prima geholpen

Prima geholpen, auto netjes van buiten en binnen gereinigd. Nieuwe banden prima gebalanceerd. Goed contact.

Zeer tevreden!

Onderhoudsbeurt naar tevredenheid uitgevoerd. Van te voren netjes geïnformeerd wat er uitgevoerd moest worden, tussendoor nog gebeld met wat extra's en of dat gedaan mocht worden. Auto netjes gewassen en uitgezogen weer afgeleverd ( je betaald er uiteraard wel voor, maar toch netjes ) Gratis leenauto mee. 1 klein puntje: toestemming gegeven om een additief toe te voegen aan de brandstof, dit is niet uitgevoerd ( of in ieder geval niet berekend ) Ondanks mijn voorkeur voor de kleinere garages, zeer tevreden over Freeroad Zwolle.

Enorm klantvriendelijk!

Er wordt gedaan wat wordt afgesproken! Kleine zaken worden hersteld (spiegel functioneerde niet goed) zonder dat in rekening te brengen. Bij de wielenwissel worden de wielen weer netjes in de hoezen gedaan. Omdat ik zelf kort tevoren van de onderhoudsbeurt de ruitenvloeistof heb aangevuld, stond de volle fles geconcentreerde vloeistof in de auto. Men stofzuiger de auto aan de binnenkant, evenals de matten en ook gaat de auto door de wasstraat. Geweldig, wat een service!

Weer goed

Geen

Klantvriendelijkheid staat voorop

Vlotte service stipt volgens afspraak, waarbij de klantvriendelijkheid voirip staat .

Zeer klantvriendelijk en professioneel!

Heel erg vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Prima behandeld

Na mijn vragen een goede uitleg

Snel en professioneel geholpen.

goed en snel geholpen

kreeg na het onderhoud een betere auto als toen ik hem op heb gehaald in Almere. (nieuwe CX30.) ik heb al 2 collega's doorverwezen en deze twee hebben respectievelijk een CX5 en CX30 besteld.

Tot nog toe goed.

Zoals afgesproken.

Zijn zeer tevreden

Fijne service, altijd tevreden

Uitstekende service!

Voor een onderhoudsbeurt de auto gebracht bij Freeroad Zwolle. Prima onderhoudsbeurt. Bovendien de auto keurig gewassen en gestofzuigd, wat erg fijn was!

Elke keer als ik langskom is er een prima ontvangst en afhandeling van de afspraak.

Sneller klaar dan verwacht, bovendien keurig gewassen en gezogen wat erg prettig was.

Altijd snel & goed, plus veel aandacht voor sociaal contact met klant

Zeker in deze corona tijd, extra aandacht voor sociaal contact, zonder opdringerig te zijn. Helemaal perfect!

prima en vriendelijk geholpen

vriendelijk ontvangen .en de geen klachten over de service buurt.

Service goed, afspraken duidelijk, kwaliteit goed

Klantvriendelijk en klantgericht, denken mee, leggen uit en de geleverde kwaliteit is goed, kortom Freeroad is een aanrader!

Service

Mij is een prima service geleverd.

Positief

Prima.

Keurig gedaan, snel en ook nog schoon gemaakt.

Fijne garage

ontvangst bij de receptie. Super. Advies en reparatie vakkundig. Monteurs verstaan het vak en zijn service gericht.

Zeer klantvriendelijk

Ik heb alle hulp als zeer klantvriendelijk ervaren. Ik voel mij welkom in jullie zaak en goed geholpen, kan niet anders zeggen dan een dikke tien! En Jacqueline is goud waard, daar mogen jullie trots op zijn.

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere