkelijk. Wachten ging prima, ondanks Corona, afstand was mogelijk Duidelijk over de prijs

Uitstekend!

Personeel is gastvrij en helpt ons prima. Werk wordt ook goed gedaan.

Prima geregeld weer !

Communicatie was goed. Werkzaamheden keurig uitgevoerd.

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere