Vlot en correct geholpen

Netjes geholpen

alles weer prima geregeld

servicebeurt prima uitgevoerd, duidelijk wat gedaan is en opgemerkte punten goed behandeld, ook weer prima vervangend vervoer!

gewoon goed

Altijd goed bij Freeroad. Er wordt meegedacht en de kosten vooraf telefonische door gesproken.

Zeer tevreden...

Altijd fijne communicatie met jaqueline en gilbert

Prettig snel en vriendelijk

Werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd.

Vriendelijke mensen. Werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd.

Goed advies en prima uitgevoerde reparatie

Vriendelijk te woord gestaan en goed advies gekregen voor een set nieuwe banden. Werk was snel ingepland en keuring uitgevoerd.

Goede service met een vooraf duidelijke kostenspecificatie.

Goede service met vooraf een duidelijk uitleg over de kosten van het onderhoud.

Correct,en klant vriendelijke behandeling

Afspraak gemaakt, en gevraagd kan ik er op wachten. Zeker werdt er verteld, maar dan moet U wel om 8.00 smorgens er zijn, neem spullen mee om te werken dan krijgt U een leeg kantoor voor U zelf, en de koffie staat klaar. Dus dat afgesproken, en perfect geregeld eigen kantoor en koffie.super bedankt Freeroad een dikke 10. Groetjes Jan Teunisse [email protected]

Klantvriendelijk

1ste contact met Freeroad, omdat mijn eigen garage het liet afweten, na ruim 30 jaar klant aldaar. Freeroad was een warm onthaal, duidelijke afspraken die meer dan werden nagekomen. Denken mee in de zorg voor mijn suzuki oldtimer. En dat op de hoek van de straat, bij mijn huis. Deden geen onnodige beurt, denken mee en goed overleg, erg fijn.

Vriendelijk, correct en beleefd tegemoet getreden. Er waren geen problemen met de keuring en het onderhoud zodat daar natuurlijk ook geen klachten over kunnen zijn!

Tevreden

Ik ben tevreden omdat er van tevoren overleg is geweest over de zaken die vervangen zouden moeten worden. Ook over de kosten die hiervoor betaald zouden moeten worden!

Prima service!

Vriendelijke ontvangst, vooraf prijsopgave en snelle update en overleg over extra uit te voeren onderhoud. De auto was keurig op tijd klaar en tot onze verrassing van binnen en van buiten schoongemaakt.

Onderhoud te duur

Aardige medewerkers, goede klantenservice. Ik ga niet meer terugkomen bij uw bedrijf, ben geschrokken van de afrekening voor de jaarlijkse beurt van mijn 2jaar oude auto waar het laatste jaar weinig in is gereden. Helaas heb ik van te voren niet naar de tarieven gekeken. Ik ga op zoek naar een goedkoper alternatief.

Topper !!!

Klantvriendelijk in elk opzicht , meedenkend , super !!!

Geweldige service

Ivm de huidige omstandigheden zag ik als senior een bezoek aan de garage voor een APK en gelijktijdig uit te voeren beurt niet zo zitten. Gevraagd naar de maatregelen werd direct aangeboden om de auto (in Lelystad) te komen ophalen en de volgende dag weer terug te brengen. En dat zonder extra kosten!

Goede service, snel klaar en schoongemaakt!

Ik ben tevreden over de service, er werd meegedacht.

Zoals we het gewend zijn van Freeroad

Auto iets te vroeg gebracht en gevraagd om een leenfiets (niet ruim een uur wachten). Mooie Mazda 3 mee gehad maar werd binnen het uur al gebeld dat de auto klaar was. Gewoon zoals we het gewend zijn van Freeroad (Mazda), snel, netjes en geen verrassingen.

Vakkundig, maar ook plezierig geholpen door de receptie.

Goede uitleg gekregen.

Service with a Smile

Professioneel, meedenkend en zeer vriendelijk

netjes geholpen, alles naar wens.

vriendelijke ontvangst en super service. Auto helemaal spik en span teruggekregen.

Prima zoals altijd!

"Eigen" kantoor tot mijn beschikking gekregen zodat ik kon werken tijdens het wachten.

Prima geholpen

Voor het eerst geweest voor winter banden wissel receptie prima geholpen erg vriendelijk heb niet lang hoeven wachten.

Klantvriendelijk en servicegericht

Wanneer ik telefonisch contact opneem met Freeroad dan is de responsetijd van opnemen niet meer dan 3 seconden en heb ik mijn contactpersoon Jacqueline aan de lijn. Dat is super snel. Je wordt zowel telefonisch als face 2 face vriendelijk en goed geholpen en denken met je mee. wanneer je vragen hebt of een afspraak voor onderhoud of iets dergelijks wilt inplannen. Ook de rest van de medewerkers zijn super vriendelijk en aardig.

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere