Prima service!!

Onderhoudsbeurt naar verwachting uitgevoerd.

Snel, goed en vertrouwd

Snel geholpen, meedenken met de klant, flexibel en een garage om met een vertrouwd gevoel de auto in onderhoud te geven.

Vlot geholpen, onderhoud wat klaar binnen afgesproken tijdsvak. Afspraak telefonisch ging niet heel soepel maar wel gelukt.

Deskundige en vriendelijke dienstverlening

Zie hiervoor

Fijne communicatie

Fijn dat er wordt aangegeven wat er vervangen moet worden en de kosten hiervan voordat het uitgevoerd wordt zo weet je wat je kan verwachten.

Prima geholpen !

Prima geholpen! Niets op aan te merken.

Perfecte service

Afspraak snel gemaakt. Vervangend vervoer geregeld. Onderhoudsbeurt,APK en bandenwissel vlot uitgevoerd. Op tijd gebeld dat auto kon worden afgehaald. Auto was vuil gebracht maar blinkend schoon bij afhalen, mooi door de wasstraat gehaald, blij mee!

correct en vriendelijk geholpen

netjes geholpen en duidelijk

Super snelle service

De beurt en APK zijn weer keurig uitgevoerd. Onderdelen etc. keurig in overleg. Prijs vooraf bekend, wat heel prettig is.

service is top

Service is top, word altijd meegedacht en naar een oplossing gezocht.

goede en snelle service

ik ben zeer tevreden over de snelle service!

Service gericht in de werkplaats

Mevr. Jacqueline Dessens is by far de meest service gerichte persoon in dit filiaal. Meedenken met de klant en aandacht voor de klant kun je met een gerust hart aan haar overlaten. Complimenten zijn op z'n plaats, jammer dat zij niet in de verkoop zit.

Super service

Ik had een afspraak gemaakt om Android Carplay te installeren, de afspraak was snel gemaakt en ik kon op korte termijn langskomen. Aangekomen bij de garage werd ik prima geholpen en kon ik gedurende de werkzaamheden plaatsnemen in de garage. Alles bij elkaar top service!

Snel en goed.

Prettig geholpen, de Mazda blijft een topauto.

Altijd behulpzaam en vriendelijk

Perfecte service

Eenvoudig om-line afspraak maken. Heel goede communicatie. Zeer vriendelijke en correcte ontvangst. Alles conform afspraak uitgevoerd!

Goed geluisterd, snel, goed en vriendelijk geholpen

Naar volledige tevredenheid.

Prima.

Mijn vraag was een onderhoudsbeurt voor mijn auto. De auto werd gecheckt en de aanpassingspunten werden vooraf met mij afgestemd.

Zeer klantvriendelijk

Heerlijk een gewassen auto mee terug te krijgen!!!

Vriendelijk en vakkundige ontvangst en afhandeling

Wederom een zeer prettige afhandeling van de afspraak, evenals de service in zijn totaliteit.

Auto voor onderhoud weg. Netjes een leenauto. Na 2 uur werd ik gebeld dat de auto weer opgehaald kon worden. Snelle service. Vriendelijke mensen.

altijd persoonlijke service en dat stel ik op prijs

Netjes behandeld en afgewerkt

Goet