Tevreden

Klantvriendelijk Openoor Heel netjes en schoon de auto teruggeven

Vriendelijk, netjes, snel en goed geholpen

Geweldige en duidelijke service!

Altijd vriendelijk personeel en er wordt duidelijk de noodzakelijke reparaties aangegeven.

prettig en correct en gastvrij

De apk en onderhoud zijn weer op een prettige en correcte manier uitgevoerd. We hadden de beschikking over een leen auto dus konden we even Almere in waardoor het wachten wat aangenamer is. Verder voldoende overleg voor wat betreft het onderhoud van de auto.

Super !!

Vantevoren afspraak gemaakt Luxe leen auto stond gereed Auto voorzien van beurt en onderhoud en achteraf van binnen en van buiten keurig netjes schoon gemaakt. Dat is net even de kers op de taart zeg maar

Prettig en correct geholpen.

Ook deze keer weer prettig en correct geholpen. Een leenauto staat klaar. Vriendelijke personeel en doen hun best mee te denken met de klant. Bij een vraag over de menu’s die betrekking hebben op de instellingen wordt dit duidelijk uitgelegd.

Vriendelijk en correct

Vriendelijk geholpen en goede service geleverd.

Goed geïnformeerd over alles

Fijne ontvangst, afspraken niet nagekomen

Reguliere onderhoudsbeurt, met twee extra punten om uit te voeren. Bij het ophalen werd meegedeeld dat beide extra punten niet gedaan waren. Voorgesteld werd om daar dan maar een nieuwe afspraak voor te maken...

Top service

Fiets stond klaar, snelle afhandeling intake,auto op tijd klaar, goedkoop en vervang onderdelen waren bewaard om te laten zien. Goede antwoorden op mijn vragen.

Vriendelijke mensen goed geholpen.

Zeer tevreden.

Zeer vriendelijk te woord gestaan, kon onder het genot van een kopje koffie wachten tot de auto klaar was. Prima Jacques Huizen

Fantastisch geholpen

Door eigen schuld storing in de auto....snel en kostenloos verholpen!

Je wordt heel vriendelijk geholpen

Zie boven

Onderhoud volgens planning en op tijd gereed.

Goede afspraak gemaakt wat er gebeuren moest. Prijs was gelijk als eerder opgegeven opgave bij de gevestigde can de afspraak. Ontvangst bij Jaqueline als altijd zeer goed, opgewekt en toch zakelijk. Houden zo.8

Een fantastisch bedrijf

We hebben onze twee Suzuki's voor de eerste keer naar Freeroad Zwolle gebracht. Alles verliep heel soepel en de service was geweldig. De auto's zijn weer goedgekeurd en dat voelt goed, maar het komt ook door de prettige houden van het personeel van Freeroad.

Zeer klantvriendelijk en goede service.

Voel me thuis en weet dat de auto in goede handen is.

Prima geen klachten.

Zeer goede service niets op aan te merken.

Prima, snel, en persoonlijk

De stekker van de trekhaak was kapot. Binnen 10 minuten was er een nieuwe gemonteerd.

Vriendelijk, professioneel en betrouwbaar.

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel. Afspraken worden professioneel nagekomen en er wordt gedaan wat afgesproken is of zelfs meer! Top bedrijf.

Geen 5 sterren moest helaas betalen

Ik ben Freeroad zo dankbaar. Vanaf het aanschaf van m’n eerste auto, tot elke service die ik tot nu krijg. Ze zijn vriendelijk professioneel en zo begripvol. Bedankt!

Top service

Eigen werkruimte tijdens wachten en full service koffie en water gebracht

niks te klagen

prima niks te klagen

perfect

op tijd geholpen, vriendelijk personeel, geen extra overdekte kosten.

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere