Goede service.

n.v.t.

Prima ontvangst en service.

Goed ontvangen met in achtneming van de Corona regels. kon wachten op auto beurt. Was in korte tijd gedaan. Prijs kwaliteit redelijk in evenwicht.

Altijd goed behandeld

Ik zou wachten op mijn auto tijdens een beurt. Door een foutje werd mijn auto niet meteen behandeld om niet nog langer te hoeven wachten kreeg een nieuwe leenauto mee en die werd de volgende dag bij mij thuis omgeruild. Dit vond ik wel eersteklas service.

Heel prettig !!

Je krijgt het gevoel dat je klant bent, en geen nummer.

Professionals bij Freeroad Almere!

Klantvriendelijk, goede nabespreking van de autobeurt, prima service!

Prima ontvangst.Heb kunnen wachten met koffie tot de beurt van de auto klaar was.

Goede service van Freeroad.1e beurt uitgevoerd en ontvangst met koffie.er rest mij 1 vraag.Het updaten van de navigatie zit bij de beurt in.Is ook uitgevoerd.Tijdens het afrekenen van de beurt vertelde de dame dat er een update in februari komt.Ik vraag mij achteraf af of de gemaakte update zin heeft gehad en of ik in februari recht heb op de nieuwe update.

Betrouwbaar en goed

Meedenken, service, benaderbaar. Daarnaast herkennen zij mij. Dat geeft een band

Perfect en snel!

Binnen een uur was er een monteur met een nieuwe accu. Deze is er direct ingezet. Snel en goede kwaliteit.

Vriendelijk en goede service

Goede, vlotte en correcte service!

Altijd een vriendelijke ontvangst met een persoonlijk tintje! Vervolgens snel en goed uitgevoerd onderhoud, waarna de auto gewassen en schoongemaakt weer wordt afgeleverd. Perfect!

Super vriendelijke mensen

Goede service en altijd een duidelijke uitleg over de werkzaamheden die plaats gevonden hebben aan de auto

Goede dealer

Prettig bedrijf met vriendelijke medewerkers.

Top service

Probleem met de accu, afspraak gemaakt voor de volgende dag en werd eerst geïnformeerd over de kosten en kreeg een leenauto mee.

super goede service

gewoon zoals het hoort

Goed; zowel de verkoop als de aflevering

Prettig contact met de adviseur en prima aflevering

Vriendelijk en op tijd

De ontvangst is vriendelijk en behulpzaam, het onderhoud van de auto wordt snel en op tijd uitgevoerd.

Uitstekend zoals ik gewend ben.

Prettige ontvangst. Onderhoud is zover ik kan beoordelen prima uitgevoerd . De auto rijdt als een zonnetje. De kosten waren vantevoren bekend en dus geen verrassing. Al met al zijn we zeer tevreden.

Netjes uitgevoerd, auto schoon terug gekregen dankjewel

Prima service!

Nette service, keurig op schema (tijd), met respect voor de Corona-maatregelen.

Altijd echt heel goed. Friendelijk en vakkundig. Top!!!!

Top service, top professionale vakkundig personeel. Wat meer kan een mens vragen. Blij blij blij !!!!

naar tevredenheid

Ik word op een vriendelijke wijze bejegend, men denkt mee en draagt waar nodig oplossingen aan. Men is transparant en toont aan wat er gebeurt en wat er dient te gebeuren.

uitstekend

vriendelijk, kennis van zaken, duidelijk.

Prima service.

Goede ontvangst en vlotte service en een lekker kop koffie.

Vriendelijke en zeer competente dienstverlening

Vriendelijke en zeer competente dienstverlening