Klant vriendelijk en prettige en goede service

Klant vriendelijk en goede service

Keurig op tijd uitgevoerd

De beurt is netjes volgens afspraak uitgevoerd

Probleemloos

Snelle afspraak voor een beurt; binnen de afgesproken tijd gereed cfm de afgesproken prijs. Top !

Perfect geholpen

Problemen snel opgelost, vriendelijk personeel, klantvriendelijk

goede service

de dame bij de receptie geeft je het volste vertrouwen en zorgt fijn voor de koffie

uitstekend

afgesproken dat ik zou wachten bij een beurt. Toen bleek dat dit langer dan gepland zou duren kreeg ik alsnog een vervangende auto mee en kostte het mij bijna geen tijd.

Receptie dame was onvriendelijk en kortaf

Ik schrok er van dat ik bovenop de grote beurt bedrag nog een keer zoveel dienen te betalen. De auto is nog maar 8 maanden in mijn bezit en is gekocht bij Freeroad. Verkoper was wel hee vriendelijk. ook vond ik het heel vreemd dat je 400 euro moesten betalen voor een hondenrek.

klant vriendelijk

vriendelijk ontvangst, oplossing gericht,

Gastvrij en deskundig bedrijf

Als klant altijd vriendelijk ontvangen en geholpen door vakkundig personeel.

Wederom topservice

Je wordt echt ontzorgd, nu bijvoorbeeld met het tanken. Niks is reveel en de auto staat altijd weer mooi schoon op je te wachten!

Klantvriendelijk en slagvaardig

Zeer tevreden!

Een perfecte garage

Een garage waar je nog als klant wordt behandeld met een goede ontvangst. Ze zijn zeer deskundig en overleggen alles met je. Komen hun afspraken na en maken ook geen onnodige kosten als het niet nodig is. Aan deze garage kunnen velen een voorbeeld nemen hoe het wel moet.

Bekwaam en servicegericht

Prettige en snelle service. Professioneel

Helemaal goed

Ik wordt altijd goed geholpen door gilbert en jacqueline zowel telefonisch als persoonlijk

Geweldige service

goed, geweldige service tom tom navigatie doet het weer super

Prettig geholpen

Prettig geholpen, auto netjes afgeleverd

Accurate kennis

Vakkundig en snel geholpen

Uitstekend zoals altijd!

Uitstekend zoals altijd!

ALweer prima geholpen.

Onderhoud uitgevoerd en reparatie aandachtspunt aangegeven. Dat wordt binnenkort gedaan. Ging weer als vanouds keurig en snel.

Alles goed gepland en uitgevoerd

terwijl ik mijn laptop open sla en doorwerk is de ontvangst en service tijdens het wachten meer dan prima. De werkzaamheden worden volgens planning uitgevoerd en ik kan weer met een goed gevoel de weg op.

Zeer slecht

Auto op 29 juni gebracht met schade. Zeer slecht hersteld. 1 juli, auto is klaar. Gap en flush motorkap waren niet goed. 3 juli. Na voor de tweede keer terug te zijn geweest bleek ook de grill, die was gebarsten niet vervangen te zijn. Uiteindelijk ben ik door Freeroad naar de schadehersteller door verwezen. Auto kan ik dinsdag 7 juli weer brengen, nu rechtstreeks bij de schadehersteller. Hoop dat het nu wel goed hersteld wordt. Ben dan 160 km extra en goed 4 extra (vrije) uren verder. Auto opgehaald en nu wel goed hersteld, auto zelfs netjes gewassen. Na telefonisch contact en het eea uitgelegd te hebben is het vertrouwen weer enigszins hersteld. Hoop niet eerder bij de garage te komen dan voor een onderhoudsbeurt. Zal hierna een definitief oordeel geven.

Uitmuntend!

Ik heb via de ANWB (dus in werkelijkheid gewoon via LeasePlan) een mooie nieuwe auto uitgezocht om de komende 5 jaar een flink deel van mijn geld in te pompen. De communicatie met de ANWB is er niet. Die sluizen je door naar LeasePlan en wachten dan geduldig tot alles rond is en ze je een rekening kunnen presenteren voor het bijbehorende ANWB lidmaatschap. Sturen me dan ook vrolijk een verzoek om een beoordeling te geven. Heb ik GRAAG gedaan. De communicatie met LeasePlan is om te janken. Ze beloven je een auto die niet eens meer leverbaar is, reageren niet op vragen van mijn kant, blijven beweren dat alles nog volgens schema verloopt terwijl ook de dealer al heeft laten weten: "niet meer leverbaar". Sturen je tegenstrijdige informatie over de mogelijkheden. Gewoonweg triest. Ook van hen een verzoek om ze te beoordelen. Ook met ALLE liefde gedaan! Dan FreeRoad Almere. Reageren direct op mijn bezorgde vragen over het wel of niet kunnen leveren van mijn keuze. Nemen contact op met LeasePlan, duiken er min of meer tussen om mij de eindeloze telefoontjes en e-mails te besparen en doen hun uiterste best alles toch nog in goede banen te sturen voor me. Maken beloftes die ze meer dan na komen, zijn perfect bereikbaar, weten ook mij prima te bereiken. Kortom; ik kan werkelijk niet eens het kleinste minpuntje vinden of bedenken over hoe ze mijn regelrechte ***-ervaring met LeasePlan toch nog tot een goed einde hebben weten te brengen. Dankzij de geweldige inzet van Sander Greve van Freeroad rij ik nu alsnog in de auto van mijn dromen!

Uitstekende service van Freeroad

Auto was er voor APK en grote beurt. Ik werd netjes thuisgebracht en opgehaald zoals afgesproken. Aan de hand van de factuur werden de kosten netjes uitgelegd en het bedrag viel alleszins mee. Ik was ook aangenaam verrast dat de wagen van binnen en buiten netjes was schoongemaakt. Prima service!

alles oké

Het maken van de afspraak op korte termijn verliep prima. het euvel was ook binnen de afgesproken tijd verholpen. De communicatie verliep uitstekend. Kortom: Gewoon prima service!

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere