Uitmuntend!
Ik heb via de ANWB (dus in werkelijkheid gewoon via LeasePlan) een mooie nieuwe auto uitgezocht om de komende 5 jaar een flink deel van mijn geld in te pompen.
De communicatie met de ANWB is er niet. Die sluizen je door naar LeasePlan en wachten dan geduldig tot alles rond is en ze je een rekening kunnen presenteren voor het bijbehorende ANWB lidmaatschap. Sturen me dan ook vrolijk een verzoek om een beoordeling te geven. Heb ik GRAAG gedaan.
De communicatie met LeasePlan is om te janken. Ze beloven je een auto die niet eens meer leverbaar is, reageren niet op vragen van mijn kant, blijven beweren dat alles nog volgens schema verloopt terwijl ook de dealer al heeft laten weten: "niet meer leverbaar". Sturen je tegenstrijdige informatie over de mogelijkheden. Gewoonweg triest. Ook van hen een verzoek om ze te beoordelen. Ook met ALLE liefde gedaan!
Dan FreeRoad Almere. Reageren direct op mijn bezorgde vragen over het wel of niet kunnen leveren van mijn keuze. Nemen contact op met LeasePlan, duiken er min of meer tussen om mij de eindeloze telefoontjes en e-mails te besparen en doen hun uiterste best alles toch nog in goede banen te sturen voor me. Maken beloftes die ze meer dan na komen, zijn perfect bereikbaar, weten ook mij prima te bereiken. Kortom; ik kan werkelijk niet eens het kleinste minpuntje vinden of bedenken over hoe ze mijn regelrechte ***-ervaring met LeasePlan toch nog tot een goed einde hebben weten te brengen. Dankzij de geweldige inzet van Sander Greve van Freeroad rij ik nu alsnog in de auto van mijn dromen!