wij hebben een goede en prettige ontvangst bij uw bedrijf gehad.

freeroad is een bedrijf, wat positief over komt ook al heb je alleen maar vragen, hoe het een en ander geregeld wordt. Dat vinden wij prettig, graag tot een volgende onderhoudsbeurt. Met vriendelijke groeten, J. Rutten

Goede service, goede aandacht

Goede service, goede aandacht voor auto en klant

Professionele en nette klantbehandeling

De APK en Service zijn volgens afspraak en zeer netjes verlopen. We zijn netjes gebeld over andere zaken voordat ze uitgevoerd moetsten worden.

Tijdens de diverse onderhouds beurten en de garantie altijd een leen auto Vriendelijke personeel

Zoals ieder onderhoud bezoek prima geholpen.

Gewoon goed.

vriendelijk, efficient, deskundig en gastvrij

vriendelijk en gastvrij ontvangen en vervolgens deskundig en efficient geholpen. De auto keurig gewassen teruggekregen. Nog dank voor de nazorg!

Bij Freeroad is het op alle fronten netjes voor elkaar

De volledige klantervaring bij Freeroad is uitstekend. Zowel de zorgvuldigheid waarmee de werkzaamheden aan de auto worden uitgevoerd als de gastvrijheid bij de front-desk. Echt heel prettig!

prima service en goede vervangende auto

Komen afspraken na en zijn duidelijk wat er gebeuren moest. De leen auto was super.

Snel, duidelijk, keurig iom mij

Keurig op tijd, ondanks misverstand goed opgelost

Werkzaamheden tot tevredenheid uitgevoerd. Ongevraagd onder garantie.

Helemaal tevreden met mijn nieuwe banden

Van uitzoeken tot het afhalen na de montage van de nieuwe banden ging in goede samenspraak. Alle afspraken zijn prima nagekomen.

Altijd goede service en super klantvriendelijk

Komen al een paar jaar hier voor onderhoud en bandenwissel. Super vriendelijke medewerkers, goede ontvangstruimte met heerlijke koffie en natuurlijk altijd zeer goed geholpen.

Professioneel

Prima geholpen na een grote schade

Zoals altijd service en klantgericht

Altijd een goed gevoel bij Freeroad

Zeer goede ervaringen met de service van Freeroad.

Ze doen wat ze beloven. Voor de afgesproken prijs. En binnen de afgesproken tijd. Een erg vriendelijke omgang met de klanten. En maken een zeer competente indruk.

Goede service alleen te duur

Alles goed geregeld

Prima voor elkaar die service van freeroad

Tijdens een heerlijk kopje koffie wachten

Volgens afspraak. Duurde ook precies de aangegeven tijd. Perfecte service.

Ondanks dat de afspraak niet was genoteerd bij hen toch direct geholpen. Wat beter kan is dat er gevraagd wordt of er nog bijzonderheden zijn, dat werd niet gedaan.

Volledige tevredenheid

Service gericht, vriendelijk en transparant in de kosten. Met andere woorden Volledige tevredenheid

Wij hebben altijd Freeroad een fijne garage gevonden. Echter wij hebben voor het laats onze wagen daar een Apk laten geven . Onze wagen is ingeruild. Zij hadden niet wat wij konden vinden,anders hadden wij absoluut weer een nieuwe auto daar gekocht..

Een goede ervaring zijn altijd meedenkend naar een goede oplossing en vervangend vervoer is nooit een probleem

Zijn goed hulpvaardig en gastvrij/ koffie,

Geen problemen, onderhoud prima. Vind het wel vervelend dat ik een week na de grote beurt een oproep krijg voor de apk keuring. Had gecombineerd kunnen worden. Vind ik een minpuntje!

Keurige afhandeling van servicebeurt

Het was prettig om een afspraak te maken. Zonder moeite kon dit op het tijdstip dat mij het beste uitkwam. Er stond een keurige leenauto voor mij klaar en kon zo weer door met mijn werkzaamheden. Als ik tijd voor een had gehad, had ik die graag het kop koffie aangenomen wat mij was aangeboden. Ik kreeg zoals afgesproken een melding dat de auto klaar was en deze stond gewassen en wel weer te "shinen" toen ik mijn auto weer kwam ophalen.

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere