Zoals altijd snel, vriendelijk en competent geholpen.

Zoals altijd snel, vriendelijk en competent geholpen.

Goede afspraken en vriendelijke medewerkers

Zeer goede service

Duidelijk en doet wat men beloofd.

Goeie service en erg klantvriendelijk!

Top bedrijf.

TOP

Top service

Prima bedrijf

Prettig contact, afspraken worden nagekomen.

Ben zeer tevreden over deze garage!

Heel klantvriendelijk. Ik word altijd prima geholpen en nu werd ook meteen aangeboden om de auto te komen halen en weer thuis te brengen na de APK-keuring en onderhoudsbeurt. Ik heb er het volste vertrouwen in dat alles prima wordt gedaan, vandaar ook dat “wij” al jaren klant zijn!

Heldere afspraken, geen verrassingen.

Het zal misschien niet de goedkoopste oplossing zijn, maar wel een die niet tot vervelende verrassingen (allerlei extra kosten die gedurende onderhoud of reparatie naar boven komen) leidt.

fijne medewerkers aan de balie

je word zeer prettig en snel bij binnenkomst

Fijne garage

Fijne garage met servicegericht personeel dat hun klanten kent. Geen dwingende verkooptechnieken, maar wel meedenkend.

Vakkundige uitvoering

De snelheid tussen de afspraak en uitvoering is boven verwachting. Ook de klantvriendelijkheid is voor mij een pluspunt.

Bijna 5 sterren

Snel, duidelijk, tussentijds bijgepraat over extra werkzaamheden en gevraagd om toestemming daarvoor. Auto weer voor de deur klaargezet. Maar het was compleet geweest als ze ook de dashcam en de telefoondata- en oplaad bekabeling weer hadden aangesloten.

Doet wat men beloofd, nooit onverwachte kosten

Altijd een prettige ontvangst en indien nodig een prima vervangende auto. Bij ophalen van de auto een keurige uitleg n.a.v. de rekening. Afgelopen x helaas geen verklaring voor vervanging van een sleutelkapje (stond wel op de rekening vermeld) en er bleek ook geen multiriem op voorraad zodat er nog een vervolgafspraak gemaakt moet worden. Wel een keurige uitleg over een beginnend slijtageplekje op de softtop waaraan mogelijk een constructiefout te grondslag ligt. Ook is er aandacht voor het reinigen van de afwatering van de softtop.

Alleen jammer dat door verkeerde programmering de auto te laat voor de beurt is aangeboden. Verder alles naar tevredenheid. Vriendelijke mensen. Auto altijd netjes afgeleverd.

erg goede service

prima afhandeling en vlotte bediening

Vriendelijke meedenkende enthousiaste service

Tot tegenstelling van mijn vorige dealer kwam ik niet voor verrassingen, werd er goed overlegd en geadviseerd!

zeer goed

Bij service en onderhoud is er een vervangende auto beschikbaar. De uitgevoerde werkzaamheden zijn altijd naar tevredenheid.

Goede service en klantvriendelijkheid

Ontvangst prima, duur langer dan afgesproken

De kleine beurt zou 5 kwartier duren, het duurde twee uur. Was verder geen probleem, maar het was niet conform de afspraak en ook kwam niemand tussentijds melden dat het langer zou duren. De auto was van binnen gereinigd en van buiten gewassen, dat was mooi, alleen was het wassen wel erg slordig. De achterklep heb ik thuis nagedaan, het was geen gezicht zo vies die nog was. Zo te zien was er niet voorgewassen en de auto alleen vlug vlug door de wasstraat gehaald. De plekjes waar de borstels niet komen blijven dan erg vies.

Goede, klantvriendelijk en deskundigen service

Zeer tevreden klant

Uitstekende service en deskundig envriendelijk personeel.

Servicebeurt aan onze Mazda CX5 verliep weer prima. Planning, leenauto, telefonisch contact om bevindingen door te geven en af te spreken wat er moet gebeuren. Kostenraming van totale werkzaamheden wordt gegeven. Vervolgens telefoontje wanneer e.e.a. gereed is en de auto weer gehaald kan worden. Nota valt nog wat lager uit dan geraamd en de auto is ook nog eens gezogen en gewassen. Prima service bij Freeroad en we komen zeker terug.

Prima en snelle service.

Prima en snelle service. Duidelijke uitleg over de reparatie en verwachte kosten. Personeel vriendelijk en behulpzaam. En wat ik ook heel erg prettig vind is dat de auto na gedane onderhoud/ reparatie weer blinkend schoon is, van binnen en buiten.

Onvoorziene extra service

Kwam eigenlijk alleen voor bandenwissel, maar kon ook direct service laten uitvoeren. Super leuke leenauto mee gehad!

Net als altijd weer keurig geholpen.

De services is zo als altijd uitstekend

Afspraken zijn prima nagekomen, qua afspraak en tijd

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere