Superservice

Afspraak is snel en makkelijk te maken (online) en te verplaatsen (telefonisch) en op de dag zelf werd ik snel en efficiënt geholpen. De check op het navigatiesysteem was een ‘nice added bonus’. Top service.

Prima gedaan

Goed uitgevoerd onderhoud, binnen de tijd lijnen en op tijd

Bijzondere, ook mensvriendelijke service!

Voornaam Dirk vervallen . Vervangen door Gerarda In verband met overlijden van D.M. .

Geweldige service

Al ruim 5 jaar klant bij Freeroad en ook dit keer weer uitstekend geholpen. Het personeel is zeer vriendelijk, leveren uitstekend werk en denken goed mee met de klant.

Prima.

Niks op aan te merken. Er was goed overleg over uit te voeren werkzaamheden en over zaken die wellicht uitgesteld (of door mij zelf uitgevoerd) konden worden.

Servicegericht

correcte bejegening, wachttijd oke, en de koffie smaakte goed

positieve ervaring

Prima geholpen

De auto is netjes opgehaald en weer thuis gebracht. Het lukte mijzelf niet om naar Freroad te gaan en ze hebben ze de auto netjes bekeken. Sleutels waren voorzien van nieuwe batterijen. Geen op of aanmerkingen op dit moment.

prima, vlot en goed geholpen

prima autobedrijf, vlot en snel geholpen.

Top geregeld

Onderhoud is top uitgevoerd. Erg tevreden met zowel de auto (Mazda 3) als de dealer.

Prima wel een hoge rekening

Kwaliteit goed rekening voor het tweede achtereenvolgende jaar hoog.

Vlotte afhandeling

Prima service en kwaliteit geleverd

Goede ervaring, prima kwaliteit/prijs verhouding. Vakkundige medewerkers. Auto keurig schoon afgeleverd.

Weer zeer vriendelijk en professioneel behandeld door het team van Frreroad Almere.

Mijn Mazda CX 5 en garage Freeroad Almere, al bijna 8 jaar een prima combinatie. Dank jullie wel.

Grandioos, Perfect

Auto afgeleverd, lkr kleine wandeling genaakt op het industrieterrein, vervolgens lkr koffie en een frisdrankje voor onze kleindochter gedronken, tussentijds info cq vraag over extra aanpassing en vervolgens op fe ong. afgesproken tijd was de auto klaar. Heel blij mee!

Geweldige service

Fijn ontvangst met koffie en een koekje. Duidelijke uitleg over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd aan de auto. Het is geen straf om even te wachten.

Top!

Tot nu toe goede ervaring. Nog geen problemen met de auto. Nog geen 5 sterren omdat ik nog geen probleem met de auto heb. Maar het contact met de telefoniste is goed alles wordt netje teruggekoppeld voor er met de auto word begonnen. Ook netjes dat er gratis een auto ter beschikking word gesteld is bij menig garage anders. Verder hoop ik dat ik veel rij plezier aan de CX-5 ga beleven. Op naar de volgende beurt. Ben er nog niet over uit of hij bij 40.000 is of 30.000? Aan de hand van de auto computer kan het allebei. Ook netjes dat de spiegel onder garantie is gemaakt.

Goed geholpen en de service is ook super!

Prima service, prettig dat de auto keurig schoon is bij aflevering. Ik wacht nog op terugkoppeling niet goed werken van navigatie. Maar ook de Apple CarPlay werkt niet altijd naar behoren.

Zeer goede service

TOP SERVICE

Werd van te voren en onderweg goed geïnformeerd, kan met vragen altijd terecht!

uitstekend

werkzaamheden op tijd, in de geschatte tijd en binnen de geschatte kosten uitgevoerd. Vriendelijk personeel.

Uitstekende service

Hij freeroad is het altijd duidelijk wat ze gaan doen, ze doen alles zoals afgesproken en op een hele vriendelijke manier. Tijdens onderhoud een leenauto en bij het ophalen je eigen auto onderhouden en ook nog gewassen en gestofzuigd retour. Kortom perfecte service!

Prima en snel geholpen!

Afspraak maken ging snel en makkelijk! Snel weer op weg

Ik ben goed geholpen

Telefonisch contact over het onder wat er extra moet gebeuren.

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere