Vriendelijk en snel geholpen, fijn wachten

Ik mistte mijn afspraak op woensdag maar kon na een belletje meteen op donderdag door. Meteen op tijd geholpen en het wachten op locatie was perfect, gratis theetje met een rustige omgeving om t och nog even door te werken.

zeer tevreden

je merkt weer dat de auto soepeler rijd maar dat komt waarschijnlijk door de nieuwe banden. en wat ook super is dat ik een mx5 als leen auto mee kreeg. wat een feest.

Zeer service gericht

De service bij Freeroad gaat ver. Ik word echt gezien als mens ipv als klantnummer. Ze maken een gezellig praatje, geven vooraf en tijdens de " beurt" duidelijk de te verwachten kosten aan. Freeroad geeft vertrouwen, neemt mij serieus en geeft mij een gevoel van veiligheid. Vriendelijk personeel mét humor. Top.

Service is super

Prins Jan niet beter

Focused klantgerichtheid

Hoge mate van klantvriendelijkheid en gericht op de wensen van de kant . Ook worden de RIVM C virus regels strikt opgevolgd bijv de contactsleutels worden ontsmet etc .

Prima geregeld weer

Alles netjes georganiseerd met de zomerbanden en de engine fault check. De fout op de sensor van de koelvloeistof is niet teruggekeerd, dus vervanging is nog niet aan de orde.

Service met een glimlach Ps mijn E- mailadres is : [email protected]

Afspraken worden nagekomen. Prettige medewerkers.

Goed en probleemloos, zoals altijd.

Geen grote klus, alleen winterbanden verwisselen voor zomerbanden, vriendelijk ontvangen en binnen de afgesproken tijd voor elkaar.

Direct telefonisch contact, directe goed geholpen.

Direct en plezierig.

Als vanouds ben ik prima geholpen

De service is goe, de werkzaamheden worden goe uitgevoerd en het personeel is plezierig en to the point

plezierig

Prima dienstverlening bij bandenwissel. Korte wachttijd.

Heel goed

Banden wissel

Aan alle wensen voldaan, goede voorlichting

Ben tevreden. Medewerkers zeer vriendelijk.

Vriendelijk personeel , goede monteurs. Zeker de ex SAAP monteurs.

Zoals altijd snel en goed geholpen.

Wisselen banden: was voorbereid door Freeroad, dus ik stond binnen de kortste keren weer buiten, met een advies over de toestand van mijn banden.

Niet op tijd volgens afsprraak

1uur was de afspraak, er word dan gezegd vanaf 1uur. Er is duidelijk vertelt 1uur. Ik kom uit Emmeloord rij om 12uur weg en ben om 1715 weer thuis.

Keurig geholpen

Ik ben bij de eerste service beurt van de 3 keurig geholpen. Er stond een service auto voor mij klaar voorzien van Corona werende middelen. In de loop van de ochtend ben ik netjes gebeld met de melding dat ik mijn auto weer op kon halen.

Altijd een duidelijke prijsopgave en snelle service

De service is goed en het werk wordt snel uitgevoerd

Prima zaken gedaan.

Diagnose van mijn problemen met de auto waren binnen 45 minuten gesteld. Uitstekende oplossing gevonden met vaste prijs afspraak!

uitstekend

Snelle reactie op mail, uitvoering is conform afspraak.

Top service

Mijn auto moest voor zijn 2e servicebeurt en ik zou netjes wachten erop. Aangezien er 2 banden moesten vervangen worden mocht ik een leenauto mee krijgen. Netjes alles afgehandeld en in de middag kreeg ik weer mijn auto terug. Misschien voor de volgende keer wel handig om te vermelden hoeveel alles gaat kosten voordat het wordt gedaan. Persoonlijk kon ik er mee leven kwa bedrag maar het was best wel weer een uitgaven. Rond de 1000 euro vanwege de 2 banden die bij de beurt kwamen.

Uitstekend.

Ik ben heel tevreden. Zelfs het dashboardklokje was op de juiste tijd gezet.

prima bedrijf. Altijd vriendelijk en tijd voor een praatje

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere